| Oris. | |
|
+30m1cemi everywhere toro5 mundo cemele Axiaziz bumblebee cowboy 2FAST4U teng ertay aaltindeger certus peugeot206wrc solestar hunterbjk bravoecho asiruh2009 watcher egunns navigator_ Polemik_ seastar1000 MortingenStrasse forbidden vervito deka bizantolog tumer1903 donjohnson 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
vervito
| Konu: Geri: Oris. Cuma 4 Haz. - 12:34 | |
| normal şartlarda resmi servis yapıyorsa bu işlemleri bir nevi "bişey olmaz abi" garantisini de vermiş oluyor. ancak burası türkiye. burda her şeyde bir terslik çıkabilir. her türlü sürprize hazırlıklı olmak lazım bir çok marka servislerine gelen her saatlerinde gereken tamir işlemleri yapıldıktan sonra WR testini de yapar öyle gönderir müşteriye. muhtemelen Oris de öyledir. ancak türkiye servisindeki çalışanların ciddiyetine kalmış bir şey. bu şunun gibidir. ameliyat olacak hasta uyutulur ameliyathanede. ancak ameliyat boyunca başına neler geldiğini bilmez. )))))) ancak tüm riskleri göz önüne almak zorundadır. "saati görmeden, kolunda denemeden, lupla orasını burasını incelemeden saat alınmamalı!!!" kampanyasının destekçisi ve savunucusuyum. | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Oris. Cuma 4 Haz. - 12:37 | |
| Vervito resmi görebildin mi? Yükledim ama bi türlü göremiyorum ben, tekrar tekrar yapmama rağmen. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Oris. Cuma 4 Haz. - 12:43 | |
| göremedim.. - www.tinypic.com'u dene bir de. ordaki [img] ile başlayıp yine aynı şekilde biyen linki direk kopyala yapıştır buraya. resmi resize etmeyi de unutma derim | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Oris. Cuma 4 Haz. - 12:47 | |
| Şimdi yapabildim. 640x480'le yüklüyorum ben genelde. Ben de kesinlikle katılıyorum o kampanyaya, hatta bayrak, pankart vs. ben taşırım bu saatten sonra. (bu saatten=bu oris ) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Oris. Cuma 4 Haz. - 19:10 | |
| Kampanyanızı bende desteklemekle beraber, hala foto yok. | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 5 Haz. - 10:04 | |
| Fotoyu ben gordum ayni saati ben kapmyanyasiz daha pahali almistim ama tabii inceleyerek en az 1 hafta saati takip etme sansim oldu.
Pirlant ile sohbetimizde teknik servis elemanlarinin isvicrede egitim aldiklarini cok guclu teknik servis ekiplerinin oldugunu belirtmislerdi Tabii kimse ayranim ekşidir demez ama Oris ve Prilant in kaliteli hizmet anlayislari olduguna inaniyorum bende boyle bir intibaa olustu. | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 5 Haz. - 10:31 | |
| Ben her zaman şunu bilir şunu söylerim ki, kapital odaklı sistemde her şey, odak noktası olan kapital/kar elde edilene kadar, karın kaynağı olan müşterinin istediği gibidir. Ama ne zamanki kar cebe girer, o zaman değişir işte işler. Her yerde böyle değildir tabiki ama, herkesin, sistemin böyle çalıştığına dair tecrübeleri, aksinden kat kat fazladır. Ben saati alana kadar inanılmaz ilgili bir satış kadrosu vardı karşımda, ne zamanki saati aldım (bu arada o yoğun spotların altında kesinlikle farkedilmiyordu saatteki hata) ve bu hata yüzünden geri götürdüm ufak da olsa can sıkıntıları başladı. Önce, aslında yaptırmak zorunda değiliz ama müşteri memnuniyeti için yardımcı olucaz dediler. Aa, 2 gün önce sattığın saatte hata var ve sen aslında zorunlu değiliz diyosun. İnsanın yok yaaa diyesi geliyor içinden Neyse bu katlanılabilir ve hatta problem bile sayılmayacak bir olay. Ancak, saati teslim ettikten sonraki bie hafta servisten veya bayiden hiçbir haber gelmedi, bunun üzerine ben aradım ne durumda oldugunu sormak için, ancak o günün akşamına, camın isviçreden geleceğini, tamirat işlemi ile birlikte 20 günü bulacağını söylediler. Nasıl bir camsa artık yürüyerek filan geliyor heralde Sonuçta, saat ne durumda, cam geldi mi, tamirat tamamlandı mı, gelip alayım mı, muhtemelen bunların hepsini önce ben arayınca haber verme gereği duyacaklar. Neden? Çünkü ben parayı zaten kazandırdım, bir de arada gazı verdiler müşterilerimiz memnun etmek için yapıyoruz bakın diye. Daha ne olsun. Ama kesinlikle garipsemiyorum. Sistem tam anlamıyla böyle çalışıyor ve ben her gün bu sistemin kalbinde çalışıyorum. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 5 Haz. - 11:43 | |
| Bende İsvicreden Kordon siparisi verdim. Simdi soyle bir durum var; Aldigimiz saatler Orisin son 2-3 yilldir koleksiyonunda olmayan bir urun. Servislerini acip sormalarina ragmen bu saatlerle ilgili orjinal urun bulunmamakta ki aradilar da yanimda.
Isvicredenden de temini gelmesi hemen hemen 3-4 haft cok rahat suruyormus. Sanirim koleksiyonda olmayan urunlerin ordada hemen cekmecede hazir durumda degil.
Calistigim sektorde bizde Isvicreden baska urunler getirtiyoruz onlarda zaman aliyor. Ayrica adamlari teknik destek icin aradigimizda hafta sonlari ve saat 17:00 den sonra bulamiyorsunuz dogrusunu yapiyorlar ama dedigim gibi Isvicreden 3-4 hafta gelen urunde Pirlant in bir sucu olmadigini biliyorum. Bilgilendirme konusunda ise beni aradilar iki cesit kayis vardi bilgi verdiler.
Suda unutulmamali sizin cami sanirim onlar degistirecek ucret almiyacaklar, ama kordona ben odeyecegim bu yuzdende extra bir ilgide olmus olabilir.
Sıkıntıyı birakip gercekten almis oldugunuz saatin keyfini cikartin camida degisse o paraya saat bedava. | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 5 Haz. - 11:49 | |
| O kadar uzun sürmesini anlayamamış olsam da süreyle ilgili bir şikayetim yok. Benim tek şikayetim saati bırakmamızın üstünden 1 hafta geçmesine rağmen bilgilendirilmeyişimiz. halbuki telefonla aradığım gün geri döndüler, bu da bende daha önce ilgilenmedikleri izlenimini doğurdu. Kimbilir belki ilgilenmişlerdir, tesadüf o gün kesin bir gelmiştir onlara da. Kimsenin günahını almamak lazım. Bu olanlar yüzünden saatten inanılmaz soğudum ve takasa benzer bir şey yapıcam yakın zamanda. Takas demiyim de, bunu verip, incelemesini yapmış olduğun saate benzer bir big crown aldırıcam kendime | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 5 Haz. - 22:01 | |
| m1cemi, aldığın saat neydi ki? | |
|
| |
m1cemi
| |
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Oris. Paz 6 Haz. - 5:18 | |
| çok güzel serpiştirilmil arabic numberlar kadrana ruh veriyor | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Oris. Paz 6 Haz. - 8:11 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Oris. Paz 6 Haz. - 9:07 | |
| resimden çiziğin veya çatlağın boyutu anlaşılmıyor... ancak bendeki sıfır hesalit camlı modellerde camda kılcal çizikler var..hesalit cam vitrinde dururken bile aşınıyor bence...veya temsilci müşteriye gösteriyor sonra saati siliyor, camın üzerindeki tozlar bile hesaliti çizebilir...ben ki hassalık konusunda manyağımdır..çok sorun etmedim...ama safirde çizik olsa kesinlikle geri verirdim | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Oris. Ptsi 7 Haz. - 9:43 | |
| Ben buraya bişeyler yazmıştım ama nedense çıkmamış Çizik, daha doğrusu çatlak 5 ile 6 arasında, 6'ya daha yakın ve camın tam bombelendiği yerde. Büyüteçle filan da baktım (lup bulamadım da ) kesinlikle yüzeyde değil. yüzeyde olsa belki kullandıkça bile geçerdi ama malesef. Neyse artık beklemekten başka çare kalmadı. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Oris. Ptsi 7 Haz. - 10:02 | |
| Flasli mi cektin? Flasli cekimde cikmasi lazim | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Oris. Ptsi 7 Haz. - 10:23 | |
| - cemele demiş ki:
- Flasli mi cektin? Flasli cekimde cikmasi lazim
Anlamadım | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Oris. Ptsi 7 Haz. - 10:34 | |
| Resim cekerken Flas kullanildigi zaman flasdan dolayi gozle gorulmeyen kir leke v.b seyler resimde cikabiliyor. | |
|
| |
Axiaziz
| |
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 21 Mayıs - 5:41 | |
| Hadi hayırlı olsun, karizmatik bir saatmiş.. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 21 Mayıs - 9:29 | |
| olmadıki bir limitlimiz , iyi günlerde kullan fark yaratmışsın | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 21 Mayıs - 11:54 | |
| | |
|
| |
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 21 Mayıs - 17:37 | |
| Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 21 Mayıs - 20:47 | |
| güle güle kullan orisi axi... | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 21 Mayıs - 22:49 | |
| Teşekkürler, bizim forumda hep denildiği gibi; "daha iyisi sizlerin olsun." | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Oris. C.tesi 21 Mayıs - 23:12 | |
| Güzel günlerde kullan axiaziz... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Oris. Paz 22 Mayıs - 4:32 | |
| Çok güzel saat, hayırlı olsun,güle güle kullan. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Oris. Paz 22 Mayıs - 7:37 | |
| Axiaziz , çok güzel ve özel bir saat almışsınız. Güle güle kullanın. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Oris. Paz 22 Mayıs - 10:46 | |
| Daha iyisi tüm forum ekibinin olsun. Olsun ki, sonra sıkıldıkça takas yapabilelim. | |
|
| |
ekonomist
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 06/03/11 Yaş : 37 Nerden : İstanbul/Diyarbakır
| |
| |
vervito
| |
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Oris. Salı 5 Tem. - 8:28 | |
| - Axiaziz demiş ki:
- Evet hoş geldi, Oris - Chronoris 1970, (0726/1970) Ankara ikametgahına yerleşti.
Hayırlı olsun Axi, harika bir saat. Güzel günlerde kullan... | |
|
| |
celahir
| Konu: Geri: Oris. Çarş. 6 Tem. - 11:01 | |
| Günün birinde Oris alacak/alabilecek olursam o kırmızı rotoru yüzündendir. | |
|
| |
| Oris. | |
|