| Forumun saatine kutu | |
|
+16dewittfan Axiaziz kuvarsit egunns certus mustafasuren sifujack solestar deka teng deha ertay silver borahan watcher aaltindeger 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 29 Mart - 23:48 | |
| beyler bana olcu lazım elınde kutu olanlardan olcu alabılır mıyım?
dış: yukseklık x derınlik x genişlik
iç: derinlik
bir de saatı uzunlamasına bır kutuya koyarsak (kı daha duzgun olacaktır dusuncesındeyım) yanlarına yedek kadran ve kayısların gelecegı yerlerı de hesaba katarak olcu verebılecek olan var mı? | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 29 Mart - 23:59 | |
| Benim aklıma gelen geniş yastıklı bir kutu 17/17 cm, ve yastığın altında kadran ve kayışları koyarız. Çünkü bunlar için özel yer yaparsak çok tuzlu olur diye düşünüyorum. | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Salı 30 Mart - 0:35 | |
| bir tane buldum cok da hosuma gitti yıne omega tasarımı resmını paylasırım. bır soracagım bakalım kaca gelır yapması ama ıcındekı yastık vs kaplamalar yapak sorun yaratabılır. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Perş. 1 Nis. - 3:32 | |
| | |
|
| |
borahan Admin
| |
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 3 Nis. - 6:45 | |
| ben yazmaya devam ediyim gold kutu ürünler hiç fena gozumuyor, yakından kutulara bakmak lazım yeri cağaloğlundaymış ben yıne bır hsonu ugrarım | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 5 Nis. - 23:53 | |
| Yahu arkadaslar, simdi baktim da, kuvarsit'te acaip guzel replika kutular var. Diyorum ki acaba ayni tip kutulardan birini secsek, bize ozel isim uzerine yazilsa olamaz mi? Kuvarsit bildigim kadariyla ozel siparis te aliyordu degil mi? Belki bizim kutu isine bir fikir olabilir.
En son watcher tarafından Salı 6 Nis. - 1:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Salı 6 Nis. - 0:33 | |
| Kasa derken saat kasası mı, yoksa bu başlıkda bahsi geçen saat kutusu mu? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Salı 6 Nis. - 1:00 | |
| - teng demiş ki:
- Replika saat gibi replika saat kutuları da var işimizi görmezmi ?
E ben de aynı şeyi dedim ya Sayın Watcher , rica edicem | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Salı 6 Nis. - 1:11 | |
| Kutu yerine kasa yazmisim, ozur Sevgili Teng kutu isine senin dedigin gibi bir cozum olabilir, var olan replika kutu modellerinden birine bizim markamizi yazamazlar mi acaba? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Salı 6 Nis. - 2:13 | |
| Malum site, pardon malum kişi Çin'den gelsin konuşacağım | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Salı 6 Nis. - 9:37 | |
| Hazır Çin de iken bizede kutu getirseydi. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Cuma 9 Nis. - 23:58 | |
| | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 11 Nis. - 12:23 | |
| her kutu birbirinden orjinal | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 11 Nis. - 21:17 | |
| Vakit yavas yavas geliyor, eger kutu icin harekete gecilecekse pek zaman kaybetmemek gerekiyor artik bence. | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 12 Nis. - 18:08 | |
| teng ustad sen kuvartis ile konuşabildin mi? ben bu h.içi gold kutuya gitmeyi planlıyorum tahtakaledeki yerden ses soluk çıkmadı... golda belki kutu için birşeyler yaptırabiliriz. replika kutu da alsak ustunde değişiklik yapmak gerekecek hepsinin üstünde içinde markanın logosu ismi vs. bulunuyor biliyorsunuz ki. [url=gold kutu] http://www.goldkutu.com/ahsap.htm[/url] | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 12 Nis. - 20:51 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 12 Nis. - 23:10 | |
| Kuvarsit ile görüştüm. Saat projemizi çok beğendiğini, kutu konusunda da maddi bir beklentisi olmaksızın elinden gelen desteği yaparak çorbada tuzunun olmasını istediğini söyledi. Ben de kendisini foruma üye olmaya davet ettim.Konuyu daha rahat ve detaylıca konuşuruz. Kuvarsit adı ile bu akşam üye oluyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Cuma 16 Nis. - 11:21 | |
| | |
|
| |
kuvarsit
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 18 Nis. - 5:15 | |
| merhaba. yuksek kalitede iscilik ve malzeme ile yapilmis kutular konusunda yardimci olabilirim. Teng ile konustuk nasil yardimci olabilecegimi sordu ve buraya yazmami istedi. sadece yurtdisinda uretici arkadaslarim var. sitemde gordugunuz tumkutulari yapan samimi bir arkadasim Vincent. sadece orjinal ayarinda kutular yapiyor. dusuk kalite uretim yapmiyor. hatta kendi orjinal Ulysse Nardin blue surf un kutusunu istemisti benden birebir yapmak icin oda sertifikadaki seri numarasina kadar ayni yapti. hatta ulke kismi Turkiye yazar. iste bu yaptigi diger isleri gorebilirsiniz buradan digerleri simdi bu uretimlerden herhangi bir dizayn secilebilir markasinin yerine Hezarfen vs. yazilabilir. yani tum marka bulunan bolgeler degisebilir. ancak bazi arkadaslarin istedigi gibi her kutuda ayri isim ve alicilarin istedigi ozel yazilar olurmu bilemiyorum? ama sanmiyorum. kabul etmez. cunku bu kutulardaki yazilar siradan bir serigrafi isi degil. her yazi icin ayri kalip ve maliyet doguruyor. bunu kendisi ile konusmam gerek. su an Turkiyedeyim ayin 9 unda gidiyorum yurtdisina. bu konu ile ilgili nasil yardimci olabilecegim konusunda ortak bir fikir cikarirsaniz ona gore gider gitmez harekete gecebilirim. tabi bu arada eger Vincente yaptirilirsa kutular,her kutu kendi sahibine gonderilir direkt yurtdisindan. toplu olarak gonderilmesi icin gumruk ithalat islemleri gerekir. normalde 50 adet yapmayi kabul etmez fakat benim icin yapar. fakat bu 50 kisinin icinde diyelimki 20 kisi yaptirmak istemiyor. adet dusecek ve is zora girecek. o yuzden herseyden once toplu bir mutabakat sart bence. tabi bunlar benim nacizane fikirlerim. patron sizsiniz... saygilar | |
|
| |
kuvarsit
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 18 Nis. - 5:51 | |
| BURAYA POST EKLEMISTIM NEDEN SILINDI ACABA | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 18 Nis. - 7:26 | |
| merhaba; desteğiniz için öncelikle teşekkürler. her kutuya isim zor olabilir marka olarak "Turksaat" mdoel olarak da "hezarfen" yazılır. örnek olarak vacheron constantine kutusu gibi bir kutu olabilir ya da saat ve yedek kadran gibi ekipmanlar da yanına konabilir. farklı bir kutu yapabilirse ustteki omega kutusu gibi raflı olabilir. on taraftaki metal kısma da isim ve model numarası baskı yaptırılır diye düşünüyorum. benim oyum olursa tabii ki omega | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 18 Nis. - 8:27 | |
| | |
|
| |
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 18 Nis. - 8:38 | |
| Sayın Kuvarsit Süpersiniz,
Desteğiniz için teşekkrüler. Arkadaşlarla hangi kutuda karar kılınacak olursa olsun benden OK'dir, baştan belirteyim. Bazen seyahatte olduğumdan forumdan uzak kalıyorum, bir şeyler kaçırmak istemem.
Selamlar, Deha | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 18 Nis. - 20:30 | |
| Benden de su oneri: Kutulara hezarfen yazdirmazsak, sadece turksaat yazarsa, ayni kutuyu baska projelerde de kullanabiliriz, bu durumda adet sikintisi olmaz. Sevgili kuvarsit arkadasimiza da tesekkur ediyorum destegi icin | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 18 Nis. - 20:40 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 19 Nis. - 7:14 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 19 Nis. - 9:45 | |
| Kutular güzelde bence 150 lira kutuya vermeyelim, 50$ gibi bir rakam olsun kutu bütçemiz Ufak ahşap bir kutu tercihimdir. | |
|
| |
kuvarsit
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 19 Nis. - 11:09 | |
| Deha bey. demek sizde burdasiniz cok sevindim burda olmaniza ayrica mesajiniz icinde tesekkur ederim. ayni sekilde diger arkadaslarada tesekkur ediyorum tabiki. simdi dedigim gibi ben su an ortak bir karar cikana kadar bekliyorum. herhalde yakin zamanda ortak bir karara varilir. o zaman Teng abimle detayli konusuruz nasil bir yol izleyecegimiz konusunda. ayrica Aziz bey ben diger yazilari gormedim saat hakkinda. kusuruma bakmayin sizin gibi iyi takip edemiyorum forumu. sizden rica etsem bana bir mail atarmisiniz saat icin yapmam gerekenleri. saygilar | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 19 Nis. - 18:45 | |
| - kuvarsit demiş ki:
ayrica Aziz bey ben diger yazilari gormedim saat hakkinda. kusuruma bakmayin sizin gibi iyi takip edemiyorum forumu. sizden rica etsem bana bir mail atarmisiniz saat icin yapmam gerekenleri.
saygilar Olsun, gözden kaçmıştır. Ben mail atıyorum şimdi size. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 19 Nis. - 19:11 | |
| Forum saatinin tipine kare kutu iyi gider diye düşünüyorum. | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Ptsi 19 Nis. - 22:35 | |
| kutuların resimlerini göremiyorum.sayfa açılmıyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 1 Mayıs - 7:52 | |
| [img] [/img][img] [/img] Bugün Pir-Han da bunu buldum . 17.5 dolar fiyatı var. Bir tarafına yastık yaparak öbür tarafını kayış vs için kullaniliriz diye konuştuk. 10 dolara da varçama onlar çarşamba günü geliyor. Tekrar bakacağım. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 1 Mayıs - 8:02 | |
| 20 liraya versinler bu alınabilir bence | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 1 Mayıs - 8:04 | |
| Adamın ismi Tolga, pazarlık yapmaya yanaşmıyan biri ama bir de sen dene istersen. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 1 Mayıs - 21:58 | |
| Bu kutuda güzel gözüküyor, fiyatıda makul, yeni gelecekleride görmek lazım. | |
|
| |
dewittfan
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 2 Mayıs - 0:32 | |
| pirhandaki tolga; eğer kutu işinde 3 imalatçı varsa onlardan bir tanesidir.pazarlık konusunda kesinlikle taviz vermez bence deneme hatta tersine gittinmi hiç uğraşmıyor bile dediğim gibi imalatçı olduğu için fiyatları piyasadan daha uygun ama pazarlık çok ama çok zor internet sitesi akgulstand.com | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 8 Mayıs - 0:32 | |
| Arkadaşlar Teng ile dün birkaç yere baktık kutu için. Tolga'da bir kaç yeni model var. Adama uyuz oldum açıkcası, adam da bizden kıllandı galiba kutuların resimlerini çekmek istediğimizde sandı ki rsmi götürüp başkasına yaptıracağız... neyse bunlar tolga'nın kutuları ortadaki genişlik olarak iyi ancak rengi pek güzel değildi. başka bir üretici ile de konuştuk (Star kutu, sultanahmete yakın bir yerde) Bunlara Alışverişsaatin'den Elif hanım aracılığı ile ulaştık. Teng ile gittik orda Orhan beyle kısa bir toplantı yaptık. beklentilerimizi ilettik.. bir deri bir de ahşap olmak üzere 2 örnek yapacaklar 2 hafta içinde de bize haber verecekler...daha çok kuyumculara kutu yapan bir firma ancak sipariş üzerine her tür kutu yapabiliyorlar...şirketin sahibi Alışverişsaati'nin sahibi Kudret beyin abisi. Kudret beyi şahsen tanımıyorum ancak Elif hanım fiyatta indirim yapabileceklerini söyledi.. örnekler yapılınca fiyat da verecekler bize.. fiyatı o zaman konuşacağız. Teng aldı eline kağıdı mimari ustalıkla bir kutu cizdi verdi onlar da yaparız dediler.. bekliyoruz şimdi. yaptıları işleri gördük kaliteleri bence (teng de bana katılır) Tolga'nın işlerinden kat kat üstün. Söylemeyi unuttuğum bir şey varsa Teng ekleyecektir. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 8 Mayıs - 0:57 | |
| Haberler iyi gözüküyor, haydi hayırlısı, teng çizdiyse işlem tamamdır. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 8 Mayıs - 0:57 | |
| Orada örnek istenince ayaküstü (aslında elüstü olması gerekmezmi çizdim. neyse ) bir kroki çizip verdim. Şöyleki kutu 15/15 cm sol tarafta 5/13 cm kayış (kadran 4 cm çapında kayış uzunluğu 12 cm ) ve kadran koyma boşluğu var, sagda ise iri bir saat yastığı bulunuyor. Tahta olanın rengi kutu bahsinde resmi geçen sürmeli Omega gibi,çok hoş ama deri de çok güzel. Galiba seçim sırasında zorluk yaşayacağız. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 8 Mayıs - 1:11 | |
| deri olanın içi de deri olacak... | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 8 Mayıs - 2:24 | |
| Akgül standdan daha önce ben de alışveriş yapmıştım;kutuları gerçekten güzel;ama yastıkları kumaş kaplama bence onun için ayrı bir istekte bulunabiliriz | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 8 Mayıs - 5:05 | |
| ben akgul stand a gıdememıstım cok ıyı olmus. pir han dakı kutuları acıkcası ılk gunde beyenmemıstım. :( bızım saatımız ıcın hafıf kalacaklarını dusunuyorum. kutu olsun koyalım dıyorsanız alınp kullanılabılır ancak ama ozel bır kutu ıstıyorsak beklentımızı karsılamayacaktır. akgul standakı kutular bıtsın bakalım akgul kutu ıcıne raf yapabılıyor mu? omega dakı gıbı ??? bence hos olurdu. | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu C.tesi 8 Mayıs - 6:12 | |
| zannederim;yapabiliriler;bir de Tolga Bey Çin'e gidiyor;belki oaradan taleplerimiizi karşılayabilecek bir takım toplu ürün getirimi yapabilir;arzu ederseniz ben de telefon numarası var;görüşürüm | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Perş. 13 Mayıs - 17:37 | |
| bir gelişme var mı dostlar kutular ile ilgili... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Perş. 13 Mayıs - 20:09 | |
| Bizi önümüzdeki hafta arayacaklar. | |
|
| |
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Cuma 14 Mayıs - 9:24 | |
| Sevgili arkadaşlar, kutu konusunda şöyle bir gelişme var, Öncelikle Sayın Kuvarsit, şu anda yurt dışında ve bulunduğu yerden bazı sitelere erişemediğinden ( galiba forumumuz yurt dışında yasaklı sitelerden ), MSN üzerinden demin görüştüğümüzde kendisinin iletmek istediği bazı bilgileri sizlere ulaştırmaya çalışacağım; Herkese çok selamları var. Kendisi bizim kutu ile ilgilenmekte, şu anda ağırlıklı Franck Müller tipi üzerinde durulduğu için onun üzerinde görüşmüş. Kutunun ic ve dis kutusu ve ayrica icindeki yazilari "franck muller" yerine baska isim yani Türksat vb. yazdirmayi kabul ettirmiş akadaşına. İlk önce 50 adet cok az diye belirtmiş arkadaşı ancak israr edince 50 adeti kabul ettirmiş. Ancak sertifika ve kağıt olamayacakmış zira o matbaacının işiymiş ve matbaacı da 300 adetten aşağı kabul etmiyormuş. Dolayısıyla sertifika ve kağıt kapsam dışı olarak düşünülecek. Talep 50 adede ulaşmaz da 30-40'da kalırsa bile ben geriye kalanları kendi adıma alırım diye belirtti. Fiyat olarak ise 55 USD gibi süper bir fiyat alabilmiş, kargo hariç. Kargo konusunda ise bir kaç yerle görüşüp teklif aldıktan sonra bir iki gün içinde bize dönecek rakam kesinleşince. Burada tabi ki herkesin farklı fikri olabilir ama http://www.kuvarsitwatch.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85795adresinde verilen türde bir kutuyu 55 USD + kargo gibi bir rakama temin etmek bence süper. Standart kırmızı Omega kutusunu piyasada 60 TL civarında bulabiliyoruz, neticede bu bir ahşap kutu, üzerinde bizim istediğimiz yazılar olacak vs.. Forum saatimiz çok çok güzel olacak eminim, ona da güzel bir saat kutusu yakışacaktır bence. Benim fikrim, yaklaşık 100 TL olması yerine 50-60 TL olacak diye daha basit bir kutu kullanmamamızdır, neticede bir kere alınıyor olacak bu saat ve kutusu da. Ama 50 saat sahibinden de belirli bir çoğunluğu yakalamamız gerekecektir ki böylesi bir kutuya kavuşabilmemiz için. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Cuma 14 Mayıs - 11:51 | |
| evdeki kutu çokluğundan dolayı bu işe kendi adıma sıcak bakmıyordum ama bu mullerde feci imiş yahuu bu arada teng ile vervitonun ayağına sağlık | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Cuma 14 Mayıs - 22:09 | |
| Su kargo olayina duzgun bir cozum nasil buluruz acaba? Kargo, kutunun fiyatini cok arttirmasninin onune nasil geceriz? Nihai fiyata gore ben de 10-15 adet ilk etapta alabilirim, kutulari ikinci proje icin de kullanabiliriz diye dusunuyorum. | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine kutu Paz 16 Mayıs - 19:30 | |
| bende alabılırım.
bu arada kutu ıcıne raf olabilir mi? sorusuvardı yanlıs hatırlamıyorsam yedek kayıs vs. koyacak yerı ayarlamak gerekecek... onu da onutmamk lazım. | |
|
| |
| Forumun saatine kutu | |
|