| Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme | |
|
+20frown certus Akif kHanTW Winchester dreren Drao selcuk GAREZ Hafsa fevzi aker aaltindeger sifujack haspirin crazyhours egunns deka krytime trilobid watcher 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
fevzi aker
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Salı 14 Ara. - 9:46 | |
| ptesi ödeme yaptım, mail de attım teyid alamadım ulaşmadı mı kontrol edeyim mi selamlar | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Salı 14 Ara. - 10:34 | |
| @axiaziz size mail yolu ile dönecektir telaşlanmayın | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Salı 14 Ara. - 10:58 | |
| Evet, axiaziz her gün maillerine bakamıyor,birkaç gün içinde size döner. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 16 Ara. - 19:58 | |
| dakika ve skor alsak durum nedir acaba ? | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 19 Ara. - 8:53 | |
| sanırım proje gerçekleşecek;ve hezarfende olduğu gibi kalite/fiyat oranı çok yüksek bir saatle karşılaşacağız;bu fiyata upgrade peseux 7001 bile alınmaz | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 19 Ara. - 11:10 | |
| harika olacak yine ben bir adette arkadaşıma almak istiyorum umarım güzel bir numara alabiliriz çelik olarak | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 19 Ara. - 11:19 | |
| @crazyhours.pm dende yazmıştım,sanırım henüz okumadınız, listeye bakıp beğendiğiniz numarayı bildirirseniz o numarayı size vereyim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 19 Ara. - 11:32 | |
| "4" numarayı adınıza tahsis ettim, başka numara isterseniz,bildirin değiştirebilirim. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 19 Ara. - 20:13 | |
| 4 gayet uygun teşekkürler | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 19 Ara. - 20:23 | |
| | |
|
| |
egunns
| |
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 26 Ara. - 10:57 | |
| - egunns demiş ki:
- Arkadaşlar peşinatları ödeyelim de yine 2. ilki! gerçekleştirelim
bu güzel kasayı ve maneviyatı koleksiyonumuza katalım
kesinlikle,üstelik şaka gibi bir fiyata | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 26 Ara. - 21:20 | |
| jaeger ne ki yav rumi enfes ... (hezarfen ile maurice in petit second unu kıyaslarken de yav bu hezarfenin yanında fason kalır demiştim eminim ki rumi de öyle olacak birazdan maurice in fotosunu koyacağım ) | |
|
| |
crazyhours
| |
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Paz 26 Ara. - 21:34 | |
| bu arada konuyu saptırdığım için özür | |
|
| |
deka
| |
| |
Winchester
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Ptsi 27 Ara. - 8:13 | |
| - crazyhours demiş ki:
- fotolar da bunlar 2000 dolara alınca mutlu olabilirsiniz
ne dersiniz hezarfen daha hoş değil mi ? Fotoğraflar geç açıldığı için merak ettim bir bakayım dedim şu saate. Hezarfenle akrep yelkovanının olması ve 6'da small second olması dışında bir bağlantı bulamadım. Onun dışında apayrı saatler. Ama özellikle kadranı çok hoşuma gitti. Dediğiniz gibi 2000 dolara alınca sevinilecek cinsten bir saatmiş. Mekanizması in-house mu acaba bu modelin? 6498 gibi ama ML108 yazıyor üzerinde. Linkte alan birinin çektiği fotoğraflar var : http://uhrforum.de/maurice-lacroix-pontos-petite-second-t25787 | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Ptsi 27 Ara. - 10:37 | |
| Makina 6498 ancak dekorlu standart makina,kısacası hiçbir açıdan Hezarfen i tutmaz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 0:17 | |
| Arkadaslar, Pesinati odenmis saat adeti henuz yeterli sayiya ulasmadi ama benim bildigim odemesini yapacak kisileri de katinca biraz eksikle ulasiyoruz ama kalanlari da zaten ben finanse edecegim icin, Projemiz gerceklesecek. Tarihler konusunda kesin bilgileri gorusuyorum ama saatimizin teslimatinin nisan ortalari veya en gec nisan sonlari olacagini soyleyebilirim. Saatimizin numunesi subat sonu gibi cikabilir, o zaman Istanbulda kanli canli saatimizi gorebileceksiniz. Hepimize hayirli olsun | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 0:24 | |
| hayırlı olsun verilen sözlerin tutulacağına şüphemiz yok | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 0:44 | |
| inanamıyorum muhteşem bir haber ulusal basında yer alacak cinsten | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 1:21 | |
| Yine cok guzel bir saat yapacagiz dostlar | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 2:51 | |
| | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 3:26 | |
| | |
|
| |
krytime
| |
| |
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 5:22 | |
| | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 7:29 | |
| | |
|
| |
trilobid
Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 54 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 8:10 | |
| Vallahi çok korkmuştum. Hayırlı olsun. | |
|
| |
fevzi aker
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 8:21 | |
| motorun görüntüsünü bilmiyorum dekorlu ise ya da dekorlandırılabilir ise skeleton yapılabilir mi?
| |
|
| |
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 8:42 | |
| - watcher demiş ki:
- Arkadaslar,
Pesinati odenmis saat adeti henuz yeterli sayiya ulasmadi ama benim bildigim odemesini yapacak kisileri de katinca biraz eksikle ulasiyoruz ama kalanlari da zaten ben finanse edecegim icin,
Projemiz gerceklesecek.
Tarihler konusunda kesin bilgileri gorusuyorum ama saatimizin teslimatinin nisan ortalari veya en gec nisan sonlari olacagini soyleyebilirim.
Saatimizin numunesi subat sonu gibi cikabilir, o zaman Istanbulda kanli canli saatimizi gorebileceksiniz.
Hepimize hayirli olsun
Harika bir haber Havai fişek smaili eksik kalmış. Ha bir de şu forumun yavaş açılma sorununu halletsek her şey güllük gülistanlık olacak... | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 9:04 | |
| Hadi hepimize geçmiş olsun. Saatler vadisindeki, bize özel yolculuğumuza aynen devam. Watcher, sana da selam | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 10:20 | |
| Watcher büyüksün... Şerefine içiyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 21:23 | |
| Allah biz garip kullarini sevindirdi, esegi once kaybettik sonra bulduk | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Çarş. 5 Ocak - 21:26 | |
| - fevzi aker demiş ki:
motorun görüntüsünü bilmiyorum dekorlu ise ya da dekorlandırılabilir ise skeleton yapılabilir mi? Makine cote de geneve dekorlu, vidalar mavi ve high grade eta 7001 olacak, skeleton makine bulan degistirebilir ama zaten kadran var bu nedenle skeleton makinenin pek anlami olmaz. Ama makine guzel, baska basliklarda resimler eklemistim. | |
|
| |
fevzi aker
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 6 Ocak - 3:50 | |
| hocam arka yüzü var da ön yüzü ile ilgili foto bulamadım varsa link verebilir misin ltf
| |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 6 Ocak - 4:24 | |
| | |
|
| |
fevzi aker
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 6 Ocak - 13:15 | |
| orada olmadığı için sormuştum | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 6 Ocak - 21:47 | |
| - fevzi aker demiş ki:
- hocam
arka yüzü var da ön yüzü ile ilgili foto bulamadım varsa link verebilir misin ltf
on yuzu boyle: | |
|
| |
fevzi aker
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 6 Ocak - 23:14 | |
| | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Ptsi 10 Ocak - 9:41 | |
| emeğine sağlık watcher mavi vidalarla daha da güzel olacak | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 13 Ocak - 20:46 | |
| Buraya mesaj olarak eklemek istedim, Rumi saatin tamamının ödemesini yaptım, umarım problemsiz bir şekilde her şey gerçekleşir.
Cevaben bir mail / mesaj dönecek mi onayla alakalı ? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 13 Ocak - 20:56 | |
| axiazize mesaj attıysanız onay anlamında size dönecektir. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 13 Ocak - 21:27 | |
| - kHanTW demiş ki:
- Buraya mesaj olarak eklemek istedim, Rumi saatin tamamının ödemesini yaptım, umarım problemsiz bir şekilde her şey gerçekleşir.
Cevaben bir mail / mesaj dönecek mi onayla alakalı ? Problem olmaz, odeme yapildiysa merak edilecek bir durum yok | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 21:14 | |
| Bu konu çok sakin ilerliyor, özellikle mesaj atıp hareketlendireyim dedim. Herhangi bir gelişme war mı? | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 21:44 | |
| Tabii ki vardır şubat geldi geçiyor çok az bir zaman kaldı .Tek sorun Rumi gelene kadar lüzumsuz saatler almadan bekleyebilmek, başka konulara kanalize olup konuyu önceden değil de sonradan takip edebilmek, foruma fazla girmemek girince de bu konuya bakmamak | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 21:46 | |
| foruma fazla girmemek kısmına katılmıyorum, diğerleri ok. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 21:56 | |
| valla ya niye öyle yazmışlar | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 22:47 | |
| Rumi pesinatlari bir iki gune kadar ureticilere gonderilecek. Makineler bildiginiz gibi nikel renkte oluyor ve yine makineler uzerinde de turksaat yazacak. Fakat, 20 adet altin kaplama makine buldum, onlari getirtiyorum, altin kaplama kasali rumi'lerin 20 adetinde altin kaplama makine kullanabiliriz, ilk talip olan 18 kisi (iki tanesini kendime ayirdim ) hemen kendisini siparis basliginda yazdirsin, Bu makinelerde ne yazikki turksaat yazisi yok, belki daha sonra bir cozum bulurum ama emin degilim, bu makineleri digerlerini siparis ettigim yerden farkli bir saticida buldum, cok zor bulundugu icin hemen ok verdim. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 22:55 | |
| yani henüz geç değil hala önerebilirim... twiteerdan link atayım mı? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme Perş. 3 Şub. - 22:56 | |
| | |
|
| |
| Rumi Modelimizin Fiyati Hakkinda Bilgi ve Dikkat Cekme | |
|