Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Avicenna Son Versiyonlar

+12
dreren
krytime
egunns
deka
propmatic
teng
sandeman
crazyhours
GAREZ
Drao
bootsector
watcher
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
bootsector

bootsector

Avicenna Son Versiyonlar - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Avicenna Son Versiyonlar   Avicenna Son Versiyonlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. 21 Ekim - 4:17

Vervito tabiki de sizlerin fikirlerinizi önemsiyoruz ve tecrübelerinize güvenimiz sonsuz. Ama şöyle de bir durum var ki bu saat 100 adet üretilirse ve hadi diyelim 20 adedini Mete abi tanıdığı biryerlere verse ya da satsa yine kalan 80 saat forum kullanıcıları tarafından satın alınacak. Bu durumda sizin tecrübelerinize güvenmekle birlikte siz de saati alacak herhangi bir kullanıcı da 1'er tane saat alacaksınız. Bu durumda onların fikri de en az sizinkiler kadar önemlidir diye düşünüyorum. Ayrıca bu olayın mütevazilikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu kadar tecrübeli olan kullanıcıların kendileri saat almayacak olsalar bile tecrübelerini paylaşmaları gerektiğine inanıyorum. Onların ufak bir değişiklik önerisi belki de oluşacak projenin tümden çehresini değiştirerek birçok kişinin olumsuz yaklaşırken birde fikirlerini 180 derece değiştirebilecek. Zaten bu yüzden bir forum saati oluşturulmuyor mu? Belli başlı birkaç kişinin fikrine göre bir saat oluşturulup satılacaksa forum saati demenin de bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum.

Avicenna Son Versiyonlar
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Proje Avicenna
» Avicenna Anket
» Avicenna (Omega makineli)
» Avicenna Kasa Numunesi Geldi