Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Proje Avicenna

+35
asderty
bao.bao
4.kuşak
ofis
BR-02
Akif
silver
onno92
nabsin
Hafsa
ak100
il_padrino
Azizim
crazyhours
sifujack
dreren
GAREZ
austun
bootsector
merih
selcuk
teng
barett
borahan
aegean76
aaltindeger
cemele
kelby
krytime
deka
vervito
certus
propmatic
egunns
watcher
39 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Proje Avicenna - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:24

Karsilastirmayi bununla yapmayi tercih ederim:
Proje Avicenna - Sayfa 3 IWC-Portuguese-Chrono-Automatic-18kt-White-Gold-Brown-Mens-Watch-3714-310Proje Avicenna - Sayfa 3 Avicen14Proje Avicenna - Sayfa 3 4251-414

En son watcher tarafından Cuma 27 Ağus. - 3:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.turksaatforumu.com
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:33

Kadrana dokunmayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin scratch

Fume rengi 7750 oris var
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:34

dokunan kim? renk alternatifleri füme ve krem.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:40

Saat iki renk farkli kadran olabilir,
50 adetle limitli fume ve 50 adetle limitli krem
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:41

bir de şimdi farkettim. saatimiz 30 pulsasyonlu. bunu 15e de indirebiliriz. pulsemeter özelliğinin kullanışlı olması açısından. nabız ölçerken zaman kazandırır 15 pulsasyonlu skala. örnekler
bir de bizim saati çizen girard perragaux modelinden esinlenmiş sanki. saatimizin neyle kıyaslandığına dikkatinizi çekerim. Smile

-http://www.liveauctioneers.com/item/6770645
-http://quicklook.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-351822/
Proje Avicenna - Sayfa 3 2054268_mlimage6481261gg1.jpg
Proje Avicenna - Sayfa 3 2054269_speedmaster-pulsemeter.jpg
Proje Avicenna - Sayfa 3 2054271_tpc1wm.jpg
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:42

Proje Avicenna - Sayfa 3 2054272_watch-breitling-pulsation-dial-c.-1970.jpg
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:43

resimler görünüyor mu?
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:45

Fume nefis olmus ama ilk mekanik saatini beyaz yada krem dusunup iki saati de siyah ve fume kadran alan biri olarak krem tek tercihim cheers

vervito; dikkatini cekerim saat 40 degil 42mm Very Happy
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:47

tamam oldu
Proje Avicenna - Sayfa 3 22d72425

Proje Avicenna - Sayfa 3 Bbc112e6

Proje Avicenna - Sayfa 3 29afef66

Proje Avicenna - Sayfa 3 177ea157

Proje Avicenna - Sayfa 3 969dcf42

Proje Avicenna - Sayfa 3 1920b080

Proje Avicenna - Sayfa 3 F2d515b8

En son vervito tarafından Perş. 23 Şub. - 13:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:49

o zaman IWC gibi biz de tarih penceresini kapatalım. çok daha dengeli ve şık olduğu besbelli. günlük olarak kullanmayacağımız bu özel saatte. sadece ruhu ve havası için kullnacağımız bu saatte tarihe gerek yok bence. IWC çok daha olgun duruyor dikkat ederseniz.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:52

Hem krem hem de fume yapilabilir...
50 adetle limitli her biri Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:54

vervito demiş ki:
o zaman IWC gibi biz de tarih penceresini kapatalım. çok daha dengeli ve şık olduğu besbelli. günlük olarak kullanmayacağımız bu özel saatte. sadece ruhu ve havası için kullnacağımız bu saatte tarihe gerek yok bence. IWC çok daha olgun duruyor dikkat ederseniz.

Herkes hemfikir olursa tarihi kapatabiliriz,
bu arada ozellikle dikkat cekmek istedigim bir konu var, benim tecrubelerimle goruyorum konuyu.
Bizim saat henuz cizim, iwc ise gercek saatin resmi, bu nedenle daha olgun gorunuyor bence.
Yoksa ben saatin bitmis halini dusundugumde saatimiz iwc'den ziyade patek tarzi havasiyla daha klas olacaktir.
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:57

Bence takvim i flan guzel olmalida nedeni ise bu kadar guzel saat yapip sadece ozel gunlerde kullanmak pek bana uygun gelmiyor 3 saatim var hepsini 2 ser hafta araliklarla kullaniyorum.

Yinede tabi ustalarin bilecegi is ama takvim olsa iyi olur.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 2:58

sadece tarih açısından daha olgun görünüyor. genel imaj itibarı ile kastetmiştim. artı o 6 yönündeki tarih 6 rakamının görünen parçasını da yoketmiş. klasik olmuş hiçbir minimalist saatte tarih yoktur.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:02

cemele demiş ki:
Bence takvim i flan guzel olmalida nedeni ise bu kadar guzel saat yapip sadece ozel gunlerde kullanmak pek bana uygun gelmiyor 3 saatim var hepsini 2 ser hafta araliklarla kullaniyorum.

Yinede tabi ustalarin bilecegi is ama takvim olsa iyi olur.

saatlerinin sayısı artınca fikirlerin değişecek. her saati de oris'inle karşılaştırma.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:04

türksaat'in kadrandan kaldırılıp arka kapağa yazılmasını ve tarih olayını oylamaya sunalım bence.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:06

Bana da kucuk ignelerde kuyruk olmayisi biraz zayif geldi, kuyruklu igne cizdireyim de gorelim
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:08

vervito demiş ki:
türksaat'in kadrandan kaldırılıp arka kapağa yazılmasını ve tarih olayını oylamaya sunalım bence.

Doktorcum, saate diger arkadaslar da biraz fikir belirtsinler sonra oylama konularini belirleyip bu basliga bir anket ekleriz ok1
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:14

watcher demiş ki:
vervito demiş ki:

Doktorcum, saate diger arkadaslar da biraz fikir belirtsinler sonra oylama konularini belirleyip bu basliga bir anket ekleriz ok1

ok1
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:17

cizimlerde tarih cok sık durmamıs tarıhsız tercıh ederım. bu arada grı kadran ıwc dekı sekıl demı olacak yoksa duz mu?
http://www.boraeresici.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:18

IWC sadece renk, kalite ve sınıf açısından doğru karşılaştırma olsun diye kondu.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:19

evet yoksa tonlama farkli ve kadran yanar doner olacak tipki hezarfen laci gibi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:21

IWC siyahin acik tonu bizimki ise bir olcude acik antrasit/fume
rakamlar igneler beyaz
gumus olunca boguluyor
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:25

Graduée 15 pulsation icin yeniden skala cizimi yapiuliyor, bitince saate aplike edip burada yayinlarim.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:26

Bu arada belirtirim ki AVICENNA isim babasi Mustafa Suren hocamizdir
barett

barett

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:28

valla bence turksaat ve osmanlica kadran bu projenin ruhunu olusturuyor.Beni yuz yildir saat piyasinda basarilara imza atmis markalarin ayni makineli saatlerini almiyip bu saate yonelten yegane unsur fiyat deyil bu projedeki ruh tur diyorum.Bu ruhun varlini bana uyesi onbinleri bulan yabanci forumlarda daha saatin fiyatini bile duymadan mutis bir tasarim bizide dahil edin diyenlerin coklugu ispat etti. Ortaya cikmasindaki zorlugun bilince olarak birincisinde oldugu gibi ve forumdaki insanlarin kalitesine ve bilgilerine sonsuz guvenimle saatin capi,rengi,kayisi;ignesi ve bunun gibi konularda hic yorumda bulunmadim ama derim gelin bu emeklerin karsisinda bu ruhu oldurmeyelim degisen sekli ,capi,makinesi olsun saatimizin ismine dokunmayalim .
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 3:43

Burada takvimsiz ve kucuk ignelere kuyruk takilmis versiyon

Proje Avicenna - Sayfa 3 4251-511Proje Avicenna - Sayfa 3 4251-512
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 4:49

ok1
deka

deka

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 5:31

watcher demiş ki:
Proje Avicenna - Sayfa 3 Avicen12
Bu olayı bitirmiş ve son noktayı koymuş. ok1
deka

deka

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 5:40

Kuyruklu iğneler daha şık olmuş, birde biraz daha IWC nin havasını yakalayabilirsek,müthiş birşey olacak,sanırım bunda IWC nin kadran rengi önemli rol oynuyor,ayrıca, takvim olayında israrcı değilim ama takvimsiz tercih eder gibiyim,Türksaat da kalsın derim, son hali ve marka ve model yerleşimi,yazı karakteristiği mü-kem-mel. ok1
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 6:00

bizde watcher le kara kara düşünüyorduk acaba neden millet susdu diye Smile çok sevmişlerki susmuşlar alkisalkis
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 6:25

deka demiş ki:
Kuyruklu iğneler daha şık olmuş, birde biraz daha IWC nin havasını yakalayabilirsek,müthiş birşey olacak,sanırım bunda IWC nin kadran rengi önemli rol oynuyor,ayrıca, takvim olayında israrcı değilim ama takvimsiz tercih eder gibiyim,Türksaat da kalsın derim, son hali ve marka ve model yerleşimi,yazı karakteristiği mü-kem-mel. ok1

Ben iwc 'den ziyade patek ve vacheron havasini yakalamaya calistim, iwc portugaise modeli hem cok buyuk, yaklasik 45-47 mm eger dogru hatirliyorsam hem de oldukca spor, halbuki patek tarzi calismalar gecen yuzyilda da gundemdeydi bu yuzyilda da.
Malum bizler bunlari torunlarimiza birakmayi planliyoruz ya onlarin zamaninda da modasi devam etsin isterim, simdi duyar gibiyim, o zaman daha kucuk olsun ama daha kucuk mesela 39-40mm yaparsak ne kadar bizim ilgimizi ceker bilemiyorum.

Aslinda deka dostum bence bu tasarimla biz iwc havasina bes bastik gibi bir duygum var fumeur

Nasil havalarda ucuyorum ama, ayaklarim yere basmiyor okkiii
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 6:36

Son Çizimler gayet şık olmuş . Renk konusunda insan karar vermekte zorlanıyor Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_biggrin .

watcher demiş ki:
Burada takvimsiz ve kucuk ignelere kuyruk takilmis versiyon

Proje Avicenna - Sayfa 3 4251-511SonsProje Avicenna - Sayfa 3 4251-512
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 7:20

Ne o dostlar bakiyorum kimseden ses cikmiyor,
Benim kotu kedi serafettinden mi korktunuz yoksa saat icin iste budur mu dediniz?
Dusuncenizi alayim da dalgic modeline yeniden egilmeye baslayayim.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 7:21

insanlar saatlerle ilgili biraz modadan uzaklaşıp vintage saatlerin havasına girebilseler 39-40 ideal boyuttur. ve torunlarımızın zamanında da kabul görür olacak. ancak gel de anlat...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 7:58

Simdi ebat konusunda soyle bir durum var ve bunu denemeyi herkese tavsiye ederim.
En guzeli ebat konusunda omegaya bakmak.
Omeganin eski 321 makineli kronolu saatini ve yine 39mm museum chronographe modelini denedim, 39-40mm kronolu bir saatte cok kucuk kaliyor, kronolar nedeniyle saat cok kalabalik ve kucuk gorunuyor, halbuki ayni saatin deville modellerinde kronosuz denedigimde daha iyi duruyor.
Omeganin yine artik simdi gundemde olmayan kronolu bir klasik saati vardi modelin ismini simdi unuttum, onu denedigimde ise (ben altin kasa ve krem kadran denemistim) akilalmaz hosuma gitmisti, fiyatina yetisemedim yoksa alacaktim.
Bugun bile hala aklimda o model ve 42mm cok cok ideal gelmisti.
Yani bir kadran diziliminden oburune cap ta guzel veya cirkin olabiliyor.
mesela yine planet ocean, bildiginiz gibi iki cap var ve 42mm bana cok kucuk gelmisti ve 45mm cok ideal olmustu.
Bu yuzden cap ile ilgili dusunurken gidip bahsettigimiz caplarda ve krono dizilimine benzer dizilimleri denemek lazim bazen insan cok sasirabiliyor.
Bende kronolu eski landerondan tut valjoux 72 ye varincaya kadar hic yoksa 30-40 tane 60 lardan saat var, bunlarin caplari 36-39mm arasi degisiyor ama 39mm olani bile koluma taktigimda cok kucuk geliyor cunku kronolar kadrani boguyor. En hosuma gideni krono dizilisi yukaridaki gibi 6 ve 9 da olan bir tanesi valjoux 92 eger dogru hatirliyorsam, makinesi muhtesem, roue a colonne vs. Fakat takamiyorum, kucuk kaldigi hissine kapiliyorum.
mesela dornbluth, cift gostergeli olani 42mm
Ama patek 39mm-40mm
Vacheron constantin patrimony chronographe 42mm
Blancpain le brassus 42mm
Chopard LUC 42mm
Breuget marine chrono 42mm
Piaget polo 43mm
Cartier rotonde 42mm

Yine omega seamaster aquaterra modelini bir denemenizi oneririm, 41.5mm ve sanirim turkiyede bulmak ve denemek cok kolay olur, gerci kronolu degil ama ebat acisindan bir fikir verir.

Yani ust duzey saatlerde chronographe oldugu zaman patek haric 42mm genel olarak
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:28

42/22yi kabul ettik artık bir kere Smile
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:33

bu arada bunun da ufak kolları hezarfn gibi olsa.
ve büyük kollar da lumili dauphine olsa. biliyorum bu kollar da gayet kaliteli ve mountain tarzı. ancak ben füme kadranda gümüş renkli kolların özellikle güneşli havada okunmadığını çok iyi biliyorum. hatta bazen siyah kadranda bile gümüş kollar görünmüyor. o açıdan dikkatli olmak lazım. defalarla başıma geldi bu durum.
benzer renklerdeki saatleri deneyip bakmanızı tavsiye ederim.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:35

Fume'de Rakamlar ve kollar beyaz olarak tasarlandi
teng

teng

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:37

Kadranı inceledim de nabız göstergesi 40 tan sonra göstermiyor, acaba nabız 40 ın altına düşünce mortingen mi ??
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:40

mortingen değil ancak 40da ve altında durum o kadar vahim ki,doktorsan "saatle oynaşmayı bırak hastayı monitore bağla, ilaç yap" anlamına geliyor. doktor değilsense de "acil doktor bul, ambulans çağır" anlamına geliyor hahaha

En son vervito tarafından Cuma 27 Ağus. - 10:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:41

watcher demiş ki:
Fume'de Rakamlar ve kollar beyaz olarak tasarlandi

bravo
teng

teng

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:50

vervito demiş ki:
mortingen değil ancak 40da ve altında durum o kadar vahim ki,doktorsan "saatle oynaşmayı bırak hastayı monitore bağla, ilaç yap" anlamına geliyor. doktor değilsense de "acil doktor bul, ambulans çağır" anlamına geliyor hahaha

nabız < 40 = Doktor bul = Hastayı monitöre bağla yani aradakini matemetik olarak kaldırıp, Doktoru ittiret hastayı direkt monitöre bağla da olabiliyor ?? muhaha
teng

teng

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:53

Avicenna nın altındaki doğum ve ölüm yılı bence saatin isminde olmamalı.
Sadece Avicenna olmalı
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:54

monitorden kasıt tabii hastayı bilgisayar monitorüne koli bandıyla bağla değil
hahaha
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 10:55

teng demiş ki:
Sadece Avicenna olmalı

evet buna ben de hafiften takılmıştım ancak dile getirmedim.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 11:11

vervito demiş ki:
teng demiş ki:
Sadece Avicenna olmalı

evet buna ben de hafiften takılmıştım ancak dile getirmedim.

Ok yarin kaldirtirim cunku ben de ayni gorusteyim clown
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 11:13

Hem takildiginiz yerleri soylemekten cekinmeyin eger olabilecek birseyse yaptiririm, yok eger olmayacak birseyse zaten nedenleriyle beraber soyluyorum Very Happy
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 11:22

şuanki hali ile ilgili bir de Türksaat kadranda (ki ben arka kapakta olabilir dedim) eğer kesin kalacak diye sonuç çıkarsa anketten Avicenna fontu ile Turksaat fontunun aynı olması doğru mu? markanın bir fontu var italic o tamam. hezarfendeki gibi avicenna ismi farklı yazılabilir.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Proje Avicenna   Proje Avicenna - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 27 Ağus. - 11:29

vervito demiş ki:
şuanki hali ile ilgili bir de Türksaat kadranda (ki ben arka kapakta olabilir dedim) eğer kesin kalacak diye sonuç çıkarsa anketten Avicenna fontu ile Turksaat fontunun aynı olması doğru mu? markanın bir fontu var italic o tamam. hezarfendeki gibi avicenna ismi farklı yazılabilir.

Olabilir Very Happy

Proje Avicenna
3 sayfadaki 8 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
 Similar topics
-
» Avicenna Son Versiyonlar
» Avicenna Anket
» 2014 Yili Icin Proje
» Avicenna Kasa Numunesi Geldi
» Proje: Kadranı 24 rakamlı erkek kol saati