Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yardımlarınızı bekliyorum

+12
cowboy
silver
ertay
egunns
aaltindeger
sifujack
teng
crazyhours
deka
certus
watcher
mertk
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 21 Mart - 13:48

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 21 Mart - 21:17

Olsun, forumda arsiv bilgisi olarak kalir, bir dahaki sefere ayni soru gelirse buraya yonlendirebiliriz
http://www.turksaatforumu.com
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 21 Mart - 21:59

arkadaş safir camlı moonwatchu bekliyordu galiba
ama oda bütçesini aşıyor galiba, 6000 chf den az değil o model
mehmettt

mehmettt

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 0:29

egunns demiş ki:

Safir camlı o havayı vermez ki ama. Sonuçta ayda kullanılan saatte safir cam yoktu. Fiyat farkına yazık bence, moonwatch alınacaksa orjinalindeki gibi hesalit camlı alınmalı.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 3:09

mertk arkadaş için arka kapağın şeffaf olması önemli idi yanlış hatırlamıyorsam; ama bende düşünsem hesaliti tercih ederdim
mehmettt

mehmettt

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 4:03

egunns demiş ki:
mertk arkadaş için arka kapağın şeffaf olması önemli idi yanlış hatırlamıyorsam; ama bende düşünsem hesaliti tercih ederdim

Bence kapağı olsun camı olsun aya giden saatte neyse ondan alınmalı, Omega'nın böyle değişik versiyonlar çıkarması bile yanlış.
mertk

mertk

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 8:02

Daha bekliyorum valla bu aralar saat gelir işte gidip bir bakıcam ama daha bidaha ki aya doğru bütçem yeterli olacak gibi gözüküyor.Daha önce de dediğim gibi safir camlı olanını alacağım o yüzden bekliyorum.Ama daha saati göremedim açıkcası o yüzden gidip bakınca fikrim de değişebilir.Hatta camı hesalit olan ve Eugene Cernan'ın saati de beğenmişitim.Artık saatleri yakından görüp ona göre karar vereceğim.İnşallah mart sonu gelip nisan sonu bitmez saat.En azından öyle umut ediyorum.
ertay

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 13:53

mehmettt demiş ki:
egunns demiş ki:

Safir camlı o havayı vermez ki ama. Sonuçta ayda kullanılan saatte safir cam yoktu. Fiyat farkına yazık bence, moonwatch alınacaksa orjinalindeki gibi hesalit camlı alınmalı.
hangi havayi vermeyecek? aya ilk gidildigi zamanlar safir cam vardida gitmedimi?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 21:02

Sevgili ertay safir arka kapak'li olani ne yazikki gidemiyor, uzayda patliyor kahkaha2
Yani bir dahaki sefere uzaya acilirken bu saati goturme, hesalit olanini almalisin.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 23:25

Nasıl patlıyor ? Uzay aracından kolunu sarkıtmak yasak değilmi ? diable
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 23:50

Sabah sabah yine guldurdun beni, teyb'e bir arabesk, istersen uzatma.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 23 Mart - 0:24

Yani şaka yollu demek istediğim, bu saat uzaya gitti ama uzay şartlarınla direkt muhatap olmadı. Saatin -273 derece bir ortamın içinde olursa herhalde bileğinin ısı -73 olabilir. Hemen dağılır tabii. Ayda kolundan geri kalanları toplarsın guluyor
deka

deka

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 23 Mart - 0:40

Ayda yürüyüş sırasında saati görebilmek adına dalgıç saatleri misali uzay kıyafetinin üzerinden kola takılıyorsa. diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum   Yardımlarınızı bekliyorum - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 23 Mart - 0:41

Bunu ben de düşündüm ama resimlerde göremedim ok1

Yardımlarınızı bekliyorum
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Tag heuer alacağım fakat deneyimsizim. Yardımlarınızı bekliyorum
» ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum
» Tavsiyelerinizi Bekliyorum =)
» Tavsiyelerinizi bekliyorum.
» Ustalardan tavsiye bekliyorum