Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ORIS ALINDIIIIIII

+21
2FAST4U
watcher
parabellum p08
toro5
monster
sermerhat
mundo
uzbey
vervito
egunns
ertay
cowboy
krytime
crazyhours
kelby
sifujack
haspirin
certus
teng
deka
cemele
25 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
cemele

cemele

ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:26

Bu arada İyi dilekeriniz icin tesekkur ederim
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:32

Neyse vicdanim el vermedi guluyor ORIS TELEMETER [b] forumda daha once bahsettigim ve fikirlerinizi almis oldugum saati bugun aldim.

Bu konuda oneride bulunan butun arkadaslara tesekkur ederim. Yorumlariniz tecrubeleriniz bana rehber oldu.

Saati Forum AVM deki PIRLANT dan aldim. Cok ilgili guleryuzlu musteri memnuniyetini ön safhada tutan bir Pirlant magzasi ve saati almam da bu cok etken oldu.

Saate deri kordon taktirdim orjinali metaldi. Beyaz kadran istemem ragmen kadran desgni gercekten muthis yakin zamanda saatin bendeki fotolarini ve izlenimlerimi aktaracam.

Yalniz bir Allahin kulu bu foruma nasil resim yuklenir izah etsin.
teng

teng

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:36

Hadı hayırlı olsun. artık geceleri rahat uyuyabilirsin.
Sen saati bana yolla , ben resimlerini çeker yayınlarım diable diable

Kurallar , Forum bilgileri üst başığında yazıyor.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:42

teng,

Seiko tuzagina sen dusmemissin Very Happy tepki olcmek icin boyle bir giris yaptim ama tepkisini en cok merak ettigim kisiy atladik Very Happy

Onerilerin icin saol bahsettigim oris i aldim hakikaten kadrani dedigin kadar guzel. Ayirca Pirlant magzasida 10 numara hem saatten hemde saat alma asamasindan cok memnun kaldim.

Saatimi yollarim hocam ne olacak siz sonradan bir oglu olupta onun pipisini koparanlardanmisiniz? Kim bilir ne saatler gecmistir geciyordur elinizden
teng

teng

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:47

aha, bana numara ha vieux ama olmadı foruma geç girdiğim için en son yazılanı okudum hehehe
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:49

Giriste seiko linki vardi Very Happy tepkileri olceyim dedim. Kinetic saat aldim diye az daha doveceklerdi.
teng

teng

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 10:51

İzdihamdan baygınlık geçiren olmuş..
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 11:00

Bir kac gun icinde detayli resimlerle ile orjinal saat inceleme bolumunde saatimi sizlere yakindan tanitacagim. Saate deri kordon taktirdim cok daha hos durdu. Un boxing yaparak resimliyecegim cunki kutusu filan cok.

Ohhhh be dunya varmis.
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 11:04

cemele az kaldı şakan yüzünden forumdakileri sabaha kadar uyku tutmayacaktı Suspect

şaka şaka Very Happy . Saatiniz hayırlı olsun
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 11:12

krytime demiş ki:
cemele az kaldı şakan yüzünden forumdakileri sabaha kadar uyku tutmayacaktı Suspect

şaka şaka Very Happy . Saatiniz hayırlı olsun

Saol krytime, tesekkurler.
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 11:41

hayırlı olsun güle güle kullan Ömer abi,inşallah çok çok memnun kalırsın Very Happy,aşamaları baştan itibaren bildiğim için sanki ben almışım gibi sevindim emin ol,umarım seiko kinetiğin adını bile unutturur,tabi kinetikte alıır ama en fazla ederi bence 400-500 tl ,o bakımdan kinetiğe gerek yok Smile
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 11:45

sifujack demiş ki:
hayırlı olsun güle güle kullan Ömer abi,inşallah çok çok memnun kalırsın Very Happy

Eyvallah kardes, ilk izlenimlerimde cok begendim cok hosuma gitti bakalim performansi hassasiyeti nasil olacak. Bu forumda ve otomatik saat almamda olaylarin pimini sen cektin biere
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 19:33

çok güzel seçim hayırlı olsun.
zaten meşhur bir çin atasözü derki; " chan chin chon" yani "oris varken oris alınır" guluyor
sermerhat

sermerhat

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 19:35

abi hayırlı uğurlu olsun , seiko almayacağın dünden beri içime doğmuştu sanki fumeur diable
toro5

toro5

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 20:06

Saatiniz hayırlı olsun. Oris'lerin işçilikleri gerçekten çok güzel. Sakıncası yoksa Pırlant firmasından ne kadar bir iskonto aldınız? Bursa'da % 20 üstünde indirim yapmıyorlardı.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 21:03

@kelby tesekkuler.

@sermerhat: Saat konusunda benzer zevklerimiz vardi ondan icinedogmustur. Tesekkurler.

@toro5: Tesekkur ederim. Aslinda benim aldigim saatte ozel bir durum olustu. Yoksa butce olarak Oris pek dusunmuyordum. Aldigim saate ozel indirim uygulandi. Bazi modellerde (elde kalan eski 1-2 saatte) firmalar iskontolu satis yapiyorlar. Benim saatim 2010 katalogunda yok telemeter olmayan i var.

Saat linktedir simdilik deri kayis taktirdim. Daha şık bir gorunum aldi.

http://www.classybrand.com/watches/watch_fs+watch-3497-brand-Oris-pid-67475694064MB.asp
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 21:13

Saatiniz hakikaten çok hoş duruyor dostum. Güle güle kullanın, en güzel zamanlarınızı size, bu saat göstersin. Deri kayışlı hali de süper görünüyor. Tebrikler seçiminize.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 21:21

parabellum p08 demiş ki:
Saatiniz hakikaten çok hoş duruyor dostum. Güle güle kullanın, en güzel zamanlarınızı size, bu saat göstersin. Deri kayışlı hali de süper görünüyor. Tebrikler seçiminize.

Cok tesekkur ederim daha guzeli sizlere nasip olsun.

Saati ben buldum zira pek bulunacak bir saat degil. Secim konusunu benden ziyade forumdaki arkadaslar yapti. Saati almamda (Ozellikle beyaz kadran ve deri kordon istiyordum) sayin teng in aydinlatici ve metal kordon ve kadran konusunda fikirlerini belirtmesi cok etkili oldu.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 21:29

Ben aldiktan sonra Oris resmi sayfasina eklemis sanirim Very Happy O kadar big crown serisine baktm bulmak icin benim telemeter yoktu. Ama varmis

http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&modelid=46
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 21:33

Hayirli olsun, ne kadar guzel olmus, sevdiginiz ve sizi mutlu edecek bir saat almissiniz, hepimiz cok sevindik, en guzel gunlerde kullanmanizi dilerim. bravo
http://www.turksaatforumu.com
deka

deka

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 22:01

Saatiniz çok güzel, helede deri kayışla mükemmel olmuş, hayırlı olsun, güle güle kullanın. ok1
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 22:16

@watcher; Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Evet Cuzdani biraz inceltti ama gercekten forum sayesinde hem otomatik hemde kalite bir saat alarak cuzdandaki icelmeye degdi. Koleksyonunuzda var ise lutfen ozel bir kutuda filan saklayin gerekirse kutuyu ben temin ederim. Very Happy

@deka; Evet ilk baslangicta seiko linki vererek biraz hareket getirmek istedim. Deri kayis ile guzel bir kombinasyon oldu. Metal kordon ise kutusunda yaz mevsimi olmasi ile beraber tekrar metal kordona donecegim.

Tabii orjinal deri kayisi getirtmek icin de girisimlerim olacak. Iyi dileklerin ve secim esnasinda vermi oldugun destek icin tesekkur ederim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 22:18

Bereh bereh bu saat alınmaz mı

Bu saati de alan oluyormuş demek, deyip tekrar listeye koymuşlardır. diable
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 22:27

teng demiş ki:
Bereh bereh bu saat alınmaz mı

Bu saati de alan oluyormuş demek, deyip tekrar listeye koymuşlardır. diable

Sonunda yutturduk birine demislerdi siteye koyalimda sevinsin garibim demistir scratch

Guncel 2010 katalogunda yer almiyormus. My Orise uye olunca diger kataloglar filan gorulebiliyor. Orda mevcut. Birde ismi tam yazip Google aratinca Oris official web sayfasi geliyor. Her 1-2 dakikada saate bakiyorum saniye durmadan yorulmadan akiyor.
teng

teng

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 22:52

Saniyeye takılma, o 10 sene durmadan yorulmadan akar gider.
certus

certus

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 23:48

Hayırlı olsun cemele... Oris güzel zamanları göstersin sana...
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 13 Mayıs - 23:57

@teng; Otomatiklerin ömür sürelerini geri cekmeye mi basadin? 10 yil az degilmi? Very Happy Saati aldirana kadar 30-40 yil alinca 10 mi dusuyor?

@certus; İyi dileklerin icin tesekkur ederim. Insallah sizde guzel ve hos zamanlari sıklıkla yasarsiniz.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 0:17

sıkılmaz, satmaz, çaldırmaz yada kaybetmezsen allah uzun ömür versin 85 yaşında da rahatlıkla takabilirsin.
teng

teng

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 0:20

cemele demiş ki:
@teng; Otomatiklerin ömür sürelerini geri cekmeye mi basadin? 10 yil az degilmi? Very Happy Saati aldirana kadar 30-40 yil alinca 10 mi dusuyor?

@certus; İyi dileklerin icin tesekkur ederim. Insallah sizde guzel ve hos zamanlari sıklıkla yasarsiniz.

10 sene sonra bileğinden çıkarırsın, o zaman durmayacak mı saniyorsun ? fumeur
teng

teng

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 0:21

10 senede bir bakımını yaptırırsın diye düşünmüştüm.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 0:27

Evet kesinlikle fazla gideceginden eminin benim Quartz 10. yilini kutluyor. 3 pil yedi ve bir bakim gordu.

Bu arada benim saatin aynisi ebay da satiliyor, fiyatin uzerine shipping, task ekleyince fiyat dahada artacak.

http://cgi.ebay.com/ORIS-Big-Crown-Telemeter-Chronograph-SS-Watch-/400116027971?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item5d28c61243
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 0:47

hayırlı uğurlu olsun kaça idi fiyat ? bir arkadaşım almayı düşünüyorda miammiam
2FAST4U

2FAST4U

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 3:21

oris gol atiyor seyirciler cosuyor sevgili saatseverler......gule gule kullanin
serkan

serkan

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 7:54

saat hakkatten çok tatlıymış Smile hayırlı olsun.
bumblebee

bumblebee

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:17

Güle güle kullanın Smile
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:03

@Crazyhours: Tesekkurler fiyat 1800tl oldu ama pek bulunan bir saat gibi gorunmuyor. Pirlant cok ozel indirim yapti yabanci sitelerde 1800usd ebayda ise 1400usd gorunuyor task, shipping filan artiyor.

@2FAST4U: Tesekkurler ararken Oris i aldim. Artik golmu attik yedikmi orasi sizlerin takdirine kalmis.

@ serkan: Evet yeni olmasininda etkisi cok buyuk ama durmadan bakasim geliyor. En guzeli senin olsun.

@bumblebee: Tesekkur ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun.
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:49

hayırlı olsun, güle güle kullanın Smile

ben bu saatteki sivrisinek başı şeklindeki akrep tasarımını birçok marka saatte görüyorum. ilk kullanan oris mi bunu?
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:55

Valla Seiko'yu aldığınızı okuyunca direk kapatmıştım başlığı, dolanırken sonra bi baktım, ana, birisi Oris almış, sonra aah cemele hani Seiko almıştı bi de bunu mu almış, sonunda anladım şok şok şok, flaş flaş flaş seiko tuzakmış.

Tebrik ederim, üstüne üstlük telemeter almışsınız, güzel bir seçim olmuş. Güzel günlerde kullanın.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 12:19

@uzbey: Tesekkur ediyorum en guzeli sizin olsun. Sivrisinek sekli akrepi Orismi kullandi bilmiyorum.

@m1cemi: Secim karistikca, gundeme bir cok saat geldikce, iki kez alisveris saati denemesinden sonra, 7750 hamilton jazzmaster maesto lara 2500tl fiyat alinca boyle bir oyun oynayim dedim Very Happy

Saat dediginiz gibi cok hos. Kullandikca cok isabetli karar verdigimi dusunuyorum. ORIS-HAMİLTON-MIDO-TISSOT gibi markalarn guncel modellerindeki fiyatlarina gore gayet guzel oldu.
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 21 Mayıs - 3:19

hayırlı olsun, seiko fln şok oldum 3. sayfayı okurken, dedim en iyisi cevap yazmayayım ama son sayfada kurtardık Very Happy
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII   ORIS ALINDIIIIIII - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma 21 Mayıs - 9:17

MortingenStrasse demiş ki:
hayırlı olsun, seiko fln şok oldum 3. sayfayı okurken, dedim en iyisi cevap yazmayayım ama son sayfada kurtardık Very Happy

Tesekkurler Very Happy O kadar bilgi alisverisinden sonra Quartz bir saat almak tam bir skandal olurdu.

ORIS ALINDIIIIIII
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Oris F1 (+ Oris için uygun fiyat nereden alınır?)
» Oris.
» Oris BC3 hakkındaki düşünceleriniz
» Oris bilgi
» Oris Regulateur ''Der Meistertaucher''