| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|
+42parabellum p08 taskinuslu krytime Drao donjohnson mehmettt haspirin Mehdi002 aaltindeger cowboy kelby mertk sifujack crazyhours zolaxx austun silver ooomegaa bumblebee okyanus57 porter pulka borahan ggkhann dslrman twillightzone 2FAST4U MortingenStrasse M.Ali Sade canturk Axiaziz certus watcher tag_ci solestar barett egunns forbidden Polemik_ deka ertay teng 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| |
| |
ertay
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 19 Ocak - 12:32 | |
| egunns, bu saat kayis takabilmek icin. bayagi ugrastigin bir saat vardi o degilmi? sayet o saat ise cok guzel duruyor. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 19 Ocak - 12:44 | |
| evet ertay..o saat..hakkaten bayağı bir kastım..ama değdi galiba.tşk ederim | |
|
| |
twillightzone
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Çarş. 20 Ocak - 8:04 | |
| Bu Orient'i çok begeniyorum. Çok zarif bir saat. | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Çarş. 20 Ocak - 22:42 | |
| egunns saatin çok kibar. Özelliklerini ve fiyatını öğrenebilirmiyiz? | |
|
| |
ggkhann
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 6:36 | |
| Ben de dslrman'ın merakını paylaşıyorum. | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 6:56 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 8:45 | |
| borahan güzel modeller koymuşsun ama benimkini bulamamışsın ) bende sonuncusunu canlı görmedim ama nette rastlamıştım gullıch kadran mukemmel.. ha bu arada orientstar demişsin ama örneklediklerin orient, orientstar (3 katı fiyat mevcut) değil.. benim oriente gelicek olursak..tr liste fiyatı 350 usd olması lazım..ben 320 tl cash e almıştım, dial son derece sade,okunaklı ve büyük..tüm kadran numaratörleri oldukça ferah bir ortamda süzülüyor..42-43 mm çapı var; kalınlık çok ideal, saat yüksek durmuyor; power reserve de kalan gücü seyretmek ayrı bir keyif...olumsuz yönü saata hakikaten safir camı hakediyor! yakın zamanda saatimden ayrılabilirim; yakın arkadaşım evleniyor ve bu saati çok beğendi; hediye etmeyi düşünüyorum...o kadarda uğraşmıştık kayış mayış | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 8:52 | |
| - borahan demiş ki:
- orient star olarak geçiyor ebay de fiyatı 130-163$ + free shipping
CFD0F004W , CFD0F001B , CFD0E003W , CFD0E002W sonuncusu epey hos duruyor hand ler mavı olunca Borahan, saatlerin 3. sü hariç üçünü de beğendim.Harikalar. Fiyatı çok uygunmuş.Otomatik mekanizma mı bu? Fotoğrafta safir cam yazısı mevcut. - egunns demiş ki:
- borahan güzel modeller koymuşsun ama benimkini bulamamışsın )
bende sonuncusunu canlı görmedim ama nette rastlamıştım gullıch kadran mukemmel.. ha bu arada orientstar demişsin ama örneklediklerin orient, orientstar (3 katı fiyat mevcut) değil..
benim oriente gelicek olursak..tr liste fiyatı 350 usd olması lazım..ben 320 tl cash e almıştım, dial son derece sade,okunaklı ve büyük..tüm kadran numaratörleri oldukça ferah bir ortamda süzülüyor..42-43 mm çapı var; kalınlık çok ideal, saat yüksek durmuyor; power reserve de kalan gücü seyretmek ayrı bir keyif...olumsuz yönü saata hakikaten safir camı hakediyor! yakın zamanda saatimden ayrılabilirim; yakın arkadaşım evleniyor ve bu saati çok beğendi; hediye etmeyi düşünüyorum...o kadarda uğraşmıştık kayış mayış Abi otomatik mekanizma ve mineral cam, fiyatı mı 320 liraya aldın | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 9:01 | |
| - egunns demiş ki:
- borahan güzel modeller koymuşsun ama benimkini bulamamışsın )
ha bu arada orientstar demişsin ama örneklediklerin orient, orientstar (3 katı fiyat mevcut) değil.. egunns sadece search yaptım o kadar orientstar değil orient'in star serisi saatin en azından ben sitesinden ve aramalardan çıkardığım sonuncusu epey hoşuma gitti tr dist. bir sormak lazım ellerinde neler var. mekanizma ne bu arada ? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 9:09 | |
| borahan mekanizma tam ne bilmiyorum, gayet sorunsuz çalışıyor....
bu arada artık 300 tl lere taksitli bile alınır, bu aralar heryerde kampanya var...tabii bulunabilirse | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 10:20 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 10:34 | |
| Bu modelin çapı verdiğin linkde 39mm. olarak gözüküyor, size uygunsa güzel seçim. | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 10:46 | |
| Yok 39mm küçük, 42-43mm olsa süper olur | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 11:34 | |
| verilen linkte sadece kadranın çapı 39 mm ki hiçte küçük değil..toplam çap 42 mm... ben bu saatin takipindeyim; rastlarsam dayanamamaktan korkuyorum 8) kasa arkasının kalitesi yeter; dehşet duruyor | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 11:57 | |
| buda saatin orijinal mat bakla bilezikli hali....takip eden arkadaşlarım bilir...saat günlük kullanım için bana ağır geldiği için deri kayış taktırdım; (benzer kombinasyon 40 mm lik orientlerin metal kayışlıları bu kadar ağır değildi) bilezik tasarımı hayran olduğum submariner tarzı..ve kalitesi muhteşem olmasada gayet tatminkar ( sitelerde üstün kalitede bilezik olarak tanımlanıyor ) objektif yorumuma gelirsek, saatin kasa boynuz tasarımı biraz yuvarlatılmış olduğundan bu sert bakla bilezik tasarımının çok da fazla uyuşmadığı kanaatindeyim...dikkat ederseniz bakla bilezik kullanılan kasaların daha sert hatları var orient düşünenler için saatin eski ve yeni fotoları (başlığa verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim) | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 18:12 | |
| Abi bu saat çok iyiymiş.Gerek metal gerek deri kordonla birlikte. İnternette metal kayışlısı 300$, deri kayışlısı verdiğim linkteki gibi 150$görünüyor. Çapı 42mm ise gayet iyi Nereden almıştın saati? İzmirde araştırayım bu modeli,kodu nedir seninkinin ? | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 18:15 | |
| Aslında siyah kadranlıyı çelik kayış ile, beyaz kadranlısını siyah(veya kahve) deri kayışlı olarak kullanmak lazım.Yani uygun fiyata 2 tane alıp kullanmak gerek, modelin üretimi bitmeden | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 23:06 | |
| saat kodu : Cex0Q001B0 aynısının krem kadranlısı var aslında dediğin doğru saatin üretimi bitmiş olabilir; adamlar tasarım bulamazken orient onlarca tasarım yaratıp fazla süre geçmeden üretimi durduruyor ben orient tr temsilcisi aslansaat ten aldım..izmirde bulamazsan iletişim bilgilerine internetten ulaşabilirsin; onlardada yoksa benim birkaç zula yerim var istanbulda oralara bakabilirim yolum düşerse | |
|
| |
pulka
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 53 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 21 Ocak - 23:44 | |
| ilk mesajım saatim olsun. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 1:27 | |
| Saatiniz çok güzel kolunuzda çekilmiş fotosuyla kolda duruşunuda görmek isteriz. | |
|
| |
pulka
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 53 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 3:15 | |
| bu da bileğimdeki hali. | |
|
| |
porter
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 5:20 | |
| | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 5:52 | |
| longines cok basarılıymıs cok hosuma gıttı tasarımımızdan ılham almıslar | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 8:31 | |
| @porter, saatiniz sanırım baume&mercier... çok şıkmış...
@pulka, bu longinesi ilk defa gördüm.. otomatik bir model mi, yoksa pilli mi karar veremedim.. ama her koşulda çok zarif ve karakter sahibi.. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 9:18 | |
| Longines lungomare kronograf ve pilli, benim de çok beğendiğim tavsiye ettiğim bir saattir. | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 9:21 | |
| - egunns demiş ki:
- saat kodu :
Cex0Q001B0
aynısının krem kadranlısı var aslında dediğin doğru saatin üretimi bitmiş olabilir; adamlar tasarım bulamazken orient onlarca tasarım yaratıp fazla süre geçmeden üretimi durduruyor ben orient tr temsilcisi aslansaat ten aldım..izmirde bulamazsan iletişim bilgilerine internetten ulaşabilirsin; onlardada yoksa benim birkaç zula yerim var istanbulda oralara bakabilirim yolum düşerse egunns sevinirim, senin modelden değil mi bu verdiğin numaraya ait saat. Yani şu, http://www.skywatches.com.sg/watches/product_info.php?products_id=3661Fiyat dediğin gibi 300-350 liraymış demek. Almak istersem, sana sorarım | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 9:36 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 9:43 | |
| Kesinlikle sahte. Makine resminden tam belli olmuyor ama pembe renkli çark japon mekanizmalarda var. O saatin mekanizması valjoux olmalı ki bu valjoux değil ayrıca kayışı da sırıtıyor ben çakmayım diye. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 9:53 | |
| |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:06 | |
| @katil balina, Iwc göz alıcı bir saat, ya senden rica etsek şu güzel Iwc hakkında bize bir inceleme yapsan, güzel fotolar çeksen... Böylece forum da zenginleşir, Iwc'ye olan hayranlık daha da artar | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:08 | |
| Bu saat sanırım 2000m ile en yüksek suya dayanım sergileyen modellerden birisi | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:09 | |
| Bugün belli belirsiz bu "iwc aquatimer" aklıma düştü ve tabii ki bunun bir de sahibi olmalı diyordum, ama daha sonradan askerde olduğunu hatırladım. Bilekte "iwc" i gördükten sonra askerlik herhalde bitmiştir die düşünüyorum, kimse bir "iwc" ile kışlanın kapısından adım atmaz değil mi, sn. katil balina? hoşgeldiniz tekrardan. | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:19 | |
| Daha önceki forum adresinde bu başlıkta benim kolumda çekilmiş saat görüntüm vardı.Nereye gitti o görüntüler.Bilgisi olan varmı? | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:21 | |
| Buldum kusura bakmayın çoktandır foruma takılmıyordum.Saatim kolumda başlığındaymış... Ama sizin yüzünüzden saatimden soğudum.quartz a ölüm diyorsunuz.Tamam hadi öldürelim.O zaman bana 500 TL yi geçmeyecek deri kordonlu güzel bir otomatik saat göstermenizi istiyorum.Saygılarımla. Bu da benim bebek Seiko SNA 451P1 [/quote] | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:26 | |
| Size hemen Seiko 5 reçete yazalım. Geçmezse ... ?? geçmezse bulaşmış demektir. Geçmiş olsun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:49 | |
| - certus demiş ki:
- @katil balina,
Iwc göz alıcı bir saat, ya senden rica etsek şu güzel Iwc hakkında bize bir inceleme yapsan, güzel fotolar çeksen... Böylece forum da zenginleşir, Iwc'ye olan hayranlık daha da artar ne demek hocam yarın falan çekerim detaylıca birkaç fotoğrafını eklerim. kendisini ilk internette gördüğümde aşık olmuştum. bunu hani edebiyat olsun manasında söylemiyorum başka türlü bir ifadesi olmadığı için söylüyorum düpedüz bildiğimiz aşk=) böyle elim ayayğım birbirine karışıyor kalbim daha hızlı atıyordu. yanlız kendisi hususunda tek sıkıntım makineyi görememem. açmaya da kıyamıyorum. daha görmedim kendisini du bakalım |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:50 | |
| - teng demiş ki:
- Size hemen Seiko 5 reçete yazalım. Geçmezse ... ?? geçmezse bulaşmış demektir. Geçmiş olsun
Seiko 5 çok eskilerde kaldı diye düşünüyorum.Seiko 5 serisinin yeni üretimleri yapılıyormu? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:55 | |
| - forbidden demiş ki:
- Bugün belli belirsiz bu "iwc aquatimer" aklıma düştü ve tabii ki bunun bir de sahibi olmalı diyordum, ama daha sonradan askerde olduğunu hatırladım. Bilekte "iwc" i gördükten sonra askerlik herhalde bitmiştir die düşünüyorum, kimse bir "iwc" ile kışlanın kapısından adım atmaz değil mi, sn. katil balina? hoşgeldiniz tekrardan.
hoşbulduk hocam=) askere gitmeden evvel en büyük sıkıntılarımdan biri de saatimden nasıl ayrılacağım konusu idi. ama saat çok fena hırpalanacağı için kıyamadım haliyle ve iyiki de götürmemişim. uyurken vs. ranza demirlerine oraya buraya defalarca çarptı ve ben her seferinde kendisini hatırladım=). "asker saati". casio fw 91??? askerlik için 5 ay da uzun bir süre idi ama geçti bi şekilde. |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 10:56 | |
| | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 11:14 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 11:21 | |
| Saat güzelmiş ve bilekde duruşuda mükemmel,pilli bile olsa. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 11:23 | |
| bende bu saati çok karakterli buluyorum - teng demiş ki:
- Longines lungomare kronograf ve pilli, benim de çok beğendiğim tavsiye ettiğim bir saattir.
| |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 11:37 | |
| - okyanus57 demiş ki:
- teng demiş ki:
- Size hemen Seiko 5 reçete yazalım. Geçmezse ... ?? geçmezse bulaşmış demektir. Geçmiş olsun
Seiko 5 çok eskilerde kaldı diye düşünüyorum.Seiko 5 serisinin yeni üretimleri yapılıyormu? Seiko 5 halen üretimi devam eden bir seri. GG de bulabilirsiniz. Ayrıca toplu saat alımı başlığında da bulabilirsiniz. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 12:19 | |
| Tayfun abi, madem recete yaziyorsun da bizlere niye yazmadin? siz hocaliksiniz deyiz bizi cinci hocaya yolladin? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 12:24 | |
| Ama Cinci hocamız çok şeker değilmi ? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 12:43 | |
| karar verirsen de bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım [quote="dslrman"] - egunns demiş ki:
- saat kodu :
Fiyat dediğin gibi 300-350 liraymış demek. Almak istersem, sana sorarım | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 12:48 | |
| 200 m olaral algılamıştım başta, ama 2000 imiş ben ki elime bile yıkarken saatimi sudan sakınan adam; bu saatle havuza balıklama dikilirim arkadaş adı yeter tarzı yeter güzel günlerde kullan katil balina - dslrman demiş ki:
- Bu saat sanırım 2000m ile en yüksek suya dayanım sergileyen modellerden birisi
| |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 13:45 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 22 Ocak - 15:02 | |
| öyleymiş hocam. 2000 metre de az değil ama ben ayıptır söylemesi yüzme bile bilmeyen bir kimseyim:) yani daha doğrusu yüzerim biraz ama ayağım yerden kesilirse anında boğulurum.
çok boğudum öyle bikaç kez öldüm hatta.
sağol bu arada. |
|
| |
| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|