| ORIS ALINDIIIIIII | |
|
+212FAST4U watcher parabellum p08 toro5 monster sermerhat mundo uzbey vervito egunns ertay cowboy krytime crazyhours kelby sifujack haspirin certus teng deka cemele 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
certus
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 7 Mayıs - 9:55 | |
| | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 7 Mayıs - 10:04 | |
| - certus demiş ki:
- evet 7750
43 mm çapı var Hummm capida iyi. tufan saat google cok yaygin degil ama epey bir magzasi varmis. Saol hocam onerin icin guzel bir aday oldu. Listeme yazdim. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 7 Mayıs - 10:48 | |
| | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 7 Mayıs - 11:22 | |
| Tissot-Hamilton-Mido-Certina-steinhart, marka cogaliyor. Ortak ozellikleri 7750 mekanizma, swiss made.
Peki hangisi one cikar marka sayginligi olarak olsun yada baska parametreler girdiginde. Illaki biri digerlerinden farklidir. Mesela Hamilton un Tissotdan daha şık oldugu kasa filan olarak tercih edilebilir oldugu belirtildi.
Bende Certina once cikiyor ama su son steinhart inda fiyati iyi ve 44mm capinda. Acikcasi hepsi birbirinden guzel hangisi en ucuz bulunursa onu almak lazim. | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 7 Mayıs - 17:39 | |
| Certus kesinlikle zevklerimiz aynı seninle Ben burada adı geçen saatler arasından kesinlikle o certina yı alırdım ama Türkiyede maalesef yok hatta distrübtörün bu modelden haberi bile yok Telefonda uzun süre konuştuk merkezleriyle ben siteden gösterdim bu modeli telefondaki arkadaşta çok beğenmişti hatta ) Ama saygınlık demişsiniz bunun için bende bir öneride bulunayım o zaman. Hala ellerinde var mı bilmiyorum ama tufan saatin ellerinde kalan birkaç Longines vardı sanıyorum bu markayla anlaşma yenileme olmamış ve %50 indirimle satıyorlardı son birkaç saati üstelik 12 taksit yapıyorlardı... 2000-2500 TL arasına geliyordu oradaki saatler ama sonuçta 5000 liralık saat almış oluyorsunuz Ha birde pırlant firması farklı şehirlerde bu aralar bu şekilde indirim yapıyor o indirimleri bekleyerek güzel bir saat alabilirsiniz düşündüğünüz fiyatlara... | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Cuma 7 Mayıs - 20:52 | |
| Teşekkürler cowboy artık girdim bu yola inşallah sonu hüsran ile biten bir sonuc çıkmaz. Çok fazla üstüne düştüm aday 1 di simdi 5 oldu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 4:49 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| |
| |
certus
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 8:03 | |
| Madem beğenildi " bir türden risk alarak !" bir kaç resim daha ekleyelim.. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 10:13 | |
| Valla saate bende bittim,çok güzel bir saat tek itirazım üstteki krono butonuna. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 11:15 | |
| teng,deka, certus,katil balina,
Katkilariniz icin saol un?
Evet kesinlikle Certina albenisi fazla cok hos bir saat. Ama bana göre(yaniliyorda olabilirim) bu saat onunde iki onemli engel var. Birincisi spor tarz gorundu hadi bunu gectik saat su ana kadar gordugum 7750 mekanizmalar icinde en haşmetli goruntuye sahip olan saat ama Cowboy un belirttigine gore sanirim Turkiyede yokmus. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 11:18 | |
| Tufan saate sormalı, eğer gelecek ise beklemeye değer bir saat. Çok cesur çizgileri vari Tachymetre'nin bezelin içinde olması bile değişik bir havada. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 11:19 | |
| [quote="certus"]Madem beğenildi " bir türden risk alarak !" bir kaç resim daha ekleyelim.. Sayin Certus, Saatinize talibim Cok guzel yakismis gule gule kullaniniz Benden kocaman bir nazar boncugu | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 11:23 | |
| - teng demiş ki:
- Tufan saate sormalı, eğer gelecek ise beklemeye değer bir saat.
Çok cesur çizgileri vari Tachymetre'nin bezelin içinde olması bile değişik bir havada. Mayis in basi gibi Kinetic almaya sartlanmistim cunki tek aday o vardi, Bu ay sonu hem biraz daha para koyarak Le locle almayi planliyordum simdi bide DS-1 i beklemek sabrimi iyi bir testden gecirecek. Ama cok hos. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 11:31 | |
| Ben önümüzdeki günlerde Tufan saate uğrayacağım bi sorarım getireceklermi diye.. Sen biraz daha beklersen biz sana önümüzdeki ay Rolex , daha beklersen yaz ortasında Patek Philippe aldırırız bu gidişle.. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 11:56 | |
| Evet bu foruma uye olmanin kotu tarafi butceye epey hasar verecek gorunuyor. 2 saat daha almayi dusunuyorum 2010 yili icinde.
Rolex i alma hayali belki kurabilirimde Philippe yi almak icin hayal kurarmiyim bilmiyorum sanmiyorum.
Tufan saatin cevabina ve DS-1 in fiyatina gore, en yakin saat su anda bulunabilirlik acisindan Le loche gorunuyor. Hayirlisi bakalim. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 12:16 | |
| mido'yu söylemişmiydim? % 50 indirimli bir saat ve Cosc sertifikalı 1100 liraya geliyor. Bu fiyata Cosc sertifikalı saat almak mümkün değildir. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 12:55 | |
| - teng demiş ki:
- mido'yu söylemişmiydim? % 50 indirimli bir saat ve Cosc sertifikalı 1100 liraya geliyor. Bu fiyata Cosc sertifikalı saat almak mümkün değildir.
Mido yu baska bir arkadasada onermissiniz ozellikle fiyat acisindan kacirilmiyacak bir saat gibi gorunuyor. Sabah ev halkina vermis oldugum sözden kıvırma yapabilirsem Suadiye de bu saati gorecem. Kronosuz bir saat istemiyordum ama fiyat kalite bazinda alinmasi gerekn bir saat. Artik DS-1 icinde para biriktirir kendime yeni yil hediyesi olarak alirim | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII C.tesi 8 Mayıs - 21:07 | |
| [quote="cemele"] - certus demiş ki:
- Madem beğenildi "bir türden risk alarak !" bir kaç resim daha ekleyelim..
Sayin Certus, Saatinize talibim
Cok guzel yakismis gule gule kullaniniz Benden kocaman bir nazar boncugu Yo yo yanlış anladınız saat benim değil, ben adım certinacıya çıktı diye diye risk aldım dedim bu saatin resmini tekrar koyarken... | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Paz 9 Mayıs - 1:27 | |
| Arkadaslar su anda saatcideyim bir yavru ORiS düştü resim filan yükleme şansım yok telefondan girdim. 7750 mekanizma 674.7569.40.64 fiyat 1900tl taksit imkanı var, benim istedigim parametrelere ters dusen noktalar; Cam, Mineral olarak geciyor, Kadran beyaz degil, kordon deri degil. Orjinal kordon temini olamiyormus. Ama sirf Oris diye alinabilirmi? Netice de uctuk 2000tl limit koyduk. Tissot a v.b urunlere minimum 1500tl odeyecegimiz dusunulurken beyaz kadran ve deri kayistan vazgecilerek 1900tl ye bu alinirmi? Linkteki replica ama bahsettigim de aynisi. http://www.egacn.com/Watches/Oris-Big-Crown-Chronograph-Telemeter-Mens-Wrist-Replica-Watch-674.7569.40.64.MB.htmlItem number: 67475694064LS Brand: Oris Style Number: 674.7569.40.64.LS Also Called: 674 7569 40 64 LS Series: Big Crown Chronograph Telemeter Style: Mens Case: Stainless Steel Dial Color: Black Watch Bracelet / Strap: Leather - Black Crocodile Watch Clasp: Stainles Steel deployant folding clasp Movement: Automatic Engine: Oris Caliber 674/675 (base Valjoux 7750, 13 1/4''' lignes, 25 jewels, 28,800vph) Functions: Hours, Minutes, Small Seconds, Date, Chronograph Watch Chronograph: 30-minute totalizer at 12, 12-hour totalizer at 6 Crystal: Mineral Crystal Case Diameter: 43.0 mm Caseback: Mineral Crystal - Transparent Exhibition Back Bezel Material: Stainless Steel Bezel Function: Fixed Water Resistance: 30m / 100ft (suitable for splashing, light rain; unsuitable for swimming or diving) Crown: Stainless Steel, BIG CROWN Calendar: Automatic Date at 3 Power Reserve: 42-hour power reserve
En son cemele tarafından Paz 9 Mayıs - 11:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Paz 9 Mayıs - 2:12 | |
| Oris big crown klasik saat sevenler için güzel bir tercih olabilir, cemele eğer beğendiysen seni pişman etmeyecek bir saat, mekanizma zaten 7750. yani kişisel beğenine kalmış her şey... ama dikkatini çekerim giderek açılıp saçılıyosun beğeni konusunda.. certina ile oris arasında dağlar kadar fark var... ne istediğine, nelerden hoşlandığına karar verip ona göre model seç ki, sonra kafayı duvarlara vurmayasın ... hadi kolay gelsin... Not: bu arada sanırım Oris'in camı hesalit... onu da bir sor istersen almayı düşünürsen... | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Paz 9 Mayıs - 10:10 | |
| Acildik ki ne acildik. Burda ORIS in mudaillerden Tissot-Hamilton v.b markalardan daha iyi oldugu belirtildi. Saat ise resmini koymus oldugunuz saatin metal kordonlusu.
Certina ile Oris arasinda daglar kadar fark var derken Oris lehinemi?
Cam in hesalit olmasi Hardlex christal a gore daha dez avantajli gorunuyor. Cizikler Polywatch adi losyon ile siliniyormus ama Harlex Chrstal camlar daha mi makul.
Gercekten kaliteli bir saat almak istiyorum Aslind ORIS in Limited Edion bir modeli vardi. Deri kayis fircalanmis kasa ama mekanizmasi 7750 den farkliydi simdi hatirlayamadim. 2800tl fiyat verdi ve bu saatte digr saat gore indirim yok.
Limited edion saat 1539 adet uretilmis sanirim ordaki saat te 1336 inci idi.
Bu konuda fikir verirmisniz. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Paz 9 Mayıs - 10:24 | |
| Belirttigim saat linkteki saat. Bu saat cok guzeldi. Beyaz kadran istememe ragmen bu saat kabul edilebilir ama fiyatta ucuk. Zorlama le 2500tl ye alinir gorunuyor. Ama mekanizma ETA 2836-2. Bu mekanizma ile 7750 karsilatirmada hangisi one cikarkki. Cok dagitti beni bu saat olayi 1250 tl lik butceden 2800tl lik saatler dusunuyorum biri bana tokat vursun http://www.e-pirlant.com/?urun-detay_1055_Oris_Swiss_Hunter_Team_Limited_Edition.html | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 0:46 | |
| Oris ile Certina arasında fark var derken, görünüşü kastetmiştim yoksa 7750 ikisinde de aşağı yukarı aynı. Bence siz 7750'mi 2836'mı diye kafanızı kurcalamayın. Bence siz bir saatte ne arıyorsunuz onu belirleyin. Dediğim gibi giderek dağılıyosunuz beğeni konusunda acilen toparlanın bu işin sonu iyi değil 2836 ile 7750 kıyaslanmaz çünkü biri chrono biri pointer date bir model, yani alakaları yok, biri elma biri armut. Siz saatinizde nasıl özellikler, görünüşler dizaynlar istiyosunuz, buna karar verin gerisi kolay. Swiss Hunter'a gelecek olursak çok güzel bir model ama o parayı çok haketmiyor bence, nitekim aynı mekanizmayı kullanan şu oris 1500 CHf | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 7:25 | |
| cemele, kuzsaat meydan avm de tissot le locle chronoya rastladım; yüzde 30 indirimli | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 8:58 | |
| egunns;
Tesekkur ederim, belirledigim kriterler belli aslinda 7750 mekanizma olsun ici duz olmasin, deri kordon, beyaz kadran ama son iki parametre degisebilir. Mesela fiyati uygun olmasi halinde metal kordon yada degisik renk begendigim kadranda olabilir. Mesela en son gordugum Oris metal kordon ve kadrani beyaz degildi ama Oris olmasi sebebi ile bu iki ozelligi goz ardi etmeye calistim. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 10:48 | |
| Tissot Le Locle kronolu olan 1650 tl 6 taksit. Kahve deri kordon ve beyaz kadran. Bu tarz saatler cok hosuma gidiyor kullandigim momentus mat renk ve degisik bir renk olsun istedim.
Oris Telemeter, metal kordon, beyaz kadran yok, mineral cam, Uretimi yok. Oris resmi sitesinde yok. 1900tl taksitli zorlama ile bir miktar daha indirim sansi var gozukuyor bayii elden cikarmaya calisiyor izlenimi verdi.
Metal kordon istememe ragmen terlemeye filan karsi avantaji var deri kordon takma sansimiz var. Cam mineral ama cizilmelere karsi temizlenmesi daha flexible.
Oris marka olarak Tissotun onune gecebilirmi? Alinabilirmi? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 10:56 | |
| Oris bugün için otomatik saatlerde, hem çeşit hemde kalite olarak Tissot'un önündedir bence..
En son teng tarafından Ptsi 10 Mayıs - 10:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 10:57 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 11:12 | |
| Kararsiz kalmami mazur gorun arkadaslar bi saat alacam kac gundur sizleride mesgul ediyorum ama harbiden asagi tukursem sakal yukari tukursem bıyık meselesi oldu.
Bir yanda metal kordon dusunmedigim kadrani dusunmedigim bence fiyati uygun Oris var ve bunu sirf Oris olldugu icin dusunuyorum. Diger tarafta Kahve deri kordon ve beyaz kadran ile Tissot.
Metal kordon konusunda teng ustat onemli avantajlar soyledi. Alip pisman da olmak istemiyorum bu yuzden tekrar tekrar sizlere sorma ihtiyaci duyuyorum. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 11:25 | |
| Metal kordon, bağlantıları standart oldukdan sonra, yani değiştirip standart (20-22-24mm.)deri kayış takılabildikden sonra bir avantajdır, sonradan metal kordon bulmak zordur ve pahalıdır, bence burada yapılacak en güzel şey, her iki saati de takıp hangisini beğendiysen, hangisi beklentilerini karşılıyorsa onu alman, sevmek ve ısınmak önemlidir, sonra aklında kalır, birde ben olsam safir camlı olanı tercih ederim, bunlar kişisel tercihlerdir ama çoğunlukda safir camlı tercih eder. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 11:27 | |
| Yukarda adı geçen markalar arasında en iyisi Oris'tir.. süphesiz... Longines'den bile daha iyidir bana göre. 7750 makineli bir Oris'i Tissot Le Locle veya Hamilton fiyatına alabilyorsanız bir an bile düşünmeden atlayın. tabii kadran dizaynı da önemli. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 11:40 | |
| Her ikisinide taktim. Ikiside koluma iyi oturdu Oris metal kordondan dolayi daha da yapisti.
Tissot kahve rengi deri ve beyaz kadran 7750 mekanizma , bulunabilirlik acisindan taa bastan itibaren vardi.
Oris e deri kordon takabiliriz ordakilerde dedi. Kadrani beyaz olmamakla beraber cok da pisman etmez. Cami mineral. Uretimi bitmis gorunuyor Oris in resmi web page de bile yok. Ama Oris i de hemen hemen herkes Tissot v.b markalardan ustun goruyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 14:03 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
uzbey
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 44 Nerden : Tarsus-Adana
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 16:53 | |
| tokat katil balinadan geldi | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 19:08 | |
| Kararimi vermis gibiyim. Oncelikli olarak Oris e hamle yapacagim tabii satilmadiysa. Bayii satmak icin cok istekliydi. Soylenen fiyatin altinda makul bir rakama almayi hedefliyorum. Alamaz isemde Tissot yedekte burda sormaya devam | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 19:33 | |
| - katil balina demiş ki:
- şimdi biraz extrem gelecek ama eğer ki şahsım adına tecrübemi söylemem gerekirse iki saati de almayınız derim.
şaka değil bu.
iki saati de almayınız. tam bir hafta hiçbir saatle ilgilenmeyip ara veriniz ve sonrasında başka saatler bakınız. katil balina'ya katılıyorum. Bu şekilde acil alınmış kararlar genelde iyi sonuçlanmıyor. Şöyle geri çekilip biraz düşünmekte fayda var. Takip edip istediğiniz bir modeli ucuza buluyorsanız kaçırmamak lazım ama sırf fiyatı uygun diye de saat almanın doğru olmadığını küçük tecrübelerimden yola çıkarak söyleyebilirim. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 19:39 | |
| Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak var. Oris'i almazsanız (Le Locle'nin hep bulunacağını düşünüyorum) alternatifi varmı ? ufukta bile yok, o fiyat aralığında o kalitede başka kronolu saat ne önerebilirsiniz ? Tamam almasın , peki ne alsın ? | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 19:39 | |
| | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 20:09 | |
| Model -marka cok , her yeni marka kafamin dahada karismasina neden oluyor. Foruma uye oldugum ilk gun express saat onerisi istedim ve Tissot le locle cikti ve hemen gidip o markayi arastirdima ama yanlis yerde arastirdim fiyatlar siskin durumdaydi saati almistim yoksa.
Teng e katiliyorum, Fiyati dusen, uretimi kalkmis, yada baska nedenlerden dolayi gercek indirimi olan saati kacirmamak gerekir. Hem bu ilk saat olmuyacak, 20 sene sonra bu saatler antika olacak cok para edecek diyerek hanimi kandirdim yeni ilgi alanim,. Dolayisiyla 7750 mekanizmali bir Oris in zaman zaman kolumda zaman zaman cekmecede bulunmasinda yarar var diye dusunuyorum. Oris e sua ana kadar gitmem gerekiyordu ama gecerli nedenlerden dolayi gidemedim.
Not:1500tl ye kadar kronolu 7750 mekanizmali bir saat varmi? Ben acikcasi goremedim bulamadim. Anca seri sonu markayi birakma durumunda elden cikartma v.s durumlarda rakam asagi iniyor. Yailiyorda olabilirim sadece izlenimlerim. Alisveris saati bile le locle yi 2178 tl ye cekmis.
En son cemele tarafından Ptsi 10 Mayıs - 20:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Ptsi 10 Mayıs - 20:10 | |
| Hangi mağazasına gideceksin ? (Ben de bugün Tufan saate gideceğim de ) | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 1:55 | |
| le locle fiyatına oris bulduysan al ve arkana bile bakma. | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 1:59 | |
| Alışverişsaatinde 13 mayısa kadar geçerli olan %40 indirim kodu var yani 1300 TL ye geliyor o Tissot... | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 8:27 | |
| - cowboy demiş ki:
- Alışverişsaatinde 13 mayısa kadar geçerli olan %40 indirim kodu var yani 1300 TL ye geliyor o Tissot...
1300tl ye bulsam alirim. Bu alisveris saatine aklim ermedi ayni mail banada geldi girdim ne kod var ne bisey nereye girilecek filan. Mail i sildim keske silmeseydim. | |
|
| |
mundo
| |
| |
cemele
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 8:30 | |
| - kelby demiş ki:
- le locle fiyatına oris bulduysan al ve arkana bile bakma.
Diyorsun | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 9:14 | |
| Louis Erard lar tasarım olarak fena değiller. Ama bu marka hakkında pek bilgim yok. Kalite olarak nasıl lar, fiyatları nedir acaba ? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 9:20 | |
| Kalitesi fena gözükmüyor, ama bir keresinde kronolarına bakmıştım. M Lacroix ile aynı fiyattalardı. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 9:21 | |
| oris civarı bir fiyatlandırmaya sahip; görsel olarak fena modelleri yok aslında ama bence zayıf halka - krytime demiş ki:
- Louis Erard lar tasarım olarak fena değiller. Ama bu marka hakkında pek bilgim yok. Kalite olarak nasıl lar, fiyatları nedir acaba ?
| |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: ORIS ALINDIIIIIII Salı 11 Mayıs - 9:27 | |
| Teng, Egunns teşekkürler. Az önce web sitelerine baktım da gerçekten modelleri görsel olarak bayağı şıklar. Makina olarakta genelde 7750 ve 2836 kullanıyorlar. Ama fiyatları dediğiniz gibiyse pahalı sayılırlar. | |
|
| |
| ORIS ALINDIIIIIII | |
|