| FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ | |
|
+16profurio cemele barett deha borahan selcuk ticktock crazyhours aaltindeger vervito mustafasuren Axiaziz egunns deka teng watcher 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 1:23 | |
| şimdi her ne kadar kasası başka bir markanın kasası olsada ( yanlış hatırlamıyorsam Mete abi hangi markanın olduğunu söylemedi, kimsede sormadı) tasarımı bize ait olan bir kadranı ve bize ait olan bir marka ve modeli olan forum saatine replika denebilirmi? diyen olursa ne cevap vermeli | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 2:58 | |
| - borahan demiş ki:
- bir hafta bugun ıtıbarı ıle doluyor yuppiii.....
Boracim biraz daha sabir Muzeye gidecek olana isim yazilmadigi icin onun montajini hemen yaptiriyorum, once izmirde birkac gun daha sonra istanbulda gorus ve ziyaretlerinize acik olacak, bekleme suresinde en azindan saatimizi kanli canli gorme ve deneme imkanimiz olacak | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 3:08 | |
| - aaltindeger demiş ki:
- şimdi her ne kadar kasası başka bir markanın kasası olsada ( yanlış hatırlamıyorsam Mete abi hangi markanın olduğunu söylemedi, kimsede sormadı) tasarımı bize ait olan bir kadranı ve bize ait olan bir marka ve modeli olan forum saatine replika denebilirmi?
diyen olursa ne cevap vermeli Kasa baska bir markanin kasasi ama oyle tamamiyla degil, uzerinde bizim icin modifikasyonlar yapildi, yani bir olcude nasil porsche cayenne ve ww touareg ayni sasiyi paylasiyorsa bizimki de oyle ve bizimkine porsche denebilir, cunku arka kapak bizim icin yeniden yapildi, kenarlari pahlandi ve arka kapaga bizim icin ozel safir cam takildi. Yine arka kapak uzerine yazilar ozel yapiliyor, seri numarasindan isim ve markaya kadar. Kurma kolu bize ozel kendi tasarimimiz olarak imal edildi. Kadrani da tamamen bize ait, makine dornbluth tarafindan imal edildi ama bize ozel el yapimi cote de geneve dekoru yapildi. Bu durumda bizim saate replika diyecek olani sen bana gonder de ben de onun agzini cart diye yirtayim | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 9:39 | |
| valla ben fenayım. işler ters gidiyor bir saat alıp kendimi mutlu etmek istiyorum ancak alamam, bizimkini bekliycem. acilen mutluluğa(hezarfen'e) ihtiyacım var bu saate bir slogan bulalım mı bu arada? | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 10:29 | |
| bencede Mete abi, bizim saate AMG black series de dense az kalır | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 21:43 | |
| Bu arada İsviçre tatile girmedimi ?? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 22:05 | |
| - teng demiş ki:
- Bu arada İsviçre tatile girmedimi ??
Girdi, girdi, gecikme biraz da bu yuzden, aslinda kabahat biraz da bende, listeyi vermekte geciktim, gravurcunun butun programi degismek zorunda kaldi, yazilarin yerlestirilmesi ve yerlerinin belirlenmesinde de biraz uzattim. Her asamada cok ince eleyip sik dokuyunca gecikme oldu, aslinda adamlari da bunalttim, isvicredeki kontak, yaninda dizaynir ile beraber bana geleceklerdi, yuzyuze tanismaya, ben boyle mizmizlik yapinca adamlar tanisma faslini teslimat sonrasina biraktilar. Saatlerin teslimat oncesi kontrolu icin de barett ile anlasmistik, cocuk ta ona gore izin filan ayarlamisti ama hepsi degismek zorunda kaldi | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 22:17 | |
| Onların tatili Ağustos ayı boyunca diye biliyorum. Bu durumda bizim saatler için Eylülü telaffuz etmek yanlış olmayacak galiba ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Cuma 6 Ağus. - 22:45 | |
| Yok bana agustos ortalari gibi soylediler ama agustosun ikinci yarisinda demek daha dogru olacak gibi geliyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Paz 8 Ağus. - 21:57 | |
| | |
|
| |
austun
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Paz 8 Ağus. - 22:54 | |
| Watcher; Resimlere bakınca şimdiden bu projeye katılma kararını verebildiğim için kendimi kutluyorum. | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Paz 8 Ağus. - 23:19 | |
| ne güzel abimizsin sen mete abi | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 9 Ağus. - 0:08 | |
| | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 9 Ağus. - 0:39 | |
| uyy çelik çok kaliteli gözüküyor; dananın sırtı misali | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 9 Ağus. - 18:14 | |
| çook heyecanlandım yıne. çok başarılı gözüküyor. az daha sabır... diyorum kendı kendıme
watcher ustada tekrar teşekkürler | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 9 Ağus. - 21:57 | |
| bu günleri de gördük artık bekleriz rahat rahat isterse 2011 de gelsin | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 9 Ağus. - 22:11 | |
| Arkadaslar, 50 numarali muze saatine isim yazilmayacagi icin onu simdiden hazirlattim, 1-2 gun icinde once Izmirde birkac gunlugune, daha sonra istanbulda olacak ve gorus ve denemelerinize sunulacak, detaylari, saat Izmire ulastiginda verecegim. Boylece saatimizi kanli canli da gorup kolumuzda deneme imkanina sahip olacagiz, bu da bizi isimlerimiz yazilana kadar biraz daha sabrettirir diye dusundum Bu arada yine tekrar edeyim, final odemeyi henuz yapmadik, anlasmam saatler bitecek, benim ve barett'in kontrolundan gececek hersey ok ise odemeyi yapip saatleri teslim alacagim. Yapabilirsem saatleri beraberimde Turkiye'ye getirecegim. | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 9 Ağus. - 23:26 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 10 Ağus. - 10:09 | |
| Yok artık deve ! o kadar saatin vergisi ne tutar biliyormusun ? Bu vesile ile farkettim ki Deve smileyimiz yok | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 10 Ağus. - 10:37 | |
| - teng demiş ki:
- Yok artık deve ! o kadar saatin vergisi ne tutar biliyormusun ?
Bu vesile ile farkettim ki Deve smileyimiz yok Sizlere feda olsuuuunnn deeermisimmm | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 10 Ağus. - 10:39 | |
| hehe, bu da güzeldi. | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 11 Ağus. - 2:58 | |
| çok heyecanlamıyourm .. tatilde olduğumdan dolayı internete kolay ulaşamıyorum. 2-3 günde bir nete girdiğimde saatim geliyor diye heycanlanıyorum ve her geçen vakit sabırsızlığım artıyor. ama gerçekten güzel bir saatimiz oldu. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 11 Ağus. - 9:38 | |
| devenin nalı veya deve tarzı bir smiley çok güzel olur hakketen. araştırdım internette bulamadım. grafiker ya da bu işlerden anlayan bir arkadaş flash ile filan yaparsa müthiş olur. böyle smiley kullanan ilk türk forumu oluruz | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 11 Ağus. - 21:31 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 11 Ağus. - 22:06 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 12 Ağus. - 8:49 | |
| Büyüksün Watch | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 12 Ağus. - 10:02 | |
| süper olmuş | |
|
| |
özcanaslan
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 14 Şub. - 10:54 | |
| arkadaşlar emeğinize sağlık forma yeni üye oldum bu saatler yani hazarfen -ibni sina fiyatları ne kadar almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız son hallaerinin fotoğflarıyla dadasbey@gmail.com adresine mail atarsanız sevinir ve müteşekkir olurum. saygılar. Ayrıca Türkçe 'ye verdiğiniz önemden dolayı sosuz teşekkürler. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 14 Şub. - 20:21 | |
| Hazarfen -ibni sina, yani bizim deyişimizle Hezarfen ve İbn-i Sina saatlerini perakende almak mümkün değil. Hezarfen limitli bir saat idi hiç kalmadı. İbn-i Sina ise henüz üretilmediği için almak mümkün değil. Zaten bizi yanlış anlamışsınız, biz perakende satıcı değiliz. Forum çerçevesinde kendimiz için limitli saatler yaptırıyoruz. Türkçeye önem verdiğinizi duymak güzel bir şey. Umarım bu duygu bir süre sonra yazılarınıza yansır. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 14 Şub. - 21:44 | |
| Rumi saat projemize girebilirsiniz... | |
|
| |
| FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ | |
|