| ORIS ALINDIIIIIII | |
|
+212FAST4U watcher parabellum p08 toro5 monster sermerhat mundo uzbey vervito egunns ertay cowboy krytime crazyhours kelby sifujack haspirin certus teng deka cemele 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 10:26 | |
| Bu arada İyi dilekeriniz icin tesekkur ederim | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 10:32 | |
| Neyse vicdanim el vermedi ORIS TELEMETER [b] forumda daha once bahsettigim ve fikirlerinizi almis oldugum saati bugun aldim. Bu konuda oneride bulunan butun arkadaslara tesekkur ederim. Yorumlariniz tecrubeleriniz bana rehber oldu. Saati Forum AVM deki PIRLANT dan aldim. Cok ilgili guleryuzlu musteri memnuniyetini ön safhada tutan bir Pirlant magzasi ve saati almam da bu cok etken oldu. Saate deri kordon taktirdim orjinali metaldi. Beyaz kadran istemem ragmen kadran desgni gercekten muthis yakin zamanda saatin bendeki fotolarini ve izlenimlerimi aktaracam. Yalniz bir Allahin kulu bu foruma nasil resim yuklenir izah etsin. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 10:36 | |
| Hadı hayırlı olsun. artık geceleri rahat uyuyabilirsin. Sen saati bana yolla , ben resimlerini çeker yayınlarım Kurallar , Forum bilgileri üst başığında yazıyor. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 10:42 | |
| teng, Seiko tuzagina sen dusmemissin tepki olcmek icin boyle bir giris yaptim ama tepkisini en cok merak ettigim kisiy atladik Onerilerin icin saol bahsettigim oris i aldim hakikaten kadrani dedigin kadar guzel. Ayirca Pirlant magzasida 10 numara hem saatten hemde saat alma asamasindan cok memnun kaldim. Saatimi yollarim hocam ne olacak siz sonradan bir oglu olupta onun pipisini koparanlardanmisiniz? Kim bilir ne saatler gecmistir geciyordur elinizden | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 10:47 | |
| aha, bana numara ha ama olmadı foruma geç girdiğim için en son yazılanı okudum hehehe | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 10:49 | |
| Giriste seiko linki vardi tepkileri olceyim dedim. Kinetic saat aldim diye az daha doveceklerdi. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 10:51 | |
| İzdihamdan baygınlık geçiren olmuş.. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 11:00 | |
| Bir kac gun icinde detayli resimlerle ile orjinal saat inceleme bolumunde saatimi sizlere yakindan tanitacagim. Saate deri kordon taktirdim cok daha hos durdu. Un boxing yaparak resimliyecegim cunki kutusu filan cok.
Ohhhh be dunya varmis. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 11:04 | |
| cemele az kaldı şakan yüzünden forumdakileri sabaha kadar uyku tutmayacaktı şaka şaka . Saatiniz hayırlı olsun | |
|
| |
cemele
| |
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 11:41 | |
| hayırlı olsun güle güle kullan Ömer abi,inşallah çok çok memnun kalırsın ,aşamaları baştan itibaren bildiğim için sanki ben almışım gibi sevindim emin ol,umarım seiko kinetiğin adını bile unutturur,tabi kinetikte alıır ama en fazla ederi bence 400-500 tl ,o bakımdan kinetiğe gerek yok | |
|
| |
cemele
| |
| |
kelby
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 19:33 | |
| çok güzel seçim hayırlı olsun. zaten meşhur bir çin atasözü derki; " chan chin chon" yani "oris varken oris alınır" | |
|
| |
sermerhat
| |
| |
toro5
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 20:06 | |
| Saatiniz hayırlı olsun. Oris'lerin işçilikleri gerçekten çok güzel. Sakıncası yoksa Pırlant firmasından ne kadar bir iskonto aldınız? Bursa'da % 20 üstünde indirim yapmıyorlardı. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 21:03 | |
| @kelby tesekkuler. @sermerhat: Saat konusunda benzer zevklerimiz vardi ondan icinedogmustur. Tesekkurler. @toro5: Tesekkur ederim. Aslinda benim aldigim saatte ozel bir durum olustu. Yoksa butce olarak Oris pek dusunmuyordum. Aldigim saate ozel indirim uygulandi. Bazi modellerde (elde kalan eski 1-2 saatte) firmalar iskontolu satis yapiyorlar. Benim saatim 2010 katalogunda yok telemeter olmayan i var. Saat linktedir simdilik deri kayis taktirdim. Daha şık bir gorunum aldi. http://www.classybrand.com/watches/watch_fs+watch-3497-brand-Oris-pid-67475694064MB.asp | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 21:13 | |
| Saatiniz hakikaten çok hoş duruyor dostum. Güle güle kullanın, en güzel zamanlarınızı size, bu saat göstersin. Deri kayışlı hali de süper görünüyor. Tebrikler seçiminize. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 21:21 | |
| - parabellum p08 demiş ki:
- Saatiniz hakikaten çok hoş duruyor dostum. Güle güle kullanın, en güzel zamanlarınızı size, bu saat göstersin. Deri kayışlı hali de süper görünüyor. Tebrikler seçiminize.
Cok tesekkur ederim daha guzeli sizlere nasip olsun. Saati ben buldum zira pek bulunacak bir saat degil. Secim konusunu benden ziyade forumdaki arkadaslar yapti. Saati almamda (Ozellikle beyaz kadran ve deri kordon istiyordum) sayin teng in aydinlatici ve metal kordon ve kadran konusunda fikirlerini belirtmesi cok etkili oldu. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 21:29 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 21:33 | |
| Hayirli olsun, ne kadar guzel olmus, sevdiginiz ve sizi mutlu edecek bir saat almissiniz, hepimiz cok sevindik, en guzel gunlerde kullanmanizi dilerim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 22:01 | |
| Saatiniz çok güzel, helede deri kayışla mükemmel olmuş, hayırlı olsun, güle güle kullanın. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 22:16 | |
| @watcher; Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Evet Cuzdani biraz inceltti ama gercekten forum sayesinde hem otomatik hemde kalite bir saat alarak cuzdandaki icelmeye degdi. Koleksyonunuzda var ise lutfen ozel bir kutuda filan saklayin gerekirse kutuyu ben temin ederim. @deka; Evet ilk baslangicta seiko linki vererek biraz hareket getirmek istedim. Deri kayis ile guzel bir kombinasyon oldu. Metal kordon ise kutusunda yaz mevsimi olmasi ile beraber tekrar metal kordona donecegim. Tabii orjinal deri kayisi getirtmek icin de girisimlerim olacak. Iyi dileklerin ve secim esnasinda vermi oldugun destek icin tesekkur ederim. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 22:18 | |
| Bereh bereh bu saat alınmaz mı Bu saati de alan oluyormuş demek, deyip tekrar listeye koymuşlardır. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 22:27 | |
| - teng demiş ki:
- Bereh bereh bu saat alınmaz mı
Bu saati de alan oluyormuş demek, deyip tekrar listeye koymuşlardır. Sonunda yutturduk birine demislerdi siteye koyalimda sevinsin garibim demistir Guncel 2010 katalogunda yer almiyormus. My Orise uye olunca diger kataloglar filan gorulebiliyor. Orda mevcut. Birde ismi tam yazip Google aratinca Oris official web sayfasi geliyor. Her 1-2 dakikada saate bakiyorum saniye durmadan yorulmadan akiyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 22:52 | |
| Saniyeye takılma, o 10 sene durmadan yorulmadan akar gider. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 23:48 | |
| Hayırlı olsun cemele... Oris güzel zamanları göstersin sana... | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Perş. 13 Mayıs - 23:57 | |
| @teng; Otomatiklerin ömür sürelerini geri cekmeye mi basadin? 10 yil az degilmi? Saati aldirana kadar 30-40 yil alinca 10 mi dusuyor? @certus; İyi dileklerin icin tesekkur ederim. Insallah sizde guzel ve hos zamanlari sıklıkla yasarsiniz. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 0:17 | |
| sıkılmaz, satmaz, çaldırmaz yada kaybetmezsen allah uzun ömür versin 85 yaşında da rahatlıkla takabilirsin. | |
|
| |
teng
| |
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 0:21 | |
| 10 senede bir bakımını yaptırırsın diye düşünmüştüm. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 0:27 | |
| | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 0:47 | |
| hayırlı uğurlu olsun kaça idi fiyat ? bir arkadaşım almayı düşünüyorda | |
|
| |
2FAST4U
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 3:21 | |
| oris gol atiyor seyirciler cosuyor sevgili saatseverler......gule gule kullanin | |
|
| |
serkan
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 03/04/10 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 7:54 | |
| saat hakkatten çok tatlıymış hayırlı olsun. | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 9:17 | |
| Güle güle kullanın | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 10:03 | |
| @Crazyhours: Tesekkurler fiyat 1800tl oldu ama pek bulunan bir saat gibi gorunmuyor. Pirlant cok ozel indirim yapti yabanci sitelerde 1800usd ebayda ise 1400usd gorunuyor task, shipping filan artiyor.
@2FAST4U: Tesekkurler ararken Oris i aldim. Artik golmu attik yedikmi orasi sizlerin takdirine kalmis.
@ serkan: Evet yeni olmasininda etkisi cok buyuk ama durmadan bakasim geliyor. En guzeli senin olsun.
@bumblebee: Tesekkur ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun. | |
|
| |
uzbey
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 44 Nerden : Tarsus-Adana
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 11:49 | |
| hayırlı olsun, güle güle kullanın ben bu saatteki sivrisinek başı şeklindeki akrep tasarımını birçok marka saatte görüyorum. ilk kullanan oris mi bunu? | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 11:55 | |
| Valla Seiko'yu aldığınızı okuyunca direk kapatmıştım başlığı, dolanırken sonra bi baktım, ana, birisi Oris almış, sonra aah cemele hani Seiko almıştı bi de bunu mu almış, sonunda anladım şok şok şok, flaş flaş flaş seiko tuzakmış.
Tebrik ederim, üstüne üstlük telemeter almışsınız, güzel bir seçim olmuş. Güzel günlerde kullanın. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 14 Mayıs - 12:19 | |
| @uzbey: Tesekkur ediyorum en guzeli sizin olsun. Sivrisinek sekli akrepi Orismi kullandi bilmiyorum. @m1cemi: Secim karistikca, gundeme bir cok saat geldikce, iki kez alisveris saati denemesinden sonra, 7750 hamilton jazzmaster maesto lara 2500tl fiyat alinca boyle bir oyun oynayim dedim Saat dediginiz gibi cok hos. Kullandikca cok isabetli karar verdigimi dusunuyorum. ORIS-HAMİLTON-MIDO-TISSOT gibi markalarn guncel modellerindeki fiyatlarina gore gayet guzel oldu. | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 21 Mayıs - 3:19 | |
| hayırlı olsun, seiko fln şok oldum 3. sayfayı okurken, dedim en iyisi cevap yazmayayım ama son sayfada kurtardık | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 21 Mayıs - 9:17 | |
| - MortingenStrasse demiş ki:
- hayırlı olsun, seiko fln şok oldum 3. sayfayı okurken, dedim en iyisi cevap yazmayayım ama son sayfada kurtardık
Tesekkurler O kadar bilgi alisverisinden sonra Quartz bir saat almak tam bir skandal olurdu. | |
|
| |
| ORIS ALINDIIIIIII | |
|