| Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme | |
|
+20frown certus Akif kHanTW Winchester dreren Drao selcuk GAREZ Hafsa fevzi aker aaltindeger sifujack haspirin crazyhours egunns deka krytime trilobid watcher 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:00 | |
| Altın kaplama için sipariş başlığı nerede? en azından ben buradan ilan edeyim, bende isterem. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:05 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:18 | |
| o linki biliyorum, zaten genelde ben düzenliyorum,benim sorduğum başka idi, sanırım watcher cevaplar veya ayrı liste açar. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:20 | |
| o zaman beklemen gerekecek... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:47 | |
| Aslinda 20€ daha pahali ama ben karsiliyorum, yani fiyat farki foruma eklemiyoruz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:48 | |
| - deka demiş ki:
- o linki biliyorum, zaten genelde ben düzenliyorum,benim sorduğum başka idi, sanırım watcher cevaplar veya ayrı liste açar.
Yok yok ayri liste acmayalim, o link'te devam edelim, isimlerin yanina da altin kaplama makine ibaresi ekleriz, konu dagilmasin sonra altindan cikamam. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:51 | |
| Bu durumda ben yazmaya başlıyayım, senin 2 adet "1" ve "10" olacak değil mi? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 23:57 | |
| Evet Ayrica talepler o basliga yazilsin ki baslik konusu guncellensin ve diger arkadaslar da gorsunler. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Cuma 4 Şub. - 0:02 | |
| ok.aynen öyle yapalım,mesela ben talebimi oraya yazmakla başlayayım. | |
|
| |
Hafsa
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Ptsi 7 Şub. - 22:34 | |
| Selam arkadaşlar,,, Nasılsınız? Baya bir zamandır bakamadım foruma. Son durum, anladığım kadarıyla saatler yapım için gitmiş. Çok sevindim. Hem projenin gerçekleşiyor olmasına hem de özellikleri kendine müstesna bir saate kavuşacak olmamıza.. Benim yapabileceğim bir şey olursa yapmaya hazırım. Bilgilendirmeniz yeterli... Sabırsızlıkla saatimi bekliyorum Herkese çoook selam | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Ptsi 7 Şub. - 22:51 | |
| Merhaba sayin Hafsa, evet epey bir endiselenmeden sonra saatlerimiz yapima girdi, hepimiz buna cok sevindik | |
|
| |
ahmetcan44
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 10 Mart - 12:50 | |
| Arkadaşlar, son durum nedir? Başlığı baştan sona okudum ve gerçekten merak etmeye başladım (: | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 10 Mart - 13:05 | |
| - ahmetcan44 demiş ki:
- Arkadaşlar, son durum nedir? Başlığı baştan sona okudum ve gerçekten merak etmeye başladım (:
- watcher demiş ki:
- evet epey bir endiselenmeden sonra saatlerimiz yapima girdi
sorun yok... | |
|
| |
ahmetcan44
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 10 Mart - 15:52 | |
| Sorun olduğundan değil, üretim aşamasının hangi safhasında, herhangi bir bilgi var mı diye merak ettim. Teslimat yakındır belki de (: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 10 Mart - 21:08 | |
| Pesinatlarin gecikmesi nedeniyle biraz rotarliyiz. Bu arada son anda saatin tasariminda ufak bir iki de degisiklik yaptim, tum bunlar uretimde gecikmeye neden oldu, yakinda numune saat cikacak, bunu takiben 4-8 hafta icinde teslimat olacak. Tabi ki numune ciktiktan sonra bir degisiklik yapmazsam. Nisan ayi gibi teslimatlari planlamistim ama bu mayis ayini bulacak gibi gorunuyor. Saatimizin cok guzel olmasini istiyorum, bu nedenle biraz gecikmeyle elimize gectiginde yine super bir calisma olacagina emin olmak istedim. | |
|
| |
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 10 Mart - 21:13 | |
| @watcher; İmalatçılar ara sıra bir iki foto göndersinler, bakıp bakıp iç çekeriz | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 10 Mart - 21:21 | |
| Yok yahu hic foto filan gondermiyorlar. Biz farkli calisiyoruz, bir tane imalatcimiz yok, kasa, kadran, akrep yelkovan, cam, makine, montaj hep ayri yerlerde oldugu icin boyle. Bir marka ile calissaydik belki olurdu ama arada foto alma ugruna forumun kazik yemesine asla gonlum razi degil. Kasa çin'de, diger malzemeler Isvicrede yapiliyor. | |
|
| |
alfa
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 21 Tem. - 21:58 | |
| Tüm foruma merhaba; Bu ilk mesajım. Forumdan yeni haberim oldu ama heyecandan ve oradaki buradaki sayfaları açmaktan konuya tam hakim olamıyorum. Şimdi bu rumi saat ne kadara mal oluyor altın kaplama olursa resmi var mı ve onun fiyatını da merek ettim. pm mesaj da atamadığımdan buraya yazmayı uygun buldu | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Cuma 22 Tem. - 3:57 | |
| | |
|
| |
alfa
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Cuma 22 Tem. - 13:54 | |
| sabahtan beri inceliyorum. bir ik soru kaldı kafamda; rose gold olan tamam ama çelik olanın kadranları seçenekli mi? isteyen rakam-kollar altin veya celik isteyebilecek mi? | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Cuma 22 Tem. - 18:32 | |
| - alfa demiş ki:
- sabahtan beri inceliyorum.
bir ik soru kaldı kafamda; rose gold olan tamam ama çelik olanın kadranları seçenekli mi? isteyen rakam-kollar altin veya celik isteyebilecek mi? evet çelik kasa seçeneğinde indekslerin rengini seçmek sizin elinizde.bu yüzden en az 2 ad rumi almak kararsız kalmamak için iyi bir alternatif. | |
|
| |
alfa
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 24 Tem. - 9:49 | |
| anladığım kadarı ile rose gold olan modelin rengi kesinlikle atmayacak değil mi? bir iki yerde pvd kaplamaların da atabileceğini okumuştum? Yani gönlüm rose golddan yana da | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Ptsi 25 Tem. - 4:37 | |
| hemen Rose yazılın, saatin arka kapağı tere maruz kalabilitesi münasebetiyle oksitlenmeye karşı rose olmayacak | |
|
| |
| Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme | |
|