Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün kolunuzda hangi saat var ?

+42
parabellum p08
taskinuslu
krytime
Drao
donjohnson
mehmettt
haspirin
Mehdi002
aaltindeger
cowboy
kelby
mertk
sifujack
crazyhours
zolaxx
austun
silver
ooomegaa
bumblebee
okyanus57
porter
pulka
borahan
ggkhann
dslrman
twillightzone
2FAST4U
MortingenStrasse
M.Ali Sade
canturk
Axiaziz
certus
watcher
tag_ci
solestar
barett
egunns
forbidden
Polemik_
deka
ertay
teng
46 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Sonraki
YazarMesaj
egunns

egunns

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma 22 Ocak - 15:22

neyse o zaman ya saatin özelliklerini deneme Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 0:42

Hatırlarsanız Aralık ayında Alışverişsaatinden Hamilton Khaki field krono bir saat almıştım.
O saati dönem sonu puanları yüksek gelirse kızıma hediye vermek üzere saklamıştım.
Ama kızım, baba ben saat istemiyorum kusucam artık dedi. (neden böyle yaptığını anlayamadım ama.. hahaha ,)
Dolayısıyla o saat gene bana kaldı. Mecbur kaldığım için takmak zorunda kaldım. diable
şimdi o saati sizlerle paylaşmak istiyorum.Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 170110037 diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 0:45

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 170110041
Bu resimde de saatin kayışının 1 mm ince olduğu ve kadranla kayış arasında renk uyumu olmadığı gözüküyor
solestar

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 0:47

Böyle birşey yapmak zorunda kaldığınız için üzüldüm diable

Saat harika görünüyor, iyi günlerde kullanın...
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 0:47

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 170110031
Ben de böyle bir renk kayış takıp kadranı da siyah kadranla değiştirmek istiyorum, ne dersiniz ?
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 0:50

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 170110033
Saat zaten 15 mm kalınlık ve 38 mm çapı ile yumurta gibi duruyor. Buna orijinalindeki gibi ince bir kayış yerine resimdeki gibi dolgun ve yuvarlak hatlı bir kayış daha güzel gider diye düşünüyorum

En son teng tarafından C.tesi 23 Ocak - 0:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
solestar

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 0:54

Saati canlı olarak göremediğim için kesin birşey diyemem ama buradan bakıldığında orijinal kayışı ve kadranı güzel görünüyor.
....
Orijinal kordonu 20mm mi? Eğer öyleyse 21mm kayış bulunursa onun hatırına dediğiniz değişikliklere gidilebilir düşüncesindeyim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 0:56

orijinal kordon 19 mm, saatin lugları arası 20 mm
bu da ucuz olmasının sebeplerinden biri herhalde,
solestar

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 1:00

Çok enteresan, bu saate 20mm olabilecekken niye 19mm.
Yoksa kordonu aslında orijinal değil mi diyeceğim ama scratch
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 1:03

kordon yurtdışından öyle geldi ya da sipariş böyle idi, neblim bir terslik var.
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 2:11

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 16122009075i
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 2:15

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 16122009076j
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 2:20

bendekinin orjinal kordonuda ayni sekilde bosluk birakiyordu. bende resimdeki kayisi aldim ve 54 euro bayildim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 2:23

Bu kayış daha yumuşak duruyor ?
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 4:27

abi bu kayis hem etli bir kayis hemde delikleri farkli. zaten dikkat etmissindir. fumeur
certus

certus

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 5:13

teng demiş ki:
Ben de böyle bir renk kayış takıp kadranı da siyah kadranla değiştirmek istiyorum, ne dersiniz ?
tayfun abi.. bu kadran rengine resmen aşık oldum ben.. o nasıl güzel bir mavidir, ben olsam kıyamazdım... ne yapar eder bu kadran rengine uygun bir kayış bulurdum bir yerlerden... inan bakakaldım öyle ekrana saatini görünce.. maşallah diyeyim nazara gelmesin.. ah ben nasıl kaçırmışım bu mavi Hamilton'u o kadar uygun bir fiyata bilmem ki :( ileride senden zorla satın alabilirim fumeur
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 5:26

Sence hangi kayışla güzel ?
certus

certus

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 5:35

Abi valla siyah bir kayış veya mavi dikişli bir şey olabilir... Cowboy almıştı bi aralar sanırım öyle bir kayış Bu Kadran rengi şimdiye kadar gördüklerim içerisinde en güzeli, mavi ve siyahi hiç böyle görmemiştim drunken .. On numara olmuş..
Aşağıdaki gibi bir kayış ile süper olur sanırım
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Img0565fc
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Img0572q
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 8:32

teng hoca; bence kordon gayet şık olmuş, geneldede mavi dial a taba kullanıyorlar..ha daha güzeli olabilirmi diye aklımı kurcalıyorum, ama şimdilik gelmiyor; yanlız bu kordona siyah dial da güzel olur ama uğraşmaya ve masrafa değermi o da ayrı boyut..bence laci dial gayet hoş..
bende bu saati denemiştim sirkecide; orjinal kordonunu kiç beğenmemiştim..bileğimde yüksek durmuştu ; şahsi fikrim laci kordonla saat boğulur gider,; yolgezer arkadaş yapmıştı galiba..beğenerek almış, mutlaka sorun yoktur....yukarıdaki longinesede orjinal koyu kahve kayışından başka birşeyle canlandıramıyorum ben
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:16

certus demiş ki:
teng demiş ki:
tayfun abi.. bu kadran rengine resmen aşık oldum ben.. o nasıl güzel bir mavidir, ben olsam kıyamazdım... ne yapar eder bu kadran rengine uygun bir kayış bulurdum bir yerlerden... inan bakakaldım öyle ekrana saatini görünce.. maşallah diyeyim nazara gelmesin.. ah ben nasıl kaçırmışım bu mavi Hamilton'u o kadar uygun bir fiyata bilmem ki :( ileride senden zorla satın alabilirim fumeur
Bu mesaj üzerine bende kolumda bir foto çekip buraya eklemezmiyim. fumeur Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Img0091h

En son deka tarafından C.tesi 23 Ocak - 12:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:18

Kordon titanyummu ?
Metal kordonla daha güzel ?
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:19

Çelik.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:21

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 H71516147l
bu da netden bir foto, bendekinin aynısı (42mm.)

En son deka tarafından C.tesi 23 Ocak - 12:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:22

Seninki 42 mm mi ?
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:23

Evet.42mm.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:24

Ben kadranı deniştireceğime kordonu deniştireyim.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:29

Walla ben bu kadrana bitiyorum,bende siyah kadranlısıda var,ama bu başka,kesinlikle kadran dokundurtmam, fumeur ama seninki deri kayışlı,benimki metal kordonlu ve çap aynıda olsa metal kordon deri kayışlı modele uyum sağlamıyor, bu nedenle iyi bir deri kayış bakman gerekir,ayrıca bendekinde kayış ölçüsü 22mm.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:37

biliyorum 22 mm
peki sence hangisi daha güzel mavi kadranmı siyah kadranmı ?
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:46

Her ikisinide yeri ayrı, ancak bu modelde mavinin bu tonu çok güzel,malum başka ton mavilerde var.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:53

Belki de siz haklısınız, zaten saatlerin çoğunlunda siyah kadran var. Bu ikinci mavi kadranlı saatim olacak. Ben buna kayış bakayım.
Ama hep siyah kadran ve konyak rengi kayış beni çekiyor nedense..
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:59

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Img0086ujk
bu da benim siyah kadranlı modelim.42mm.

En son deka tarafından C.tesi 23 Ocak - 13:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:02

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Profildenhamilton
onu iyi çekememişim bu da aynısının netden bir fotosu.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:10

deka hoca alemsin; sende ertay gibi aynısından 2 tanemi aldın Smile
yanlız son resmini görmesem senin bu metal bilezik tutkundan kurtulmanı sağlamak için; benim orientteki 22 mm, müthiş koyu kızıl kahve kayışı sana hediye göndericektim (şaka değil; hatta demin zuladaki kayışlarıma baktım senin için 8)

teng hoca niyetini bozma; bana kalırsa kayışınıda bozma
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:11

Vay be siyah kadran kahve kayış ne güzel olmuş.
Yok ya ben iyisimi kadranı değiştireyim. beret
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:14

egunns demiş ki:
deka hoca alemsin; sende ertay gibi aynısından 2 tanemi aldın Smile
yanlız son resmini görmesem senin bu metal bilezik tutkundan kurtulmanı sağlamak için; benim orientteki 22 mm, müthiş koyu kızıl kahve kayışı sana hediye göndericektim (şaka değil; hatta demin zuladaki kayışlarıma baktım senin için 8)

teng hoca niyetini bozma; bana kalırsa kayışınıda bozma
Bazen kararsızlık kötü şey oluyor,bende genelde hep öyle yapar yedeklerim. fumeur ,kayış hastalığı bende de var,mavi kadranlıya olmasa bile o kayış fazla ise siyaha güzel gider. diable
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:15

teng demiş ki:
Keşke siyahı koymasaydım, kafa karıştırdık desene. scratch
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:17

İyicene dağıttım monstre
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:18

abi sana şimdi birşey söylicem ve kararsızlıktam kurtulmanı umucam
senin kadranda chronoların içinde yanar döner, dialın renginden çok az farklı ve kesinlikle ayrı bir hava katan bir duruş; ama bu olay siyahta yok...şimdi naaparsan yap diable

teng demiş ki:
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:19

anlamadım ?
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:21

Evet siyahda kronolar aynı renk,kendisini zor belli ediyor, ama mavi öyle değil ton farkına ilaveten yanar döner ve her zaman güzel ve kendisini belli ediyor.,bu arada yukarıda ki siyah büyükdü,küçülttüm.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:24

resimden gördüğüm kadarıyla dial mat chronoların içi hafif yanar döner; bu çok değişik hava katıyor

teng demiş ki:
anlamadım ?
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:28

Anladım
Ertay'ın Hamilton'unda ise yanar dönerlik kadranın ortasında.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:29

deka hoca
bendeki orienti çok büyük ihtimalle arkadaşa düğün hediyesi vericem; metal kayış takıcam..eğer planlar bu yönde giderse kayışı sana göndericem söz ok1
hatta bazen şu imzandaki güzelim viewmatice o metal kordonu ben çok yakıştıramıyorum; kasa tasarımının önüne geçiyor sanki; dur onada bir kayış bakıyım kahkaha2
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:32

Valla söyleyince dikkat ettim ki egunns haklı. o saate güzel bir deri kayış gider.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:34

yapma ya şimdi mıçtık
abi napıcan yanar döner dial ı hahaha

teng demiş ki:
Anladım
Ertay'ın Hamilton'unda ise yanar dönerlik kadranın ortasında.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:36

Bilakis kadranda yanar döner olmasın, zaten krono göstergeleri var bi de o karıştırmasın ben farklılık olduğunu belirtmek için söylemiştim..
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 13:42

abi sana değiştirme diyorum ama bence sıkılıncaya kadar kullanman; sonra çaresine bakman....bendeki Tag in kadranımı değiştirmedim! saniye takımınımı değiştirmedim, bezelinimi değiştirmedim!; sonra sıkıldım orjinal haline döndüm; artık LPI nin kardeşim belamısın al şu alet edavatı kendin tak sök değiştir demesinden korktum Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 21:36

@egunns, beklerim, hehe, ben bu arada metal kordonluları yayınlamaya devam mı etsem fumeur
@teng, bir ara ironhidenin Tissotunun kadran değişikliğine değmez,pahalıya mal olur, servis dışında nereden bulacaksın gibi nedenlerle karşı çıkmıştık, o da saati satdı kurtuldu, şimdi merak etdim, eğer değiştirirsen bu kadranı nereden bulacaksın, yaklaşık maaliyeti ne olur diyorsun, yoksa sende mi saati satacaksın. fumeur
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 21:51

Bi dakika , önce senin Hamilton'un deri kayış olması konusunu halledelim, diable
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 21:51

ha teng saticaksa tilki uykusunda olabilirim fumeur
yok abi mavi kadran olmamış, siyahtanda pek emin değilim kahkaha2

Bugün kolunuzda hangi saat var ?
5 sayfadaki 20 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Sonraki
 Similar topics
-
» Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Hangi marka saat, hangi modeliyle ünlenmiş?
» Acun Ilıcalı'nın kolunda hangi saat var?
» Saat kordonları nasıl değiştirilir, hangi aleti kullanmak gerekir