| Yardımlarınızı bekliyorum | |
|
+12cowboy silver ertay egunns aaltindeger sifujack teng crazyhours deka certus watcher mertk 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Paz 21 Mart - 13:48 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Paz 21 Mart - 21:17 | |
| Olsun, forumda arsiv bilgisi olarak kalir, bir dahaki sefere ayni soru gelirse buraya yonlendirebiliriz | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Paz 21 Mart - 21:59 | |
| arkadaş safir camlı moonwatchu bekliyordu galiba ama oda bütçesini aşıyor galiba, 6000 chf den az değil o model | |
|
| |
mehmettt
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 0:29 | |
| - egunns demiş ki:
- arkadaş safir camlı moonwatchu bekliyordu galiba
ama oda bütçesini aşıyor galiba, 6000 chf den az değil o model Safir camlı o havayı vermez ki ama. Sonuçta ayda kullanılan saatte safir cam yoktu. Fiyat farkına yazık bence, moonwatch alınacaksa orjinalindeki gibi hesalit camlı alınmalı. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 3:09 | |
| mertk arkadaş için arka kapağın şeffaf olması önemli idi yanlış hatırlamıyorsam; ama bende düşünsem hesaliti tercih ederdim | |
|
| |
mehmettt
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 4:03 | |
| - egunns demiş ki:
- mertk arkadaş için arka kapağın şeffaf olması önemli idi yanlış hatırlamıyorsam; ama bende düşünsem hesaliti tercih ederdim
Bence kapağı olsun camı olsun aya giden saatte neyse ondan alınmalı, Omega'nın böyle değişik versiyonlar çıkarması bile yanlış. | |
|
| |
mertk
Mesaj Sayısı : 279 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 8:02 | |
| Daha bekliyorum valla bu aralar saat gelir işte gidip bir bakıcam ama daha bidaha ki aya doğru bütçem yeterli olacak gibi gözüküyor.Daha önce de dediğim gibi safir camlı olanını alacağım o yüzden bekliyorum.Ama daha saati göremedim açıkcası o yüzden gidip bakınca fikrim de değişebilir.Hatta camı hesalit olan ve Eugene Cernan'ın saati de beğenmişitim.Artık saatleri yakından görüp ona göre karar vereceğim.İnşallah mart sonu gelip nisan sonu bitmez saat.En azından öyle umut ediyorum. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 13:53 | |
| - mehmettt demiş ki:
- egunns demiş ki:
- arkadaş safir camlı moonwatchu bekliyordu galiba
ama oda bütçesini aşıyor galiba, 6000 chf den az değil o model Safir camlı o havayı vermez ki ama. Sonuçta ayda kullanılan saatte safir cam yoktu. Fiyat farkına yazık bence, moonwatch alınacaksa orjinalindeki gibi hesalit camlı alınmalı. hangi havayi vermeyecek? aya ilk gidildigi zamanlar safir cam vardida gitmedimi? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 21:02 | |
| Sevgili ertay safir arka kapak'li olani ne yazikki gidemiyor, uzayda patliyor Yani bir dahaki sefere uzaya acilirken bu saati goturme, hesalit olanini almalisin. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 23:25 | |
| Nasıl patlıyor ? Uzay aracından kolunu sarkıtmak yasak değilmi ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Ptsi 22 Mart - 23:50 | |
| Sabah sabah yine guldurdun beni, teyb'e bir arabesk, istersen uzatma. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Salı 23 Mart - 0:24 | |
| Yani şaka yollu demek istediğim, bu saat uzaya gitti ama uzay şartlarınla direkt muhatap olmadı. Saatin -273 derece bir ortamın içinde olursa herhalde bileğinin ısı -73 olabilir. Hemen dağılır tabii. Ayda kolundan geri kalanları toplarsın | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Salı 23 Mart - 0:40 | |
| Ayda yürüyüş sırasında saati görebilmek adına dalgıç saatleri misali uzay kıyafetinin üzerinden kola takılıyorsa. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Salı 23 Mart - 0:41 | |
| Bunu ben de düşündüm ama resimlerde göremedim | |
|
| |
| Yardımlarınızı bekliyorum | |
|