| Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım | |
|
+25orcunicen bootsector yemre barett besyolu66 ooomegaa vervito merih cemele aegean76 certus mustafasuren solestar steppenwolf cemosero ticktock Axiaziz teng Drao peugeot206wrc watcher silver egunns dreren deka 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 13 Haz. - 5:45 | |
| Vallahi arkadaslar ben elimden geleni yaptim soyleyebilecegim tek sey bu, bu arada uretici ile de konustum, vazgecmeler sikinti dogurmayacak, fazlalik olan saatleri alacak bir saat magazasi varmis, yine benim de burada cevremde almak isteyen arkadaslar vardi, bu nedenle almak istemeyen arkadaslar bu konuda sikinti vermiyorlar sadece gercekten bize ozel birsey oldugu icin hatira olarak ta olsa alinmali diye dusunuyorum. 42/22 olmasi icin gercekten ugras vermis olduguma ozellikle inanmanizi isterim dostlar. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 13 Haz. - 6:22 | |
| Sağlık olsun, kısmette yokmuş napalım... | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 13 Haz. - 6:54 | |
| @ teng in 8/50 no lu saate talibim | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 16 Haz. - 23:12 | |
| saate isim yazma son gününe kadar hakkını devretmek isteyen olursa talibim? | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 16 Haz. - 23:23 | |
| egunns, ben vazgeçtim ... mete abiye de söyledim... istersen benim yerimi alabilirsin... | |
|
| |
aegean76
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Salı 22 Haz. - 9:28 | |
| boşa çıkan saat olursa bende talip olabilrim... | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Salı 22 Haz. - 21:52 | |
| - aegean76 demiş ki:
- boşa çıkan saat olursa bende talip olabilrim...
teng ve vervito arkadaslar sanirim saati silah zoru ile alacaklar istersen irtibata gec. En son watcher in kelesi gorunce sus pus olmuslardi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Salı 22 Haz. - 22:25 | |
| Bence zorlamayın alsınlar,emeği en çok geçen arkadaşlarda bir forum hatırasının olması gerekir. | |
|
| |
merih
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 70 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 23 Haz. - 9:14 | |
| Sn.Eagean76 benim hakkımı arzu ederseniz kullanabilirsiniz | |
|
| |
teng
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 23 Haz. - 21:13 | |
| | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 5 Tem. - 8:39 | |
| arkadaslar maddi nedenlerden oturu herhangi bir isim yazdırmadıgım 7 numaralı saatimden vazgecmek zorunda kalıyorum.
eger bu hareketim diger saat sahiplerini yada genel olarak proje yi kotu yonde etkileyecekse, bir sekilde saati alıcagıma soz veriyorum.
7 numaralı saat bostur. ilgilenenler benle yada axiaziz ile irtibata gecebilirler.
| |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 5 Tem. - 9:58 | |
| | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 5 Tem. - 10:22 | |
| Tayfun abi eğer sizin için farkı yoksa 7yi ben alabilirmiyim 49 yerine.
En son vervito tarafından Ptsi 5 Tem. - 11:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 5 Tem. - 12:00 | |
| Arkadaşlar konuyu anladım, atılan mesajları aldım. Zaten halledilmiş. Benlik bir durum yok...
Ayrıntılarla ilgili yarın akşam, gereken mesajları atarım. Eve şimdi girdim ve yarın işe gideceğim için. Pek fazla durmayayım şimdi diyorum. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 5 Tem. - 12:07 | |
| şimdi gördüm. Merih'ten boşalan 5 numara boş mu halen? Boş ise ben oraya kayayım | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 7 Tem. - 7:53 | |
| merhabalar, 7 numaralı saatimi teng e devretmis bulunuyorum. hayırlısı olsun =) | |
|
| |
Axiaziz
| |
| |
merih
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 70 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 7 Tem. - 10:04 | |
| Aziz Bey'e ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dediği gibi saati kendisinden teslim alacağım. Bu nedenle hakkımı devretmekten vazgeçtim. | |
|
| |
ooomegaa
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 9 Tem. - 0:51 | |
| Arkadaşlar 48/50 numaralı saatten vazgeçmek durumundayım, dileyen arkadaşımız alabilir. Kaporaya yatırdığım parayı ise müzeye bağışlanacak saatte veya eksiği olan bir arkadaşta kullanılır ise sevinirim. | |
|
| |
besyolu66
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 11 Eyl. - 1:16 | |
| bu saaten bende almak istiyorum ne yapmayılım?foruma yeni üye oldum yardımcı olursanız memnun olurum | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 11 Eyl. - 1:24 | |
| - besyolu66 demiş ki:
- bu saaten bende almak istiyorum ne yapmayılım?foruma yeni üye oldum yardımcı olursanız memnun olurum
Saatlerimiz artık neredeyse teslim aşamasına geliyor. Şuanda boşta olan numara yok. zaten yedek üye listesinde halen bakleyenler olsa gerek. Axiaziz takip ediyor bu durumu. | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 11 Eyl. - 1:26 | |
| - besyolu66 demiş ki:
- bu saaten bende almak istiyorum ne yapmayılım?foruma yeni üye oldum yardımcı olursanız memnun olurum
yeni projelerde bizimle birlikte olabilirsiniz. | |
|
| |
yemre
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 30 Ekim - 1:42 | |
| arkadaşlar frumdan daha bugun haberim oldu ve saat projeniz cok hoşuma gitti. saati almayı istiyorum ancak yedekten sıra gelir mi bilmem ben yinede şansımı denemek istiyorum. listeye eklersenız sevınırm yunus emre beyaz | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 30 Ekim - 2:02 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 30 Ekim - 2:04 | |
| Yunus bey hezafen saatleri bitti, sırada "rumi" projesi var, yakında liste açılacak, konu başlığı altında tüm yorumları okumanızı tavsiye ederim | |
|
| |
orcunicen
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 1 Kas. - 7:56 | |
| sa inş bizimde olur bizede üretsek olmazmı usta ALLAH aşkı için ? | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 1 Kas. - 7:59 | |
| Maalesef böyle birşey mümkün değil. O zaman 50 adet limitli üretimin bir özelliği kalmaz. Ama Rumi projesinde adınızı kaydettirin. Rumi'yi kaçıranlara kusura bakma bu saat limitliydi bir daha üretilmez dersiniz benim gibi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 1 Kas. - 8:13 | |
| - orcunicen demiş ki:
- sa inş bizimde olur bizede üretsek olmazmı usta ALLAH aşkı için ?
Sayin Orcunicen, hezarfen'i yeniden uretemeyiz, gercekten bunu yapamayiz cunku her projeye baslarken bir limit belirliyor ve o sayida oncelik forum uyeleri olmak uzere urettiriyoruz. Ama simdi Mevlana Celaleddin Rumi temali ve o felsefeye uygun bir saat projemiz var, forumda bu konu ile ilgili basliklari okursaniz bootsector arkadasimizin dedigi gibi yine baskalarinda olmayacak ve bir daha uretilmeyecek baska bir gecmisimize atifta bulunan saati alabilirsiniz. Rumi saatimiz de limitli olacak ve bir daha uretilmeyecek, ama daha sonra sirada Avicenna (ibn-i sina) projemiz var, daha sonra Batlamius (el battani), nusrat (canakkaledeki mayin gemimiz), gibi projeler gelecek, ama hepsi ayni mantikla ve bir daha uretilmemek uzere limitli olacak. Amacimiz forum uyelerinin bir daha hickimsede asla olamayacak bir saate sahip olmalari, ve bunu torunlarina bile birakabilmeli, bu duzey kalitede olsun istiyoruz. | |
|
| |
mehmedkaya
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 1 Kas. - 10:34 | |
| arkadaşlar hezarfen saat ten bende almak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor . bu sitede daha yeniyim yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 1 Kas. - 12:35 | |
| hezarfen saatler 50 adet üretildi ve tükendi. yeni Rumi projesine katılabilirsiniz. | |
|
| |
Attaroğlu
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 3 Kas. - 10:06 | |
| Hezarfen saat i almam bu trih itibariyle mümkünmü?
Saygılarımla | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 3 Kas. - 10:11 | |
| Maalesef mümkün değil, şu an için rumi gündemde almak isterseniz listeye yazılabilirsiniz. | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 21 Ağus. - 15:56 | |
| Yanarım yanarım Hezarfen' i kaçırdığıma yanarım. Bu foruma daha önce üye olmadığıma yanarım... Hezarfen' e sahip olmayabilirim ama böyle kimliği ve ruhu olan bir saatin mevcut olduğunu bilmek dahi insanı mutlu kılıyor. Emeği geçen herkese teşekkürler. Sonsuz teşekkürler.. | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 21 Ağus. - 18:27 | |
| 2 gündür rüyama giriyor. birisini yolda çevirdim beyazıt civarında 2 kişilerdi ikiside forum üyesi ama saat inceleyeceğim sırada başka markaya dönüştü.diğerinide tv de ünlü birinin kolunda gördüm ona yapışamadım tabiki.rüya işte. iyiki rumiye katılmışım.ne olurdu benim halim | |
|
| |
| Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım | |
|