Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)

+5
kelby
watcher
serkan
sermerhat
Maykie
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Maykie

Maykie

Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Empty
MesajKonu: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 4:29

Öncelikle Merhabalar ;

Bu aralar kendime bir saat almaya karar verdım aslında bayadır aklımda böyle bir fikir var ,araştırma içerisindeyim fakat kararımı veremedim.Foruma baktım gezindim çok güzel paylaşımlar var ama aradığım şeyi bulamadığımdan topic açmaya karar verdim Smile Geçen hafta pazar günü eminonune gittim saatleri yakından görmek için ama yanlış bir zamanı seçmişim heryer kapalı 5-6 dükkan haricinde Very Happy Aslında birkaç saat begendim fakat saaatçi moda markalarının saatlerını alma kullanıslı değil saat markalarına bak bence diyince iyice kafam karıştı scratch fiyat olarak 700 lira bütcem var.Bu bütceye uygun ama verdiğim parayada deysin istiyorum bundan dolayı sizlere danışmak istedim.
Saatçi arkadas Orientin Automatic (CFT00001B0) modelini gösterdi fena değil saat kalitesi hakkında bir bilgim yok acaba bu saatte karar kılmalımıyım kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirmiyim.Yoksa önerdiğiniz başka modeller var mı ? Replika saat mi almalıyım yoksa aynı paraya orjinal dahamı mantıklı olur ? Şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.
sermerhat

sermerhat

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 4:53

öncelikle forumumuza hoşgeldiniz, tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olacaktır.
saat konusuna gelince üstadlar daha iyi bilir daha iyi tavsiyelerde bulunacaklardır. ancak tarzınızı bilmiyorum ama ben olsam tissot le locle automatic alırdım.
ha unutmadan o 700 liralık bütçe forumumuzdan detaylı bilgi ve tavsiyeler geldikçe birkaç güne kadar artış eğilimi gösterecektir bence, tecrübeyle sabittir fumeur
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 5:12

Aslında biraz sabırsızım hemen alim kavuşiyim saate diyorum elimdeki miktar her daim artıyor fakat sabrımda tükeniyor =) tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum ok1
serkan

serkan

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 7:42

biraz sabır dostum Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 8:41

Evet, her seyden onceki ilk tavsiyemiz biraz sabir olacaktir.
Once buradan hep beraber sohbet ile senin begenilerini kavrayalim, oradan tavsiyelere arkadaslar gececektir.
Ozellikle fiyat/kalite performansinda forumda cok ciddi bilgili arkadaslarimiz var, size cok dogru bilgiler aktaracaklardir, boylece tum diger dostlarimiz gibi sizi her baktiginizda mutlu edecek bir saat almis olursunuz ok1
http://www.turksaatforumu.com
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:13

ilk tercihim deri kordon ve otomatik modeller.. birde bu saat hakkında yorum rica edebilirmiyim geçen hafta gittiğimde bu saati önermişlerdi pekde bilgim olmadığı için kararsız kalmıştım..Question

Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Thumb_920891358
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:17

sermerhat demiş ki:
ancak tarzınızı bilmiyorum ama ben olsam tissot le locle automatic alırdım.

Hocam bir sitede fiyatına baktımda 1900 TL diyor O fiyata Maurice Lacroix alınır biraz yüksek değilmi fiyatı Question
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:22

le locle krono'dur o, düz (flat) modeli 900 civarı.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:24

resimdeki orient için ne fiyat aldınız?
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:30

kelby demiş ki:
le locle krono'dur o, düz (flat) modeli 900 civarı.
Le Locle 900 mü olmuş ? Liste fiyatımı indirimlimi ?
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:36

kelby demiş ki:

575 di yanlış hatırlamıyorsam.Direk liste fiyatını söyledi sanırım herhangi bir indirim yapmadı..
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:39

sanırım indirimli, 850'ye satan sanal mağazada var, ama pek bilindik bir site olmadığı için onu kaale almadım
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:39

verdiğiniz referans nolu oriente 700 tl ler vermeyin
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:42

Maykie demiş ki:
kelby demiş ki:

575 di yanlış hatırlamıyorsam.Direk liste fiyatını söyledi sanırım herhangi bir indirim yapmadı..

aynısından geçen hafta markafonide vardı, 250 den vermişlerdi. fakat çok hızlı tükendi.
gittigidiyora düşer bu saatler, üstüne 50 lira koyup garantili saat satmaya çalışan satıcılar var.
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:45

kelby demiş ki:
Maykie demiş ki:
kelby demiş ki:

aynısından geçen hafta markafonide vardı, 250 den vermişlerdi. fakat çok hızlı tükendi.
gittigidiyora düşer bu saatler, üstüne 50 lira koyup garantili saat satmaya çalışan satıcılar var.

aslında markafoniyi takip etmeye çalışıyorum ama görmemişim herhalde... sizin öneriniz nedir bu fiyat aralığında veya birazdaha sabredip fiyat bakımından daha üst gruplaramı yönelmeliyim Smile
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 9:47

egunns demiş ki:
verdiğiniz referans nolu oriente 700 tl ler vermeyin

hocam yorum için tesekkurler zaten kararsızım şuan bu saate okadar para veriirmi diye 575 lira fiyat almıştım .. sizin önerinizi alabilirmiyim Question
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:02

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:07

katil balina demiş ki:
Maykie demiş ki:
Replika saat mi almalıyım yoksa aynı paraya orjinal dahamı mantıklı olur ?

replika bence en mantıklısı hocam.

şöyle güzel bir Jaeger LeCoultre ya da Patek Philippe ne bileyim Vacheron Consatntin IWC Audemars Piguet Breguet Rolex Omega ...?

aslında cümleyi yanlış kurmuşum ben orda replika saat hakkındaki fikirlerinizide almak istedim 2 si arasında çelişkide değilim.Sende affetmemissin gördüğüm kadarıyla..

En son Maykie tarafından Cuma 14 Mayıs - 10:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:07

resimin özensizliğine aldanmayın; hiçbir detayı çıkmamış; gerçekten çok çok kaliteli bezel ve kasa kullanılmış bir model; şu an orientteki favorim...grand carreraları örnek almışlar; listesi 360 usd...peşinde 350-400 tl lere alınabilir
sirkeci aslan saat tr distribütörleri tüm modelleri görebilirsiniz;
ha ben 750 tl lere çıkarım diyorsanız farklı alternatifler olabilir tabii

[img]Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) 357opzc[/img]
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:11

egunns demiş ki:
resimin özensizliğine aldanmayın; hiçbir detayı çıkmamış; gerçekten çok çok kaliteli bezel ve kasa kullanılmış bir model; şu an orientteki favorim...grand carreraları örnek almışlar; listesi 360 usd...peşinde 350-400 tl lere alınabilir
sirkeci aslan saat tr distribütörleri tüm modelleri görebilirsiniz;
ha ben 750 tl lere çıkarım diyorsanız farklı alternatifler olabilir tabii

[img]Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) 357opzc[/img]

yarın aslan saate gitmeyi düşünüyordum zaten.fiyat konusunda 700 tl limitim var şuan için biraz sabredersem limit yükselir =)
sermerhat

sermerhat

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:12

resimdeki orient harbi harika duruyor....
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:13

katılıyorum yarın yakından bakarım =)
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:15

Once bir tesbih alin sonra sabirla her verilen nasihatten kafaniza uyan kismini alin ve sonra birlestirin. Ortaya ne alacaginiz cikacak. Sonra yine bir Çitanin avi icin ne kadar sabir gosterip en uygun ani yakalayarak operasyona gectigini hatirlayin ve indirimleri, seri sonu urunleri, Pirlat-Kuzsaat, tufan saat gibi elit firmalarin indirimlerini, marka yi sonlandirma adina son saatlerde buyuk kampanyalarini takip edin ve bakire ceylan gibi sizi bekleyen saatinize hamlenizi yapin. Sert mucade olacaktir ama pes etmek yok. O ceylan olmaz ise her zaman avlanmaya aday baska bir ceylan olacaktir belki bakire degildir. Avinizi alin saglam sote golge bir yere uzanarak sindirmeye baslayin. Bunun icin en az 15 gun gerekir.

Ben saat konusunda uzman arkadaslarin yonlendirmeleri sonucu aynen yukardaki prosedürü uyguladim ve su an sindirim asamasindayim biere

Umarim benzetmeler kirici duzeyde degildir.

En son cemele tarafından Cuma 14 Mayıs - 10:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:20

cemele demiş ki:
Once bir tesbih alin sonra sabirla her verilen nasihatten kafaniza uyan kismini alin ve sonra birlestirin. Ortaya ne alacaginiz cikacak. Sonra yine bir Çitanin avi icin ne kadar sabir gosterip en uygun ani yakalayarak operasyona gectigini hatirlayin ve indirimleri, seri sonu urunleri, Pirlat-Kuzsaat, tufan saat gibi elit firmalarin indirimlerini, marka yi sonlandirma adina son saatlerde buyuk kampanyalarini takip edin ve bakire ceylan gibi sizi bekleyen saatinize hamlenizi yapin. Sert mucade olacaktir ama pes etmek o ceylan olmaz ise her zaman avlanmaya aday baska bir ceylan olacaktir belki bakire degildir. Avinizi alin saglam sote golge bir yere uzanarak sindirmeye baslayin. Bunun icin en az 15 gun gerekir.

Ben saat konusunda uzman arkadaslarin yonlendirmeleri sonucu aynen yukardaki prosedürü uyguladim ve su an sindirim asamasindayim biere

Umarim benzetmeler kirici duzeyde degildir.

önemli olan niyet ok1 bu puzzle için bir parçada sizden bekliyorum... teşekkürler
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:23

Maykie demiş ki:
katil balina demiş ki:
Maykie demiş ki:

şöyle güzel bir Jaeger LeCoultre ya da Patek Philippe ne bileyim Vacheron Consatntin IWC Audemars Piguet Breguet Rolex Omega ...?

aslında cümleyi yanlış kurmuşum ben orda replika saat hakkındaki fikirlerinizide almak istedim 2 si arasında çelişkide değilim.Sende affetmemissin gördüğüm kadarıyla..
Genç arkadaşım boşver sen fikir almaya sormaya devam et. Burada saat konusunda bilgisi olan kişiler elbetteki seni ciddiye alıp ciddi cevaplar vereceklerdir. Yoksa her saat sorana makara sarma yeri değildir burası yanlış anlama.
İstersen saat yolculuğuna replika saat alarak başlayabilirsin. Burada kimse kimseye etik dersi vermek haddinde değil. Aksini iddia eden birkaçbin dolarlık saatinin resminin yanına vergi levhasını da koyar.
Ama benim sana tavsiyem böyle bir bütçe ayırdın ise orijinal saat alman yönündedir. Öncelikle seiko 5 leri taramanı öneririm. Hem kaliteli hem de hesaplı hem de bol çeşitli ürün yelpazasi vardır. Gitti gidiyor da çeşitlerine bakabilirsin.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:28

fiyatlar uygun diyede mutlak bir orient beğenme psikolojisiylede gitmeyin; bütçe biraz daha arttırılıp isviçre tadı da alınabilir
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:34

teng demiş ki:
Maykie demiş ki:
katil balina demiş ki:
Maykie demiş ki:

Genç arkadaşım boşver sen fikir almaya sormaya devam et. Burada saat konusunda bilgisi olan kişiler elbetteki seni ciddiye alıp ciddi cevaplar vereceklerdir. Yoksa her saat sorana makara sarma yeri değildir burası yanlış anlama.
İstersen saat yolculuğuna replika saat alarak başlayabilirsin. Burada kimse kimseye etik dersi vermek haddinde değil. Aksini iddia eden birkaçbin dolarlık saatinin resminin yanına vergi levhasını da koyar.
Ama benim sana tavsiyem böyle bir bütçe ayırdın ise orijinal saat alman yönündedir. Öncelikle seiko 5 leri taramanı öneririm. Hem kaliteli hem de hesaplı hem de bol çeşitli ürün yelpazasi vardır. Gitti gidiyor da çeşitlerine bakabilirsin.

Hocam aslında gereksiz bu tarz konuşmalar farkındayım ama insanların yüzlerinde birşekilde alaycıda olsa gülümseme yaratıyorsak ne mutlu bize fazla üstelemiyorum herkesin bir duruşu vardır... seikoya oldum olası içim ısınmadı bilmiyorum =) . 1000 tl ye kadar seikodan başka Very Happy bir öneriniz varmı peki ?
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:36

@Maykie; teng usta bu isin pirlerindendir. Seikolar var dedigi gibi.

Ayrica su ana kadar en fazla onerilerin saatlerden biri tissot le locle duz olaniydi. Bana cekici gelen bir saatti.

Ayrica yine buda linkini vermistim bu certina yi cok begendim duz sade bana cok hos geldi bu tarz biseylerde olabilir.

http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_-_certina_ds-1-_automatic-82WQQaXQQ24208222WQQpXQQdisplayitem?

Ama forumdaki daha tecrubeli ve saatler konusunda cok buyuk deneyime sahip arakadaslar siznde onerilerini esirgemyiecektir. Junior bir Automatic c olarak benden ziyade onlari referans almaniz oneririm.
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:37

egunns demiş ki:
fiyatlar uygun diyede mutlak bir orient beğenme psikolojisiylede gitmeyin; bütçe biraz daha arttırılıp isviçre tadı da alınabilir

aslında orientten başka bir saat markası önerilmediği için orient diyorum başka bir marka/model olsa aklımda mukayese etme şansım olacak Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:39

Sen sadece yaşça küçükmüşsün valla bravo
Bütçe 1000 tl mi ? o halde hemen Certina Ds 1 ile ilk dansı yapıyorum vieux
Aradından % 50 indirimli Oris yöresinden bir türkü: Diver Date
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:42

cemele demiş ki:
@Maykie; teng usta bu isin pirlerindendir. Seikolar var dedigi gibi.

Ayrica su ana kadar en fazla onerilerin saatlerden biri tissot le locle duz olaniydi. Bana cekici gelen bir saatti.

Ayrica yine buda linkini vermistim bu certina yi cok begendim duz sade bana cok hos geldi bu tarz biseylerde olabilir.

http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_-_certina_ds-1-_automatic-82WQQaXQQ24208222WQQpXQQdisplayitem?

Ama forumdaki daha tecrubeli ve saatler konusunda cok buyuk deneyime sahip arakadaslar siznde onerilerini esirgemyiecektir. Junior bir Automatic c olarak benden ziyade onlari referans almaniz oneririm.

gerçekten çok güzel bir model çok faydalı oldu bu modeli görmem tesekkur ederım.Bu modelin sıfır acılmamıs kutusunda fiyatı nedir acaba bilginiz varmı?
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:45

Oris diver'a sitesinde bak senin beğeneceğini tahmin ediyorum.
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:45

teng demiş ki:
Sen sadece yaşça küçükmüşsün valla bravo
Bütçe 1000 tl mi ? o halde hemen Certina Ds 1 ile ilk dansı yapıyorum vieux
Aradından % 50 indirimli Oris yöresinden bir türkü: Diver Date

Hocam %50 indirimli fiyatı nedir ve nerede bulabilirim...modelide bulamadım bu arada arayıştayım Very Happy Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:48

Tufan saat şişlide bulabilirsin (kalmamış olabilir)
liste fiyatı 1800 gibi idi.Yarısı 900
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:53

Hocam saat çok güzel ama birde deri kordonlu olsaydı...gerçi bu kasaya deri kordon hiç gitmez dalgıç saati ama =) bir önceki saatim çelik kordon olduğu için farklılık istiyorum açıkçası certina ds 1 daha uygun geldi liste fiyatı hakkında bilginiz varmı? peşin alırsam kaça bırakırlar acaba scratch
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:54

Certinayı bir arkadaşımız yeni aldı 950 idi yanılmıyorsam.
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:58

Şuan en kuvvetli adaydır benim benim için fiyat açısından diyorum tabiki..Yinede fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin hocam =) Anlaşılan biraz daha beklemem gerekicek çıta yükseldi Very Happy
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 10:59

sermerhat demiş ki:

ha unutmadan o 700 liralık bütçe forumumuzdan detaylı bilgi ve tavsiyeler geldikçe birkaç güne kadar artış eğilimi gösterecektir bence, tecrübeyle sabittir fumeur

ilk gol geldi zaten hayırlısı Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:01

Şimdi Certina'nın Mido'nun ve Oris'in sitelerine göz gezdir Sonra da tufan saatte neler var bakarsın. Orasını sık söylememin sebebi indirimde olmaları.
Ne tarafta oturuyorsun ?
bütçe 1000 tl idi ??

En son teng tarafından Cuma 14 Mayıs - 11:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:01

Acilmamis kutusunda saat biraz zor. Cunki hepsini acip vitrine koyuyorlar. mesala 10000 usd lik saatten 1 tane aliyor onuda vitrine koyuyor.

Onemli olan saatin kullanimamis olmasi musteriler denerken saginda solunda cizik ivir zivir olmamasi.
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:03

teng demiş ki:
Şimdi Certina'nın Mido'nun ve Oris'in sitelerine göz gezdir Sonra da tufan saatte neler var bakarsın. Orasını sık söylememin sebebi indirimde olmaları.
Ne tarafta oturuyorsun ?
bütçe 1000 tl idi ??

Cekmekoy tarafında hocam butce suan 700 lira biraz beklersem 1000 =)
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:05

cemele demiş ki:
Acilmamis kutusunda saat biraz zor. Cunki hepsini acip vitrine koyuyorlar. mesala 10000 usd lik saatten 1 tane aliyor onuda vitrine koyuyor.

Onemli olan saatin kullanimamis olmasi musteriler denerken saginda solunda cizik ivir zivir olmamasi.

anladım haklısınız saat çok güzelmiş.yalnız fiyatı yüzünden biraz beklemem lazım Very Happy gönderdiğiniz linktede 795 1 kez kullanılmış diyor gidip incelemek lazım aslında....
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:35

şahsi fikrim,

ilk otomatik saat için ilk kriter bütçe, maksimum 300 derseniz, orient değil seiko derim. tabiki zevk meselesi ama, seikoların hassasiyet ve sapması orientten iyidir,
bütçe 500 derseniz, bu fiyata da seiko alacağıma temiz 2. el isviçre almak yada yurtdışından getirtmek yada getirenlerden almak daha uygun olur. geçen ay le locle aldım 450 liraya mal oldu. yine 470 civarına bir hamilton aldımki, henüz takmasamda çok çok güzel bir saat aldığımdan şüphem yok.

bütçe 700 derseniz birazda zorlamayla Türkiye'de garantili bir isviçre otomatiği alınabilir. tissot, certina, mido, victorinox vb otomatikleri 750- 1000 aralığında bulunabilir. bunları taksitle alabileceğiniz gibi peşin alımda daha uygun fiyata alma şansınız var.

misal bu tissot yaklaşık 650 TL ve kredi kartına 12 taksit

http://www.hepsiburada.com/tissot-t34148331-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satstt34148331&categoryId=313468#tablnk

yaklaşık 850 civarı:

http://www.hepsiburada.com/tissot-t95248351-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satstt95248351&categoryId=313468#tablnk

prs516 900 TL

http://www.hepsiburada.com/tissot-prs-516-t91141351-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sakudt91141351&categoryId=313470#tablnk

buda yaklaşık 1000 TL

http://www.hepsiburada.com/tissot-t0354071605101-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satstt035407160510&categoryId=313468

certina ds pilot 900 TL kredi kartına 12 taksit

http://www.alsasaatcilik.com.tr/main/certina_cerc63371594269-208-0-79.html

certina ds podium 1000 TL (12 taksit)

http://www.alsasaatcilik.com.tr/main/certina_cerc63371294416-207-0-79.html

fazla araştırma fırsatım olmadı ama ilk gözüme çarpanlar bunlar.

tabi bunlar sanal mağaza fiyatları, birebirde daha uygun fiyat vereceklerini umuyorum.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:39

Ansiklopedik tam bilgi diye buna derim ben vieux
Uzayalım bari, pazar akşamı dönerim by
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:40

teng ustam hangi saat nereden kaça alınır çok iyi bilir, sen model beğen o sana adres verir ok1
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:48

hocam sizin zevkinizi az çok anladım sayılır.Yolladığınız linkteki saatler birbirine yakın tarzda fakat ben çelik kordona çok sıcak bakmıyorum.
tabi bunlar sadece örnek fiyat aralığına göre değişiyor , madem bu fiyat aralığındayım söylediğiniz gibi isviçre otomatiği en doğru olanı... Le locleyi çok uygun almışsınız bu arada .Acaba yurtdışı fiyatlarını öğrenebileceğim tek bir site varmı bildiğiniz ?
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:49

teng demiş ki:
Ansiklopedik tam bilgi diye buna derim ben vieux

index gibi olmuş =)
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 11:56

Certina DS-1, 850 TL taksitli, peşinde belki biraz daha inebilir. Siyah kadranlısı kalmamıştı ben alırken (geçen hafta bugün) Beyaz kadran ve metal kordonlusunu aldım ben. ( http://www.turksaatforumu.com/genel-saat-sohbeti-f6/forumdan-sonraki-ilk-saat-ds-1-t1520.htm ) Bence bütceyi 1000 TL'ye çıkarmaya hiç gerek yok. Ben 1500 Diyordum ama 850'ye bunu aldım, iyi de yaptım Smile Nasıl olsa forumdan sonra bir kaç saat daha alacağınız için sonrakiler için de para ayırmış olursunuz.

Bu arada Oris'de baya güzelmiş, o da gayet iyi bir seçim olabilir.
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 12:10

Oris güzelmiş dedim ama hangi diver oldugunu sormadım bile, oyle guzelmiş işte guluyor
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 12:58

Maykie demiş ki:
hocam sizin zevkinizi az çok anladım sayılır.Yolladığınız linkteki saatler birbirine yakın tarzda fakat ben çelik kordona çok sıcak bakmıyorum.
tabi bunlar sadece örnek fiyat aralığına göre değişiyor , madem bu fiyat aralığındayım söylediğiniz gibi isviçre otomatiği en doğru olanı... Le locleyi çok uygun almışsınız bu arada .Acaba yurtdışı fiyatlarını öğrenebileceğim tek bir site varmı bildiğiniz ?

ben çelik kordonu hiç sevmem, beni kolay kolay kimse çelik kordonlu saat ile göremez, hatta deri kordonu bile pek tercih etmem, fakat genel çelik seviyor diye öyle verdim. hemen hemen hepsinin deri kordonlu modelide var.
Le locle ebayden aldım, hatta 2 tane aldım, birinin başına küçük bir kaza geldi. Tecrübeniz varsa sizde ebaye bakabilirsiniz, yoksa gittigidiyor ve sahibinden.com adreslerine ara ara göz atın.
verdiğim saatler aslında tam tarzım değil, fakat 700-1000 TL aralığında Türkiye'de bulunabilecek isviçre saatleri genelde bu tarzda olanlar olduğu için onları verdim. aslında benim tarzım böyle şeyler :(yaşınız genç olduğu için sizede uyabilir, ama ilerki yaşlarda sıkılır, yada çocuksu bulurmusunuz bilemem)

Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Gv2_4016r_2261
Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Hamilton-khaki-conservation-watch
Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) Zeno_watch_9554
Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) 67476117764RS

resimdeki gevril alacağım saatler listesinde (inşallah yakın bir zamanda)

Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Tavsiyelerinizi bekliyorum.
» Saat tavsiyelerinizi almak isterim
» Yardımlarınızı bekliyorum
» Ustalardan yorum bekliyorum
» Ustalardan tavsiye bekliyorum