| FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ | |
|
+16profurio cemele barett deha borahan selcuk ticktock crazyhours aaltindeger vervito mustafasuren Axiaziz egunns deka teng watcher 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 15 Tem. - 3:31 | |
| Su anda liste uzerinde calisiyorum, hemen akabinde listeyi iletecegim, 15 temmuz ise bugun olduguna gore gecikiyoruz demektir bu, biraz listenin gecikmesi de neden oldu, ben de cok yogun olunca israrla takip edemedim, ama neyse listeyi bir ileteyim tam teslimat gununu alirim. | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 20 Tem. - 20:29 | |
| başlık öksüz kalmış bir haftadan beri.. forumu açıpta forumun saatinde yeni mesaj göremedimmi asabileşiyorum.. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 20 Tem. - 21:48 | |
| pusuda bekleyiş | |
|
| |
profurio
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 13/10/09 Yaş : 42 Nerden : Kırklareli
| |
| |
crazyhours
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 21 Tem. - 1:24 | |
| valla benim tayinim çıktı dağın başına bakalım nasıl ulaştıracağız | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 21 Tem. - 2:11 | |
| Hayırdır, Havza dan nereye gidiyorsun. Bende saatin geliş tarihini bilsem ona göre beklemeye çalışacağım veya bir formül bulacağız. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 21 Tem. - 20:39 | |
| Iki uc gundur sicak ve belcika tatilleri nedeniyle pek giremedim ve takip te edemedim, ama simdi irtibata geciyorum | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 22 Tem. - 4:28 | |
| ordu aybastı | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 22 Tem. - 6:35 | |
| - crazyhours demiş ki:
- ordu aybastı
Havza ya çok da uzak değilmiş. Yeni görev yerinizde başarılar dilerim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Perş. 22 Tem. - 10:08 | |
| evet aynı bölge denebilir ama senin şansındanmıdır sahilden hep uzaksın,yeni görev yerin hayırlı olsun,normal bir tayin mi? birde başlıkdan uzaklaşmamak için saatimizden bahsedelim , ne aşamada acaba? | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Paz 25 Tem. - 10:57 | |
| saatin fotografları yok mu? koysanızda görsek... 3D olarakta koyun havasını atmış olursunuz... | |
|
| |
aaltindeger
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 3:03 | |
| Bir turlu kesin gun alamiyorum, bir hafta icinde dediler ama gun alamadim, artik sanirim yuzduk ve kuyruguna geldik ama ben de epey stres yapiyorum, bir an once bitse ve teslimatlari yaptigim gun sanirim hayatimin en mutlu anlarindan biri olacak. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 4:51 | |
| - watcher demiş ki:
- Bir turlu kesin gun alamiyorum, bir hafta icinde dediler ama gun alamadim, artik sanirim yuzduk ve kuyruguna geldik ama ben de epey stres yapiyorum, bir an once bitse ve teslimatlari yaptigim gun sanirim hayatimin en mutlu anlarindan biri olacak.
Stres yapma, arkamızdan atlı kovalamıyor ya | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 5:11 | |
| Ne kadar stres yapma desek de, o sorumluluk yok mu... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 7:28 | |
| Ok madem Watcher stres yapmadan duramıyor, biz sıkıştırmayı bırakalım o halde. Oturduğumuz yerde çok özel bir saat sahibi olmak için biraz daha bekleyebiliriz di mi ?
| |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 9:51 | |
| - teng demiş ki:
- Ok madem Watcher stres yapmadan duramıyor, biz sıkıştırmayı bırakalım o halde. Oturduğumuz yerde çok özel bir saat sahibi olmak için biraz daha bekleyebiliriz di mi ?
+1 | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 20:54 | |
| - teng demiş ki:
- Ok madem Watcher stres yapmadan duramıyor, biz sıkıştırmayı bırakalım o halde. Oturduğumuz yerde çok özel bir saat sahibi olmak için biraz daha bekleyebiliriz di mi ?
Aynen katılıyorum , sanırım böyle bir durum söz konusu ise belkide konuyu güncel tutmak amacıyladır. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 21:46 | |
| Du bakalım napıcak Huoop ustaa uyuma, çuval ağzı aç !! Bizim siparişler vardı hala gelmedi, açlıktan öldük yaw. | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 22:07 | |
| sıkıştırdığımız yok herhangi bir sıkıntımızda yok.. madem hepimizin önemsediği bir konu hafta geçiyor başlığa mesaj yazılmıyor.. yazılmazsa yazılmasın.. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 22:55 | |
| Başlığa mesaj yazabilirsiniz mesela: Saat kutusu için anket yapalım dedim, kimse elini bile sürmedi. | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Ptsi 26 Tem. - 23:11 | |
| iyide birtek frank müller tipi kutunun neye benzediğini biliyorum. diğer ikisi hakkında bir fikrim yokki seçim yapıym. eğer siz ikisinide gördünüzse hangisini beğendiyseniz benide ona ekleyin.. eğer kuvarsitinkini seçtiğseniz onada ekleyebilirsiniz.. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 0:31 | |
| Ok, bir seçim yapma noktasına gelirsek tercihinizi aklımda tutarım Kuvarsitin kutusu güzel, bize de o konuda çok yardımcı oldu sağolsun ama ben icabında atabileceğim bir kutu seçmek istiyorum, zira dolabımda saat kutularından yer kalmadı orada öylecene duruyorlar. ( Saat satılınca belki işe yararlar ama bende de saat satacak göz yok ki ) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 4:20 | |
| Dostlar herseyden once sabriniz icin tesekkur ederim, Arka kapaga yazilarin yazilmasi asamasindayiz, bugun yaptigim gorusmede halen benden son birkac yazi detayi icin konfirmasyon aldilar. Artik bu asamada en fazla 10 gun civarinda teslim edeceklerini soylediler ama ben yine de birkac gun emniyet subapi daha ekleyeyim, yani en gec iki hafta demek istiyorum. Ok verdigim arka kapak yazisi : | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 4:41 | |
| watcher onay vermıssınız ama 50 metre su geçirmez i bu kadar uzun yazmasak mı ustad. ATM cınsınden yazılsa yer kazanırdık. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 5:52 | |
| ama turkçe önemli burda bence harikulade | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 5:58 | |
| atm lisan olarak ortak | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 6:02 | |
| ortak ta başka ortak kelime yok ortak hepsi türkçe o açıdan dedim ama uzun olduğuda gerçek tabi | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 10:18 | |
| ATM ya da Bar olabilirdi. yada sadece 50m. metre kelimesi olmamis kannimca. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 21:15 | |
| Ufff resmen dagildim vallahi Neyse hallediyoruz artik, | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 22:30 | |
| Yazilarin konumu arka kapaktaki centiklere gore ufak degisiklikler gosterebilir. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 22:39 | |
| Yahu arkadaslar bu saat gercekten cok ozel oluyor, uzerinde hep beraber cok emek verdik ve hepimizden izler tasiyor, yarin kolumuzdayken saatimizin bir anlatilacak hikayesi olacak hem seri olarak hepsinin hem de tek olarak kolumuzdakinin, herbirimizin bu saatte bir izi var. Bu saate basladgimizdan beri yeni sifir saat iki uc tane disinda hic almadim, vintage ise birkac aydir hepten durdum almiyorum, biraz sanki alacagim her saat bu saati aldatmisim duygusu veriyor | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 23:02 | |
| Yani 6 ayda 2-3 tane saatin dışında saat almamak ? Allah düşmanımın başına vermesin, evlerden ırak | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 23:26 | |
| aldıgım saatler de omega zenıth vacheron derse esas şoku o zaman yaşarsınız :P | |
|
| |
teng
| |
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 23:52 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 23:54 | |
| - borahan demiş ki:
- aldıgım saatler de omega zenıth vacheron derse esas şoku o zaman yaşarsınız :P
Yok yok bugunlerde kabrio araba konusunda cok karisik seyler yaptim paralar hep buna gitti | |
|
| |
aaltindeger
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 23:56 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Salı 27 Tem. - 23:58 | |
| ohoooo "atos portos aramis el cordobez el portos los alamos el chiko" bile yazabiliriz | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 0:01 | |
| yahu adminimizin bize sunduğu özgürlüğe bak.. | |
|
| |
profurio
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 13/10/09 Yaş : 42 Nerden : Kırklareli
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 1:32 | |
| Mete abi bir ara şu cabrio serüvenini de anlatırsın artık | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 1:48 | |
| - profurio demiş ki:
- Mete abi bir ara şu cabrio serüvenini de anlatırsın artık
Anlatirim, bir ara uygun bir baslikta yazarim artik | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 4:11 | |
| Bende adımı genişletmek isterim, eğer geç kalmadıysak. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 5:02 | |
| of son şekil çooh güsel...
mete abi kaç isimler uzuyor...yakında göbek adlarını sorucaz :p | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 6:11 | |
| benimkine ديفيد الفاتح yazabilirlermi kadranla uyumlu olsun | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 20:50 | |
| Tayfuuuunnn sen deri kayisa kamasullah yazdiracaktin di miiiiiii | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 20:54 | |
| Expansion için yer varsa tabii | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Çarş. 28 Tem. - 21:09 | |
| O zaman simdiden deri isini halletmek lazim, boylece sicak havalarda ozellikle deri kayis expansiyon olunca saat kolda bayagi rahat durur Plaja filan da gitme dusurursun ya da kolundan kacar Bu mesaji bugun ogleden sonra silecegim, | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ Paz 1 Ağus. - 21:30 | |
| bir hafta bugun ıtıbarı ıle doluyor yuppiii..... | |
|
| |
| FORUM SAATIMIZE ISIM YAZMA KONUSU VE KADRAN RESIMLERIMIZ | |
|