Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)

+5
kelby
watcher
serkan
sermerhat
Maykie
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Maykie

Maykie

Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 23:00

kelby demiş ki:
Maykie demiş ki:
hocam sizin zevkinizi az çok anladım sayılır.Yolladığınız linkteki saatler birbirine yakın tarzda fakat ben çelik kordona çok sıcak bakmıyorum.
tabi bunlar sadece örnek fiyat aralığına göre değişiyor , madem bu fiyat aralığındayım söylediğiniz gibi isviçre otomatiği en doğru olanı... Le locleyi çok uygun almışsınız bu arada .Acaba yurtdışı fiyatlarını öğrenebileceğim tek bir site varmı bildiğiniz ?

ben çelik kordonu hiç sevmem, beni kolay kolay kimse çelik kordonlu saat ile göremez, hatta deri kordonu bile pek tercih etmem, fakat genel çelik seviyor diye öyle verdim. hemen hemen hepsinin deri kordonlu modelide var.
Le locle ebayden aldım, hatta 2 tane aldım, birinin başına küçük bir kaza geldi. Tecrübeniz varsa sizde ebaye bakabilirsiniz, yoksa gittigidiyor ve sahibinden.com adreslerine ara ara göz atın.
verdiğim saatler aslında tam tarzım değil, fakat 700-1000 TL aralığında Türkiye'de bulunabilecek isviçre saatleri genelde bu tarzda olanlar olduğu için onları verdim. aslında benim tarzım böyle şeyler :(yaşınız genç olduğu için sizede uyabilir, ama ilerki yaşlarda sıkılır, yada çocuksu bulurmusunuz bilemem)

Gevril sanki çizim gibi çıkmış hepside birbirinden güzel , saatlerin modelleri nedir acaba fiyat konusunda araştırma yapayım.Almanyadan saat getirtebilme olanağım mevcut ordaki fiyatlar hakkındada pek bir bilgim yok açıkçası . Modelleri öğrenip fiyatlarını sorabilirim ok1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 23:19

yurtdışından buradakiler kadar iyi indirim oranları alamazsınız;
ha model çeşitliliği derseniz ayrı
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 14 Mayıs - 23:37

burdaki fiyatlar yurtdışından dahamı ucuz yani ? le locle 450 tl ise daha uygun olması gerekmiyormu.
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Mayıs - 0:32

Bu arada Frederique Constant nasıl bir markadır.Modelleri çok hoşuma gitti.Acaba benim fiyat aralığına uygun saati varmıdır? Tufan saatte mevcut fakat fiyatları göremiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum üstadlar study
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Mayıs - 2:38

f.constantı uzaktan tanınabilen kadran yapıları vardır
1000 tl ye kadar quartz dır
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Mayıs - 21:59

Resimdekilerden gevril ile zeno saatleri Türkiye'de bulma ihtimaliniz yok. hamilton ise bulunabilmesine karşın artık eski fiyattan bulmak imkansız, bu modelin farklı kordon alternatifli olanları var ama bu kordondan ben hiç görmedim. eskiden 700 civarı satılmış, fakat şu an 1800-2000 civarında fiyatları var.
oris tt3 Türkiye'de mevcut 4000-4500 civarı.

yurtdışı fiyatlar;
gevril 500 $ civarı bulunabiliyor (kargo - gümrük hariç)
zeno watch basel : 300-500 $ (kargo - gümrük hariç)
hamilton 450-700 $ (kargo - gümrük hariç)
oris tt3 : 1500-2000 $ (kargo - gümrük hariç)

gevril benim bu foruma üye olmama sebep olan saatdir, siyah olanının replikasını almıştım (fakat replika olduğunu bilmeden) DH forumundan teng ustam mekanizmasının çin olduğunu söylemişti. sonra aldığım adama geri verdim. fakat gevril merakım hiç geçmedi, Ebaye düşeceği günü bekliyorum Smile (turuncu olanın)

resim büyük çıkmasın diye öyle verdim, hem sade hem de hoş bir saatdir (tabi bana göre) Turuncu rengide çok severim.

Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 G4015RSTavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 DSC02942
Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 742_DSC02946
Maykie

Maykie

MesajKonu: Geri: Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)   Tavsiyelerinizi Bekliyorum  =) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 16 Mayıs - 23:32

Kafamda az çok birşeyler oluştu tavsiyeler ve yönlendirmeler doğrultusunda şuanlık yapabileceğim en iyi şey beklemektir.Şuan para biriktirme aşamasındayım malum öğrenci adamız =) Aslında limiti yükseltmeyide düşünmüyor değilim modelleri gördükten sonra.Zamanı gelince son bir kez kararlaştırma aşamasına gelebilirim.Şimdilik hoşçakalın.Değerli yorumlarınızı esirgemediğiniz için sonsuz teşekkürler...

Saygılar...

Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Tavsiyelerinizi bekliyorum.
» Saat tavsiyelerinizi almak isterim
» Yardımlarınızı bekliyorum
» Ustalardan yorum bekliyorum
» Ustalardan tavsiye bekliyorum