| FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ | |
|
+16profurio cemele barett deha borahan selcuk ticktock crazyhours aaltindeger vervito mustafasuren Axiaziz egunns deka teng watcher 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 20:25 | |
| Arkadaslar artik isim yazma noktasina geldik. Saatine isim yazdirmak isteyenler hangi isim yazdiracak ise bildirmesi gerekiyor. Bunu acikca buradan mi yapalim yoksa pm ile mi karar veremedim. Bu arada cok onemli bir husus var. Isim yazilan saatten ismin cikarilmasi hemen hemen imkansiz, yani bir arkadasimiz isim yazdirdiktan sonra odeme yapmaz ise bunun bana sikintisi epey olacak. Onumuzde iki haftalik sure var. Bu iki hafta icinde kalan odemeyi yapan arkadaslarin isimleri yazilsin, bu sureyi gecirenler sadece seri numarasi ile alsin, bu durumda alamayan arkadas olursa da o zaman pek sikinti olmaz, o saati alacak bir baska arkadas cikar. kadran numuneleri birkac gune elimde olacaklar, simdilik birkac resim geldi, sizlerle paylasayim (bu arada lacivert'in resmi henuz gelmedi, gelince paylasirim): Asagidaki sizlere kucuk bir surprizim | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 20:50 | |
| Arkadaki yazıları görebilme imkanımız varmı. O yazılar ingilizcemi türkçemi ? Siyah kadranda rakamlar Luminova değilmiyid ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:00 | |
| Siyah kadrandaki rakamlar luminova, ben teklif edilen iki versiyondan luminova olmayanin resmini eklemisim, asli asagida. Zaten kadranlara ok verince imalata girecek. Arkadaki yazilar icin resim isteyecegim, ama turkce olacak demistik eger dogru hatirliyorsam. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:02 | |
| İsim yazılması konusunda harf (karakter) sayısı yönünden kısıtlama var mı?, en fazla kaç harfe izin var, kısaca bu konudaki yerimiz nedir?,ona göre karar versek, birde bence senin için sakınca yoksa bunları pm den bildirsek,olur mu? olmazsa buradan da isim vs. olayını yapabiliriz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:12 | |
| Yazilar arka kapakta olacak. Turkce ve matbaa karakteri ile yazilacak. Isimler ve seri numarasi konusunda bir ara acaba makineye mi isim ve numarayi yazsak diye dusunmustum. Bu durumda isim ve numara elyazisi ile olur. Ancak galiba genel istek arka kapakta yazili olmasi yonunde. Bu durumda makinede yazi olmaz, hersey arka kapakta yazar, oradaki yer de tum yazilar nedeniyle oldukca kisitli hale gelebilir, bu durumda uretici isim yazarken soyismi komple, ilk ismi bir harf ile yazabilir. Bunu ancak tum isimleri aldiktan sonra gorebiliriz, ama mutlaka bilgi veririm.
Pm ile bildirmekte sakinca yok, bana bildirebilirsiniz, yine axiaziz kardesimizdeki hesaba odeme yaparken communication bolumune yazilmasini istediginiz ismi belirtebilirsiniz. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:18 | |
| "Ancak galiba genel istek arka kapakta yazili olmasi yonunde" bende böyle düşünüyorum, peki şimdiden sorayım, yukarıdaki bilgiler ışığında "H.D.KARAHAN" belirtilen alana sığar mı? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:22 | |
| - deka demiş ki:
- "Ancak galiba genel istek arka kapakta yazili olmasi yonunde" bende böyle düşünüyorum, peki şimdiden sorayım, yukarıdaki bilgiler ışığında "H.D.KARAHAN" belirtilen alana sığar mı?
Sigar Simdi zaten arka kapaktaki yazilara gelecek isimlere gore karar verebiliriz, mesela referans no yerine ref.no yazilabilir vs. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:24 | |
| Simdi farkina vardim, kadranda swiss made yazmamislar, simdi telefon ettim ve kadrana da swiss made yazacak | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:27 | |
| Anladığım kadarı ile bir şekilde isimler sığacak benim verdiğim ismde de sorun olmayacak galiba, swiss made önemli iyiki zamanında devreye girdin. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:27 | |
| Türkçe kullanmak güzel birşey ama, yaptığımız şey universal ise ingilizce olması daha doğru değilmi ? Neticede lokal bir saat yapmadık diye düşünüyorum ? Ne dersiniz ? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:29 | |
| Hani metalik rakamlı olan da güzelmiş yani | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:31 | |
| Ben herseye uyarim ama saatimizde turkce yazmasi cok ozel bir durum bence ve bu pek bulunabilecek birsey degil, kac tane isvicre mekanik ile donanmis ve uzerindeki hersey turkce olan guncel saat var ki? Halbuki gecmiste turkiye icin uretilen tum saatlere hem turkce hem de fransizca yazmislar. Turkce yazilar cumhuriyetin ilk yillarinda latin harflere gecildiginde de kullanilmis daha sonra terk edilmis | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:36 | |
| Bende metalik kabartma rakamları beğendim, aslında kadranda tamamlayıcı 1-2 metalik unsur daha olsa daha iyi olur gibi geliyor bana, Türkçe-İngilizce konusunda benim için çok farketmesede sanki türkçe daha ağır basıyor gibi,özellikle bu durumda da "swiss made" in önemi biraz daha ön plana çıkıyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:41 | |
| Luminova rakamlar Jaeger Master serisindeki gibi kabarık olamazmı ? | |
|
| |
deka
| |
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:47 | |
| Bir de aklıma şöyle birşey geldi. Kabarık luminova yapmak külfetli ise ;siyah kadranda metalik, lacivert kadranda Luminova. Ya da tam tersi. Hani değişik olduğuna da değsin ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:50 | |
| - deka demiş ki:
- teng demiş ki:
- Luminova rakamlar Jaeger Master serisindeki gibi kabarık olamazmı ?
Öyle olursa süper birşey olur. Luminova olursa zaten index aplike olarak tasarlandi yani kabarik olarak ama metal rakamlar kadar yuksek degiller yani ince aplike olarak yapildi. Eger luminova rakam olursa zaten kabarik/yuksek olacak yani. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 1 Haz. - 21:55 | |
| oki Bu vesile ile, ödemelerin Müzeye gidecek olanı da dahil etmesi icap ettiğini sn Axiaziz arkadaşıma hatırlatmayı bir vazife addederim efem... | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 4:26 | |
| vallahi ne yalan söyliyim bu kadar güzel beklemiyordum ben; heleki kabartmalı metalik rakamlar (özellikle krem kadrana manyak elitlik katmış siyahtada hiiç fena değil; hele o süpriz kadrandaki yanardönerlik! galiba karar veremeyip 3 ünü üstüste takıcam:) kabartmalı lumınova olayında kendi adıma kararsızım hepsi çok güzel, siyah kadran ağır basıyor gibi | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 6:24 | |
| Şimdi bana göre olması gereken şeyi söylüyorum;
1. Saate isim yazdırmak isteyen kişi parasını 2 hafta (veya süre neyse işte) içinde gönderecek. Zaten nasıl kaporalarda para gönderdikten sonra bana onay için mail atıldıysa, bu kişiler de, ödeme onayı için mail attıklarında yazılacak ismi bana mailde bildirecekler. Dolayısıyla burada yazmaya mail atmaya vs. gerek yok.
2. Para yatırılması için son tarih belirlenecek. Mesela bu zamanın ilk 2 haftasında yatıranların isim yazdırma hakkı olduğu, sonrasında para gönderenlerin böyle bir talepte bulunamayacağı açık bir şekilde belirtilecek. Daha sonraki bu saatlerin içinden alınmayan/alınamayanların olacağını ben de tahmin ediyorum, dolayısıyla @watcher ın dediği gibi bunlar sorun olmaz, sahiplerine daha sonra kavuşurlar. Sahip buluruz.
3. Sn @teng Ağabey imin söylediği müze olayı kolay, 49 saat, 49 kişi herkes 7-8 euro fazla yatıracak. Ki bu vb. ayrıntıları ödeme konusuna bölüm 2 olarak bilgi vereceğim zaman ayrıntılı izah ederim.
(4. Ağrı' nın plaka numarası. Tekrar konuşuruz zaten.) | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 7:55 | |
| 2 hafta içinde biraz erken olmadımı haziranın 30u falan olmazmı ya şimdi birden 600 euro ağır gelir.yarısı 15 gün içinde yarısıda 30. gün filan olsa iyi olmazmı yada şöyle diyeyim son tarih tam olarak bellimi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 8:25 | |
| Ben son tarihi yarin tam olarak ogreneyim buradan haber vereyim dostlar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 8:40 | |
| Evet,detaylı bir şekilde, isim yazdıracaklar ile yazdırmayacaklar için en son tarihlerin belirlenmesi uygun olur, herkes buna göre kendisini ayarlayıp,isim konusunda da karar verirler. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 9:08 | |
| Axiaziz zaten cok guzel aciklama yapmis, ben de yarin odeme tarihini tam belirlerim Benim tek sikintim, odeme ve son belirlemelerde gec kalirsak, uretici 15 temmuzda tatile giriyormus, teslimatlar gecikebilir, ben ise daha once belirledigimiz gibi 15 temmuzda teslimat olsun istiyorum. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 9:10 | |
| umarım isim soyad full yazılabilir. mustafasüren arkadaş msj da 600 eur dan bahsetmiş; umarım yanlış biliyordur! | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 9:14 | |
| Mustafasuren dostum eger dogru hatirliyorsam iki tane ayirmisti | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 10:28 | |
| watcher hoca hala sende duruyorsa kasa; kadranı koyup resimlesenmi ne | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 14:49 | |
| eneeeee bu ne güzellik böyle... rakamların metalden olduğu kadrana bayıldım. lacivert bence lumili olsun. siyah ise metal. yedek kadran olayı nasıl olacak bilmiyorum? toplam paket içinde her renkten bir tane mi olcak? sormuşken şunu da sorayım? kordon yedeği ne renk olacak? bir siyah bir de kahve deri olsa güzel olur. rakamların metal olduğu kadranlarda rakamın başındaki nokta gibi beyazlıklar lumili olabilir mesela?... Swiss Made'i iyi hatırlamışsınız Mete abi, yazıyı göremeyince moralim çok bozuldu bir anlık Kapakta Limited Edition da yazacak mı? Dr.Nijat Alishev sığar mı? büyük harflerle yazılacak herhalde DR. NİJAT ALİSHEV gibi değil mi? eğer böyle olacaksa büyük i (İ) harfleri bende olmasın lütfen, onların yerine ingilizce hali ile büyük I yani DR. NIJAT ALISHEV olursa memnun olurum. Ödeme konusunda: detaylı bilgi verin biranönce yatıralım. biranönce kavuşmak istiyorum saate. Turksaat yazısı da beklediğimden çok daha hoşmuş | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 14:52 | |
| şu saniye halkasının çapı daraltılamaz değil mi? 6 rakamının olmamasından geçtim de şu 5 ile 7nin kesilmesine çok üzülüyorum, bildiğiniz gibi değil. hem de 1mm'lik bir olay var orda. biraz oynatsan bişeyleri oturacak sanki. | |
|
| |
deka
| |
| |
egunns
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 19:56 | |
| - vervito demiş ki:
ingilizce hali ile büyük I yani DR. NIJAT ALISHEV olursa memnun olurum. ) doktor o zamanda ilaç firması promosyonu zannetmesinler | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 20:22 | |
| - egunns demiş ki:
- watcher hoca hala sende duruyorsa kasa; kadranı koyup resimlesenmi ne
Kadranlar henuz bana gelmedi, birkac gune kadar gelirler, ama bu arada bendeki kasayi bulamiyorum yaw, oylesine iyi saklamisim ki simdi nereye koydugumu unuttum, neyse bakip bulucaz artik, Sevgili doktor@ saniye halkasina artik birsey yapamam ama bekle daha saniye uzerinde iken gormedin, o zaman anlayacaksin, ustelik cok kucuk olursa kadran bos kalir diye dusunmustuk. Rakamlarin metal olanlarinda arka taraftaki noktalar luminova oluyor. Doktor senin ismini sigdiricaz artik, ve de buyuk harf ile de tabi ki olur. Odemeler axiaziz ile olacak ve son odeme tarihini bugun bildirecegim | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 20:25 | |
| Son duruma gore kadranlarimiz:
Krem: rakamlar siyah metal, arkalarinda luminova noktalar Siyah: Rakamlar gumus metal arkalarinda luminova noktalar choco: rakamlar kirmizi altin renk metal arkalarinda luminova noktalar Lacivert: rakamlar luminova
Buna herkes ok mi??? Yoksa siyah ta luminova mi olacak, bugun tam karar gerekiyor. | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| |
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 20:38 | |
| - watcher demiş ki:
- Son duruma gore kadranlarimiz:
Krem: rakamlar siyah metal, arkalarinda luminova noktalar Siyah: Rakamlar gumus metal arkalarinda luminova noktalar choco: rakamlar kirmizi altin renk metal arkalarinda luminova noktalar Lacivert: rakamlar luminova
Buna herkes ok mi??? Yoksa siyah ta luminova mi olacak, bugun tam karar gerekiyor. bence de iyi fikir | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 21:06 | |
| bence de ok . choco var ya choco ısırasım geldi onu ayrıca bu renk bu seneden sonra otomobillerin önemli renklerinden biri de olacak deniyor bazı dergilerde , bu arada tansiyonda yükseldi brden bende hayırlısı ... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 21:14 | |
| Ana prensipte krem kadrani orjinal montaj yaptiracaktik ama bugun halen degisebilir, isterseniz choco'yu orjinal montaj yaptiralim??? Ha bu arada choco icin ciddi mucadele verdim haberiniz olsun | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 2 Haz. - 21:42 | |
| bence ortak istek orjinalde krem olacaktır ama bana farketmez her ay değiştirteceğim için...benim saatde WR falan kalmaz crazy koptum ya coco yaktın bizi diyorsun haa | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 0:12 | |
| abi bu mücadeleyi taçlandıralım bence hem de gerçekten daha orijinal olur kanaatindeyim. değiştirme opsiyonel ne de olsa benim değiştirtecek ustam olmadığından ötürü ilk kadranla en az 5 6 ay takarım azınlıkta kalacağımı bilsem de bence choco:) +1 oy benden choco ya (olmazsa da razıyız tabi bu forumdan gelen herşeye eyvallah ) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 5:02 | |
| - watcher demiş ki:
- Son duruma gore kadranlarimiz:
Buna herkes ok mi??? Yoksa siyah ta luminova mi olacak, bugun tam karar gerekiyor. Bence bu hali gayet güzel, siyaha gümüş metal rakamlar mükemmel gider,müthiş kontrast oluşturur,ayrıca bende pek sık kadran değiştiremiyeceğim için klasik renk krem üzerinde olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 5:22 | |
| kadranlar müthiş olmuş watcher. emeğinize sağlık. | |
|
| |
vervito
| |
| |
ticktock
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 10:22 | |
| yukarıda ki resmi dornbluth un sitesinden aldım, kullandıkları makine swan neck ve mavi vidalar dısında sanırım bizim makinemizle aynı. bu resmi size sunmamın nedeni, hem kasa arkası yazılarını hemde makine ustu yazılarını bir arada gorup karsılastırma yapabilmeniz. yer sıkıntısı yok gibi gozukuyor yukarıda ki resimde, ve Mete abi nin de dedigi gibi makine uzerinde ki yazılar el yazısıyla yazılmıs, ve benim fikrim pembe altın uzerinde ki el yazısının arka celiktekine gore daha estetik oldugudur. ayrıca sizin de bildiginiz gibi makinemizin gorunusu biraz yalın, swan neck ve mavi vidalar olmadıgı icin, boyle bir yazı makineyi biraz renklendirir dusuncesindeyim. tabi daha onceden kesinlesen kararlar ve cogunlugun kararı herseyden onemli. Mete abi bu arada suprizin harika oldu tesekkurler | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 11:49 | |
| mavi vidaların yerine ne vidalar olcak? çingene pembesi mi? ) | |
|
| |
selcuk
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 12:56 | |
| gerçekten müthiş olmuş emeği geçen bütün arkadaşlarımıza cook teşekkürler ben kendi adıma sizlerin sayesinde böyle güzel bi saate sahip olacagım için acayip mutluyum ve müteşekkirim... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 21:14 | |
| Dostlar, Makinenin vidalari mavi olacak, ama taslari tutan vidalar yok bizim makinemizde. Yoksa diger vidalar var ve renkleri de mavi, yine baskinin uzeri de cote de geneve islemeli. Swan neck bizde kugu boynu tabir edilen tarzda degil duz sistem. Neyse biraz daha sabir, olabilecegin en iyisi oluyor, iciniz rahat etsin. makineye yazilar, gravur ile dornbluth tarzi olabilirdi ama hem cogunluk arka kapakta istiyor hem de pratikte uretim acisindan benim icin daha az sikintili arka kapak.
Isim yazma icin en son 1 haftamiz daha var, yani 1 hafta sonra isimleri vermemiz gerekiyor, yoksa 15 temmuz gecikebilir... Bu arada son odemeyi yapacagina emin olan arkadaslar isim versinler.
Makine numunesi de birkac gune kadar elime gecince burada yayinlarim. | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 23:25 | |
| ödeme bilgileri daha oncekı bılgılerle aynı degıl mı? bır degısıklık yok ıse bu onumuzdekı hafta ısım yazdıracaklar odemelerı yapmıs olsun mu dıyoruz?
axi sanırım bununla ılgılı ödeme 2 diye ayrı bır baslık acacak... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 3 Haz. - 23:43 | |
| Ben son ödemeyi yapacağıma eminim,isim verebilirim, herhalde en uygunu "H.D.KARAHAN" olsa gerek, yoksa vervito gibi uzatsam mı? , birde bu hafta geçtide son ödeme ne zaman olacak atlamayalım,daha önce yatırmaya çalışalım,ayrıca axi hazırlıklı mı?,yine önceki hesap bilgilerimi kullanılacak? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 4 Haz. - 0:37 | |
| ödeme yapmaya hazırım. kesin direktif bekliyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 4 Haz. - 0:52 | |
| Odemeler icin axi'den haber bekleyelim diyorum | |
|
| |
| FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ | |
|